Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S10es utas

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hangtalan robogás meglepően alacsony áron a Xiaomitól...
S10es utas 2017.11.27 20:06:17
Tény: a nyolcadik óvónő mond fel bicskei munkahelyének 2012. tavasza óta. Majdnem mindegyik óvodapedagógus a környékbeli települések valamelyikére távozott, hogy munkáját végezhesse.  Mint az a lokálpatrióta Bicskei Szó korábbi híradásában szerepel: csak olyan óvónők…..
S10es utas 2017.04.05 12:51:55
Az hagyján, hogy változatlan, de úgy tűnik az is marad:

bicske.hu/sites/default/files/eloterjesztesek/nyilt/50_ovodavezeto_ismetelt.pdf

kiragadott rész: Pályázati eljárás mellőzése:
-
A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény (továbbiakban: Nkt.) 67.§ (7) bekezdése alapján a pályázat mellőzhető, ha az intézményvezető ismételt megbízásával a fenntartó
és a nevelőtestület egyetért. Egyetértés hiányában, továbbá az intézményvezető harmadik és további megbízási ciklusát megelőzően a pályázat kiírása kötelező.

- a fenntartó nyilván egyetért, hisz az érintett maga is Képviselő-testületi tag
- mégis ki merne nem egyetérteni? Maximum aki már kifelé kacsintgat, meg a már elüldözöttek. Azzal viszont nem sokra megyünk...
A hajdani Szűcs sarok környéki helyzetről már olvasható polgármesteri bejelentés, miszerint a terület veszélyes, beszakad(hat).   Ha már a Tót utcán járunk, ami Tollbuchin volt, ma pedig Prohászka - akkor azt is meg kell írni, ha már veszélyről van szó, hogy az egyenetlen és bukkanós útburkolat…..
Az óvodából távozó két kiváló óvónő szomorú története, akik ketten együtt összesen ötvenkilenc azaz 59 éve dolgoztak gyerekeinkkel-gyerekeinkért Bicske szívében - egy Olvasónk kezébe tollat adott, hogy levelében leírja nekünk véleményét. Bizalmát…..