Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rot

0 bejegyzést írt és 560 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ley-vonalak kutatása igen fontos volt a Szovjetunióban. Vajon mire akarták használni a föld „ideghálózatát”?..
Volt nekem egy sajnálatos módon elfeledett posztom Budapest építészetéről. Kb. tíz éve írtam, ezért arra gondoltam, megint írok a témáról. Mivel a véleményem általánosságban nem változott és Budapest is nagyjából ugyanúgy néz ki, mint tíz éve, ezért ebben a posztban megpróbáltam olyan épületekről…..
"Kezdetben vala a riff, és a riff vala a gitárosnál, és a gitáros vala a riff. Ez kezdetben a gitárosnál vala. Minden ő általa lett és nála nélkül semmi sem lett, a mi lett." János Evangéliumának fenti parafrázisával is lehetne jellemezni a riff alapvető szerepét a rockzenében. ..
       Kedves János,        Tudom, hogy elég szomorú dolog ülni a egy vidéki kúriában a Nemzeti Rágógumi Program első alelnökeként, amikor az emberedet Márki-Zay szecskává verte Beaverfieldmarketplace-en. Nézed a szarvasaidat, gnúidat, azt a pár orrszarvút, ami megmaradt, és arra gondolsz, hogy…..
Egy fesztivál sok szeméttel jár, ezen próbál változtatni a Sziget mellett idén a Samsara Fesztivál is. A cél az volt, hogy a fesztiválozók ne termeljenek szemetet. Sem szelektíven, sem sehogy, ezért a fesztivál próbált szemétmentesen működni és erre kérték a látogatókat is. Ha mégis behoznak…..
via GIPHY Olvasónk sztorija után hálás szívvel emlékszem vissza arra a saját élményemre, amikor nagyon vártam valami apró csomagot, a postás pedig felcsengetett és azt mondta: "csókolom, megint jött valami szar". Na hát a következő sztoriba nem hangzik el sajnos hasonló sem, pedig olvasónk boldog…..
Rot 2019.08.05 20:20:04
Major Tamás és Sinkovits Imre Darvas Iván Major Tamás Sötét erői felett győzedelmeskedünk. Ravasz lépést keresünk! Világos lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
Rot 2019.07.27 10:53:23
Sok mindent felforgattak az utóbbi időben az internetes kommentek. Azokról a hozzászólásokról beszélünk, amelyeket az olvasók írnak vagy internetes újságok cikkei alá közvetlenül vagy a lapok Facebook-oldalára az egyes cikkeket közzétevő bejegyzések alá. Új helyzeteket hozott ez jogászoknak,…..
Rot 2019.06.11 17:33:29
@MAXVAL bircaman közíró:

A birkák állandó zajban élnek. Bégetnek hiszen értelmes beszédre képtelenek.
Érzékeny pontján bökték meg a miniszterelnököt azok a diákok, akik a rossz színvonalú nyelvoktatás és az egyetemi felvételihez kötelezővé tett nyelvvizsga-követelmény ellen tüntettek. A több száz tiltakozó fiatal ugyanis ultimátumot adott Orbán Viktornak: 2019. szeptember elsejéig tegyen le egy…..
Rot 2019.04.29 12:57:20
"Az ülőfelület elvesztette tartását, a töltetanyag elvékonyodott. Ez okozza a huzat gyűrődését. A minőségellenőr megvizsgálta az áruházban kiállított darabot, amelyen hasonló elváltozások figyelhetők meg" - igen, oké, de talán egy 2 személyes háztartásban szolgáló kanapénak 1 év használat után nem…..
K-Blog NER Hotel: így állunk 2019.03.09 10:08:00
Tavaly a kormányközeli oligarchák látványos terjeszkedésbe kezdtek a hazai idegenforgalomban. A közbeszerzések révén néhány év alatt meggazdagodott vállalkozói réteg rövid idő alatt bevásárolta magát a legnépszerűbb hazai turistacélpontok hoteljeibe, éttermeibe - majd a szektorba jelentős összegű…..
December végi történet, de azért elég sokkoló, főleg a horrorsérülést látva, amit csak a poszt legvégére mertem betenni, óvatosan scrollozzon, aki nem bírja az ilyesmit. Teljesen érthetetlen, hogy  miért nem adtak egy ragtapaszt meg egy kis Betadine-t a sérültnek a kincstáriból. Annyira abszurdnak…..
No more benzinkút, no more para és no more büntetés, csak a suhanás közben megváltott autópálya-matrica! Ugye milyen jól hangzik? Nagy kár, hogy a Simple (az OTP mobilfizetős alkalmazása) 3 ígéretéből csak az első 2  volt igaz, ami olvasónknak 30 ezer forintba és egy kicsit stresszesebb szülésébe…..
