Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bikkfanfutyulo

0 bejegyzést írt és 242 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a Fidesz nem szerez többséget a rendes, szokásos tavaszi választáson...
Bikkfanfutyulo 2017.08.03 13:29:42
@Larry Silverstein: Látom, téged pórázon tartanak. Akkor viselkedj is rendesen, vagy nem lesz csont.
Bikkfanfutyulo 2017.08.03 14:28:32
@maxval a mélyelemző birca: 2004-ben léptünk be az EU-ba. Azóta dől a pénz, és máris felkűzdöttük magunkat a hátulról negyedik helyre. Bravó! :-)
Bikkfanfutyulo 2017.08.03 14:33:56
@Ekrü: Ez ugye egy álnaiv kérdés. Lassan mindenhonnan dől a fidesz-propaganda ezerrel, alig maradt független médium, az embereket elzárják a tájékozódás lehetőségeitől, akkor honnan fogja tudni a Bözsi néni, hogy más is létezik, nem csak Orbán személyesen?
A Fidesz-Kdnp által kialakított puha diktatúra elkezdett konkrét, kemény diktatúrává szilárdulni. Orbán Viktor miniszterelnökként kimondott egy olyan gondolatot, (széles közönség, nyilvánosság előtt) hogy szerencse, hogy már a média nagy része az ő kezükben van, ami pedig még nincs, az ellen…..
Bikkfanfutyulo 2017.08.03 14:04:54
@Jakab.gipsz: Ezzel nem tagadtál semmit, csak igyekszel szétkenni.
Bikkfanfutyulo 2017.08.03 14:06:54
@Gyulimali: Jól megcáfoltad, igaz?
Bikkfanfutyulo 2017.08.03 14:22:14
@Gyulimali: Én pedig arra utaltam, hogy túl nagy az analógia Orbán hatalomra kerülése és a jelenlegi struktúra tekintetében. Bárkire nyilván nem alkalmazható, de itt - szerintem - megállja a helyét.
A Facebook korában ne csodálkozzunk, ha az egyet nem értések és viták kialakulásakor az emberek egyetlen érve a személyeskedés lesz. Internetes generációnk legfontosabb alappillére a Facebook. A polgár számára a Facebook jelenti a netes jelenlétet. Be van jelölve a szomszéd, a rokonok, a…..
Bikkfanfutyulo 2017.07.29 19:28:50
@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes:
Ezt most akkor Gyurcsányra érteted? - Mert amit a fityiszmaffia tudatosan követ el, véletlenül sem mondható apró kis hibának.
Sosem látott mélységekbe szállnak alád a kormánypárt meghatározó politikusai, megelőlegezve a korábban meglebegtetett kíméletlen választási kampány hangulatát. A Fidesz számára már nincsenek morális fenntartások, etikai aggályok, melyeket figyelembe kellene vennie a korteskedés idején, hiszen…..
Mire ezeknek a soroknak a megírásáig jutottam, már rég túl voltunk a Felvidéken szárnyátnyitogató NER első bűnein. A Kétnyelvű Dél-Szlovákia, a Szlovákiai Magyarok Kerekasztala és úgy általában a szlovákiai magyar értelmiség, általános magyar ügyekben csendes és/vagy béna kacsa, mert ha nem…..
Bikkfanfutyulo 2017.07.26 00:08:24
@Fehérlapos: Téged csak ez zavar az egészben? - Akik büszkék voltak a magyarságukra, lassan hányingert kapnak, ha csak szóba kerül Mo. A Fidesz sajnos mindenhol megtalálja azt a 20-as IQ alatti, de legalább kapzsi és erőszakos réteget, akik gátlástalanul végrehajtják a legaljasabb utasításokat is, és emiatt képesek emberek a saját érdekeik ellen szavazni, vagy erre rávenni másokat.
