Regisztráció Blogot indítok
Adatok
johny07

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pár hetes telefon beadja a kulcsot, a szerviz először nem talál hibát, majd beázásra hivatkozva megvonja a garanciát. Ha biztosan tudjuk, hogy nem járt víz közelében, ki és hogy bizonyíthatja azt, hogy miattunk ázott be? Történhet ilyen csak simán a páratartalomtól is? Csalódott olvasónk kérdései…..
johny07 2019.11.06 14:35:00
@Jake Peralta:
Honnan tudtad ezeket az adatokat kinyerni? Ingyenes az adatforrás vagy előfizetéses?
Az iskolás gyerekek minden nap legalább nyolc órát töltenek el az iskolában, tanulással, szabadfoglalkozással és megint tanulással. Ha visznek is ennivalót az minden bizonnyal nem az a mennyiség és/vagy minőség, amivel 8-9 órára fedezni lehet az egészséges és életkornak megfelelő tápanyagbevitelt.…..
johny07 2019.01.22 13:30:54
@VT Man: Arról szól hogy befizették már a pénzt jóval előre és ennek adminisztrációs feladatainak egy részét áttolják a gyerekre.
johny07 2019.01.22 13:33:27
@VT Man: neked is hagyja el egyszer a 8 éves kislányod a kártyát aztán majd megérted miről beszélnek mások. De nem kell hogy elhagyja , elég ha valamelyik osztálytársa cseni el és dugja el valahova. Addig meg kussolj amíg ne a te dolgod.
Fél éve kaptam egy e-mailt a Kukaholdingtól, hogy a helyben szokásos módon, tegyem közhírré az alábbi tájékoztatást: Az állami hulladékgazdálkodási feladatokkal törvényileg megbízott Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV) értesíti a sződligeti polgárokat, hogy a…..
johny07 2018.11.22 23:24:41
@Fülig José: nyugodtan elmondhatjuk: Még a szemetet sem bízhatjuk rájuk!
Ha a mai házasságokat vizsgáljuk, érdemes a legalább 10-15 éves, vagy annál is hosszabb ideje működő kapcsolatokat analizálnunk, mert ezekben alakul ki leginkább az együttélés sokszínű gazdagsága. A házasságoknak több fajtája is működni tud ugyanis: vannak az ideális kapcsolatok, melyek képesek…..