Rot 2019.01.10 22:13:49
Ez már nem csak a rabszolga törvény eltörléséről kell hogy szóljon. Hét éve tombol a sziklaszilárd alaptörvény, ami számtalanszor lett módosítva. És hat éve alkotta meg a kétharmad az új munka törvénykönyvét, ami szép lassan megölte a munkavállaló jogait. Hét évvel ezelőtt kellett volna ezt az…..
Rot 2019.01.03 07:48:43
Reckl Amál blogja Lúzerpaktum 2018.12.21 01:55:39
Szerencsére az ellenzék nem esett ki végleg a szerepéből. Csupán pár nappal azután, hogy kivételesen nemcsak dühödt sajtóértekezleteket tartottak, hanem ténylegesen tettek is valamit egyes ellenzéki képviselők, azért mögöttük a budapesti semmirekellőknek sikerült megállapodniuk az előválasztásban.…..
Rot 2018.12.22 09:51:25
Fotó: Bődey János / Index   Miközben az MTVA csatornái jó szokásukhoz híven úgy tettek, mintha nem is lennének tüntetők az ablakuk alatt, és nem akarnának bemenni az épületbe, az atv rendkívüli híradót gründolt tegnap este 3/4 10 körül, és egyedüli tévéként tudósított élőben az eseményekről. A…..
Rot 2018.12.17 14:15:33
@GNDL: RTL még van
Mik lehetnek az év filmjei?   Bár lassan vége az évnek, azért még van bőven puskapor a stúdiók mellényövében a következő 6-7 hétben. Lassan körvonalazódik, hogy mik lesznek ott az év legjobb filmjeinek mezőnyében. Azt ugyan nem lehet mondani a tavalyi és az azelőtti évhez hasonlóan, hogy…..
Rot 2018.11.16 17:31:09
@zuhanorepulesss: be ne szarj már önmagadtól
Puzsér Róbert feldobta a labdát, hogy elindulna a budapesti főpolgármesteri székért a jövőre esedékes választásokon, s azóta a sajtóban több helyen is interjút adott a témában. Ne legyünk naívak, ismerjük a politika működését. Jelenleg egy nyilvánvaló előfelmérés…..
Najó, NER lovag nem voltam. Ha mindenáron a középkori fordulatokkal szeretnék élni, talán fegyverhordozónak mondanám magam, vagy olyan kígyónyelvű csávónak a gyűrűk urából, aki áll a király mellett és belesúg a fülébe valami gonoszat. A Nemzeti Együttműködés Rendszere amúgy több ízben is…..
Rot 2018.11.06 14:05:39
Az egészen biztos, hogy a hajléktalanság és a hajléktalanok kriminalizálása nem az a téma, ami összehozza a Fidesz szavazóit, hogy egy emberként sorakozzanak fel az Orbán-kormány döntése mögött, így az elmúlt napokban igencsak vértelen és bizonytalan nyilatkozatokat hallhattunk a kormányzat…..
Ma plázacicáskodás közben megakadt a szemem egy kirakaton, ahol az alábbi szlogennel ellátott reklámplakát virított:EGY FÉRFI MINDIG FÉRFI.A fotón átható tekintetű, borostás hősünk épp egy porszívót toszigál teljes átéléssel. A J.Press elvileg ezzel arra akarja felhívni a figyelmet, hogy mennyire…..
Rot 2018.10.12 22:36:05
@szombi: 1:0 :)))))
Eljött az Október hónap első vasárnapja így következzen a újabb öt film, amit még nem láttál pedig illene. Mivel nem akartam, hogy a horrorok után egy nagy átmenet legyen, ezért a posztapokaliptikus filmek lesznek az október témája. Én személy szerint két alkategóriára szoktam osztani ezeket a…..
Rot 2018.10.08 12:56:16
Régi, jónevű cipőmárka a Birkenstock, a német megbízhatóság és minőség lábon hordott attribútuma, amely valami elképesztő csoda folytán az utóbbi évek egyik divatikonjává is avanzsált. Ehhez biztosan kevés volt a kényelem és tartósság, ugyanis a kissé bumpszli, parafatalpú lábbeli pár évvel…..
A Fidesz elnöke végül csak megtalálta Strasbourgot, pedig először Brüsszelben akarta megvédeni Magyarországot. ..
Rot 2018.09.12 08:48:11
@balcán maxval bircaman: a Keményen Dolgozó Kisemberek?
Blogadó A propaganda hatása 2018.09.07 18:57:24
Áprilisban, a Fidesz KDNP teljesen meglepő választási győzelme után, úgy döntöttem elvégzek egy kis kísérlet szerűséget, és megpróbálom leírni az eredményét, közérthető módon. A kísérlet lényege az volt, hogy beléptem Fideszes csoportokba, és próbáltam megfigyelni az ott tevékenykedő emberek…..
Rot 2018.09.08 17:03:23
@maxval balcán bircaman: boldog karácsonyt