Az egészség, mint érték már a legrégebbi emberi közösségek tagjai körében is megfogalmazódott. Egy ilyen cikk elolvasása során elgondolkodik az ember azon, hogy jutott el a magyar egészségügy idáig, függetlenül attól, hogy nem ismerjük a cikkben szereplő történet minden részletét. Nem véletlen, hogy…..
Bikkfanfutyulo 2017.07.25 23:44:02
@midnight coder: "...a csodás várólistákat Pl. épp Fletó bácsi utolsó intézkedései hozták létre..."
Bocs, de az EÜ az SZDSZ-é volt, sikerült is lenullázniuk vele az MSZP-t, minden értelemben.
Bikkfanfutyulo 2017.07.25 23:57:14
@Orbán Hazaáruló Viktor: "Ahogy a gazdag migráns a jó migráns, a betegek között is a pénzes majd megkapja a fideszesek által épp felvásárolt magánegészségügyben a szükséges ellátást."
Tökéletesen így van. Miért reklamálna bárki is? Olyan jól mutat a statisztikákban, hogy milyen sokat költ a kormány az EÜ-re. Most is csak úgy 4,4 milliárdot. www.origo.hu/itthon/20170711-miniszteri-biztos-megvette-az-uj-del-budai-vezeto-korhazhoz-a-telket-a-kormany.html
Klassz lesz! :-) Ja, hogy ettől nem lesz jobb a többségnek? De a fideszeseknek és sleppjüknek biztos. Ahogy a reklámban szokott elhangzani: -Mert ön megérdemli! :-P
Hirtelen megvilágosodott a BKK vezetése és a maguk sajátos módján igyekeztek bocsánatot kérni mindazért az arrogáns, pökhendi magatartásért, amit az e-jegy kapcsán műveltek. Épp, mint az állampárt - épp oly hitelesen...
Bikkfanfutyulo 2017.07.23 17:27:55
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ki lettek rendelve közönségnek az uszodába. :-)
Bikkfanfutyulo 2017.07.23 17:34:43
@Maresi: Most éppen belelátok az agytröszt működésébe. Azt elemzik, melyik jár kisebb veszteséggel: - ha a BKK-s embert elzavarják, vagy ha beleállnak a dologba. ha már eldöntötték, ki fog derülni.
Vagy találnak hirtelen a _semmiből_ további bizonyítékokat pölö terrorista kapcsolatokra meg kábszerre, és akkor bevarrják 20 évre, mert aljas terrorista hekker, vagy kishírben a Délvidéki Madártenyésztők lapjának a végén közlik, hogy a BKK-s igazgató ezentúl fingügyi államtitkár lesz. Majd kiderül.
Erősen valószínű, hogy Kelet-Európa félreértelmezi a saját lehetőségeit. Lengyelország kapcsán eldől, hogy az unió képes-e érvényesíteni a saját normáit. A zsarnokok nem szeretik a hatalmi ágak megosztását, mert az gátolja korlátlan hatalmukat...
... a Telekom és a BKK képes bizonyítani, hogy van lejjebb. Nem T-Systems nevet említettem, hanem a Telekomot. És igazság szerint nem csak a magyar cégre gondolok, hanem a multira. Mert a feljelentés ügyben sok mindenre lehetett volna mutogatni, csak éppen kötelező protokollra nem. Mert ez egy olyan…..
Bikkfanfutyulo 2017.07.23 02:29:41
Elmondom itt is, mi történt:
Bivalyalsólöködön egy 18 éves srác új telót kapott, és számítástechnikai ismeretek nélkül rendelni akart a barátnőjének egy 50 Ft-os csokit. Addig-addig nyomkodta a telót, mígnem a BKK honlapjára tévedt, és az 50 Ft-jáért vett, vagy nyert (ő sem tudja) egy BKK bérletet. Volt annyi lélekjelenléte, hogy kért egy visszaigazolást róla.

A BKK központjában egy magas rangú úr megkapta az esetről a jelentést, és azon nyomban diktált egy nyájas hangvételű levelet a titkárnőjének a fiatalember számára, melyben azt is közölte, mit kezdjen a fiatalember az ő 50 Ft-jával. Ezután a levelet a kézbesítő lánykával leküldték az iktatóba.

A kézbesítő lányka az ominózus levelet, meg a szalámis zsömle papírját összefogva, a lépcsőház korlátján túl csak egy pillanatra engedte el. Amikor észrevette, hogy működik a gravitáció, arra gondolt: a franc se ugrik utána, majd indult további dolgait intézni.

A levél, meg a szalámis zsömle papírja, ahogyan kell, egészen az alagsorig hullott, pont a foglár orra elé. A foglárnak a félhomályban csak az 50 Ft meg egy csomó csúnya szó jött le, és éles logikával kihámozta, hogy ez bizony egy zsaroló levél lehet, valaki 50 Ft-ot követel, különben kiszabadítja az ott őrzött, bliccelés miatt lecsukott foglyokat!

A foglár rögvest házi nyomozásba kezdett, és elő is került a kézbesítő lányka (a szalámis zsömle papírja árulkodott), aki a kihallgatása során beismerte, hogy a nagymamája a komenista időkben szintén kézbesítő volt. Ez már elegendő alap volt, hogy a TEk-et érteítsék.

A TEK-esek rövid időn belül kiderítették a feltételezett bűnöző kilétét és hogy a tartózkodási helye kb 300 km-re található, és a politikai szálra tekintettel, pénzt-paripát-fegyvert nem kímélve a feltételezett bűnöző nyomába eredtek.

Út közben sajnos az egyik nyolckerekű PSZH egyik kereke kipukkadt, ekkor a különítmény parancsnoka megállapította, hogy egy nyolckerekű 7 kerékkel lassabban tud haladni, így valószínűleg sötétedés előtt már nem érnek oda, de senki ne követeljen túlóradíjat, mert a pukkanás ellenére ez még ugyanaz az akció.

Éjjel 2-kor meg is érkeztek Bivalyalsólöködre, ahol kézre kerítették, majd azonosították a feltételezett bűnözőt, ezután indítványozták és rögtön el is fogadták az előállítására vonatkozó eljárási cselekményt. A kihallgatásra mostanáig nem kerülhetett sor, mert ugye egy nyolckerekű 7 kerékkel... De a gyanúsított útközben szabadlábon védekezik, hiszen a lábai nincsenek összebilincselve.

A kézbesítő lánykát felfüggesztették állásából, a lábainál fogva, testi épségének megőrzésére a foglár vállalt garanciát.
Hunvald-blog 128. Büszke magyarok 2017.07.22 20:00:55
Tusványos, ma: Hátulról, a hajánál fogva rángattak a földre egy Orbán ellen tiltakozó fiatal nőt. Orbán Viktort akarta kifütyülni, de szinte azonnal leteperték. Hajánál fogva. Egy idősebb férfi még belerúgott, majd a kezét kicsavarva biztonsági őrök vezették el a tömegből. Szégyellni való,…..
Még a propaganda minisztérium sem képes megmagyarázni, mitől társadalmi célú a "Ne hagyjuk, hogy Soros György nevessen a végén!" szövegű reklám. De válaszuk persze van: csak...
Bikkfanfutyulo 2017.07.23 00:44:29
@boborján20: "ajánlj valami olvasni valót droid! :)"
Pál utcai fiúk. :-)
Bikkfanfutyulo 2017.07.23 01:07:04
@boborján20: Azóta benőhetett volna a fejed lágya, a kedvenceidre meg nem vagyok vevő, ráadásul semmi kapcsolata a blogban felvetett kérdéshez. Sokszor a kevesebb több.
Bikkfanfutyulo 2017.07.23 01:17:41
@boborján20: Pihend ki, asszem van mit. :-)
Néhány napra ismét az illiberalizmus fővárosa lett Tusnádfürdő, hiszen innen indította kontinentális rakétáit a magyar kormánypárt színe-java azokra a politikusokra, üzletemberekre, pártokra, akik még mindig ellenállnak Orbán törekvéseinek. A Bálványosi Szabadegyetemen a szokásosnál is nyíltabban…..
Bikkfanfutyulo 2017.07.22 18:11:23
@Alick: "...már kapott ösztöndíjas ajánlatot is."
Ez húsz év múlva, amikor majd szabadul, senkit nem fog már érdekelni. Belefognak állni a dologba, gyorsan találnak a srác lakhelyén némi kábszert meg terrorista kapcsolatot, és Szájernén keresztül valamelyik távirányított bíró kimondja a 20 évet, csak nehogy még egyszer valaki valamit meg merjen kérdőjelezni. - Lehetetlen?
Bikkfanfutyulo 2017.07.22 18:12:15
@Bikkfanfutyulo: Bele fognak... bocs
Az éjszaka elvitte a Készenléti Rendőrség az otthonából azt a 18 éves fiút*, aki néhány napja, a BKK online jegyvásárlási rendszerének startja után nem sokkal közölte a sajtóval, hogy a rendszer komoly hibákat rejt – pl. 50 Ft-ért is váltható rajta keresztül havibérlet. Ismétlem: a srác nem lopott,…..
Bikkfanfutyulo 2017.07.21 22:19:34
Elmondom, mi történt. Bivalyalsólöködön egy 18 éves srác új telót kapott, és számítástechnikai ismeretek nélkül rendelni akart a barátnőjének egy 50 Ft-os csokit. Addig-addig nyomkodta a telót, mígnem a BKK honlapjára tévedt, és az 50 Ft-jáért vett vagy nyert (ő sem tudja) egy BKK bérletet. Volt annyi lélekjelenléte, hogy kért egy visszaigazolást róla.

A BKK központjában egy magas rangú úr megkapta az esetről a jelentést, és azon nyomban diktált egy nyájas hangvételű levelet a titkárnőjének a fiatalember számára, melyben azt is közölte, mit kezdjen a fiatalember az az 50 Ft-jával. Ezután a levelet a kézbesítő lánykával leküldték az iktatóba.

A kézbesítő lányka az ominózus levelet, meg a szalámis zsömle papírját összefogva, a korláton túlra helyezte, és csak egy pillanatra engedte el. Amikor észrevette, hogy működik a gravitáció, arra gondolt: a franc se ugrik utána, majd indult további dolgait intézni.

A levél, meg a szalámis zsömle papírja, engedelmeskedve a gravitációnak, egészen az alagsorig hullott, pont a foglár orra elé. A foglárnak a félhomályban csak az 50 Ft meg egy csomó csúnya szó jött le, és éles logikával kihámozta, hogy ez bizony egy zsaroló levél lehet, valaki 50 Ft-ot követel, különben kiszabadítja az ott őrzött foglyokat!

A foglár rögvest házi nyomozásba kezdett, és elő is került a kézbesítő lányka (a szalámis zsömle papírja árulkodott), aki a kihallgatása során beismerte, hogy a nagymamája a komenista időkben szintén kézbesítő volt. Ez már elegendő alap volt, hogy a TEk-et érteítsék.

A TEK-esek rövid időn belül kiderítették a feltételezett bűnöző kilétét és hogy a tartózkodási helye kb 300 km-re található, és a politikai szálra tekintettel, pénzt-paripát-fegyvert nem kímélve a feltételezett bűnöző nyomába eredtek.

Út közben sajnos az egyik nyolckerekű PSZH egyik kereke kipukkadt, ekkor a különítmény parancsnoka megállapította, hogy egy nyolckerekű 7 kerékkel lassabban tud haladni, így valószínűleg sötétedés előtt már nem érnek oda, de senki ne követeljen túlóradíjat, mert a pukkanás ellenére ez még ugyanaz az akció.

Éjjel 2-kor meg is érkeztek Bivalyalsólöködre, ahol kézre kerítették a majd azonosították a feltételezett bűnözőt, ezután indítványozták és rögtön el is fogadták az előállítására vonatkozó eljárási cselekményt. A kihallgatásra mostanáig nem kerülhetett sor, mert ugye egy nyolckerekű 7 kerékkel... De a gyanúsított szabadlábon védekezik útközben, hiszen a lábai nincsenek összebilincselve.

A kézbesítő lánykát felfüggesztették állásából, a lábainál fogva, testi épségének megőrzésére a foglár vállalt garanciát.
A kapitalizmus a szabadság. Ez az a rendszer, ahol sem tiltások, sem kötelességek nem nyomorítják meg az álmaidat, ahol nem az állam mondja meg hogy mit kezdj az életeddel. Hogyan értem ezt valójában? Úgy, hogy a kapitalizmusban lehetsz feltaláló, vállalkozó, gyári munkás, gyártulajdonos,…..
Bikkfanfutyulo 2017.07.21 12:32:20
@Deansdale: Bocs, eleve több oldal lenne a hazugságokat helyretenni, aztán hogy mi miért alakult úgy, ahogy, szintén nem 2-soros téma. ha csak arra vársz helyesléseket, hogy a kapitalizmus remek, akkor írd azt. Ez így sehova nem vezet.
Bikkfanfutyulo 2017.07.21 12:48:00
@Deansdale: Ha tévedtem, megkövetlek, nekem valóban az jött le, hogy a kapitalizmus minden probléma megoldása. - És nem volt szándékomban a személyedet kritizálni, elfogadva, hogy a tied is vélemény. Én sok dolgot másképp látok, mint ahogy a blog sugalmazza, de nincs időm esszét írni - ezért elnézést. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, szívesen megosztom veled, amikor erre lehetőségem lesz (email?). - üdv.
Friss hír, hogy Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere pódiumbeszélgetésen vett részt a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban, és itt elmondta, hogy „a magyar közösségek és a kormány sem döntötte el azt a kérdést, hogy a határon túli, magyarul beszélő cigányok tehertétel vagy…..
A kormány talált egy ellenséget, akivel kitapétázhatta az országot. A földkerekség 33. leggazdagabb emberét, akinek a vagyona, 25,2 milliárd dollár a tavaly 120 milliárd dollárnyi magyar nemzeti össztermék ötödrészével ér fel. A sors iróniája, hogy a Soros György elleni kampánnyal Orbán Viktor nem…..
Bikkfanfutyulo 2017.07.20 22:49:21
@randomgenerator: Kipróbálták, milyen is lehet hármasban... :-P
Nem vagyok kíváncsi, ki élvezte.
Úgy tűnik, Simicska Lajos minden huncutságot megtanult a Fidesz gazdasági háttérembereként, így nem meglepő, ha a kormánypárt most olyan fegyverből kapja a legpontosabb találatokat, melyet maga fejlesztett ki. „A nép nem betiltható, de a kormány leváltható” szlogennel keményen oldalba kapta ugyanis…..
Bikkfanfutyulo 2017.07.20 22:35:40
@Janossz: Addig ingyenes, amíg nem akarod használni. Reklámnak jó, úgysincs a zembereknek pénze, hogy kipróbálja a dolgot. Akinek meg van, az biztos elbénázott valamit, vagy egyébként is tartozása volt, ezért nem jár neki ingyér.
Tudjátok mi az OLAF? Nem, nem egy IKEA bútor márkaneve! Még csak nem is egy norvég kisváros. Az OLAF az Európai Csalás Elleni Hivatal. Igen, ez egy brüsszeli intézmény, amelyik azt vizsgálja, hogy az elnyert uniós pénzeket hogyan használják fel. Van-e nyoma lopásnak, csalásnak? Na mit gondolsz,…..
Bikkfanfutyulo 2017.07.19 23:47:34
@Éhesló: "Te meg ajvékolhatsz itt lelkes antimagyarként, hiszen az olaf ilyen adatot nem tett közzé a saját honlapján, csak annyit, hogy 1400 vizsgálatot végzett (feltűnően keveset a komisszárok körül, nyilván nem véletlenül) 2010 és 2015 között."
Szóval aki felhívja a figyelmet a lopásra, az antimagyar - érdekes egy logika. Mint az új BKK bérletnél - aki felhívja a figyelmet a hibára, az a bűnös, nem az, aki elkövette...
Na fuss neki még egyszer, mert ez így elég gáz.
Bikkfanfutyulo 2017.07.20 00:34:44
@teéjesenmindegy: Kisfiam? - Igen, ezt úgy hívják, hogy relativizálás. - Több kérdés esetleg a lopással kapcsolatban?
Bikkfanfutyulo 2017.07.20 00:42:25
@Sequoyah: Azon a szinten biztos, hogy itt se kötött volna bele senki. De hogy egy gázszerelő meg GOV másik balkeze felvásárolja a fél országot, azért már sokaknak szúrja a szemét.
A sorozat első részében azt tárgyaltuk, hogy az ellenzéki tüntetések nem a pártstruktúrát változtatják meg, hanem a civil kurázsit, és hogy a Fidesz erősödése is így kezdődött.  A második rész arról szólt, hogy az ellenzék lehetőségei és esélyei jóval szűkösebbek, mint sokan láttatni szeretnék,…..