Regisztráció Blogot indítok
Adatok
remakdebora

32 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsőre talán szörnyen hangzik számodra, hogy elutazz karácsonykor. "Pont a szeretet ünnepén menjek messzire?" Igen! Most vegyél egy mély levegőt, és olvasd tovább! Megmutatjuk, mennyi előnye van, ha az otthonodtól távol töltöd a karácsonyt! 1. Nem kell főznöd Két-három napig tartó sütés-főzés:…..
remakdebora 2017.12.17 09:06:22
@jacint70: Kedves Jacint70!
Kellő körültekintéssel nem kell "extra felárat" fizetni :) Sok embert ismerek, akik imádnak így karácsonyozni, de természetesen nem erőszak a disznótor, akinek úgy jobb, az maradhat otthon is, a megszokott, meleg, családi környezetben.
Ha már annyi magyar él abban a híres, esős Angliában, akkor már csak illene megnézni, mi van ott, ami miatt annyian odamentek - gondoltuk mindezt magunkban, így hát újra bepakoltuk a hátizsákokat és útnak indultunk. Bár a londoni kirándulás nem csak a városnézésről szólt, csak kerítettünk erre is…..
Jó hírünk van azoknak, akik gyakran utaznak fapadossal: a Wizz Air járatain 2017.október 29-től változtak az ingyenesen szállítható poggyászméretek! Az eddigi 42x32x25 cm helyett most már 55x40x23 cm méretű táskát vihetünk magunkkal a fedélzetre. Vagyis, nem biztos, hogy pont a fedélzetre. Ha nem…..
Kirándulás, nyaralás - induljunk a világ másik felére, vagy csak 2 várossal odébb, az utazás minden formája számos új élményt tartogat számunkra. Ahhoz, hogy ezt átéljük, néhány dologra figyelnünk kell, különben nem hagy bennünk maradandó nyomot az út.#1. Változtass!…..
Télen mindenkinek megfordul a fejében, hogy milyen jó is lenne, ha valami melegebb helyen vészelhetné át a mínuszokat. Télből nyárba utazni ma már nem is olyan luxus dolog, hogy ezt ne tehetnénk meg. Bár van néhány alapszabály, melyet be kell tartani ahhoz, hogy ne kelljen teljesen kiüríteni a…..
Neked is rémálom a bőröndbe pakolás? Nem tudod, mit vigyél magaddal, és mindig otthon marad valami? A következő néhány tipp megkönnyíti a dolgod! 1. Írj listát! 2-3 nappal indulás előtt kezdd el összeszedni a gondolataidat a szükséges holmikkal kapcsolatban. Ez idő alatt biztosan minden fontos…..
Bár egyre elterjedtebb közlekedési módnak számít a felhők felett való repülés, az emberek többsége még mindig úgy tekint a repülőjegyre, mint valami misztikus dologra, amihez csak a mágusok juthatnak hozzá varázsgyakorlatok elvégzésével.Vessünk ennek véget ,és nézzük át, mik a leggyakrabban…..
“Nagyon fontos, hogy vitamint szedjünk. Minden nap be kell venni.” Eddig teljesen oké, de mégis miből mennyit? Hogyan kell szedni? Milyen vitaminok vannak? Amint elkezd valaki figyelni az egészségére, és táplálék-kiegészítőkhöz nyúl, egyből előjönnek ezek a kérdések. Rengeteg tévhit, téves…..
Miért pont az egészség a téma? Mert kevesen veszik komolyan. Mindössze ennyi az ok! Jártál már úgy, hogy volt valami problémád, amire az orvos csak legyintett? Emésztési gondok, pattanások, hajhullás, esetleg viszkető bőr.. Ismerősek, ugye? Bár ezek valóban nem életet veszélyeztető problémák, amikor…..
Bár a név tetszetős, egy ugyanolyan ember áll mögötte, mint amilyen Te magad is vagy. Én Rita vagyok, egy háromgyermekes anyuka.Most bizonyára arra gondolsz, hogy íme, itt egy újabb önjelölt szakértő, aki jön és osztja neked az észt. Meg kell nyugtassalak, nem így lesz. Nem azért jött az Ökolány,…..
Nyaralni nem csak nyáron lehet! Egy évben nem 3, hanem 12 hónapunk van, amely ideális az utazásra. Egyedül arra kell figyelnünk, hogy hová megyünk, ugyanis (szinte) minden úticélnak megvan a maga szezonja, melyben a legcsodásabb élmény nyújtja nekünk. Ezeket kell kihasználni!Vannak emberek, akik…..
Valóban filléres utat akarsz? Nem csak álom, ugyanis, ma már nem csak olcsó szállásajánlatokat találhatsz, hanem olyan lehetőséged is van, amelynél konkrétan nem kell fizetned érte.  A két leggyakrabban használt és megbízható ingyen szállást a Couchsurfing vagy a HouseSitting biztosít Neked.…..
Ha ezt a posztot olvasod, bizonyára hallottad hírét annak, hogy néhány héttel ezelőtt 200 Ft-ért vettem retúr buszjegyet Budapestről Erdélybe. Ez már önmagában is elég király dolog, hiszen ez kevesebb, mint egy BKV jegy ára, de még sok helyen egy kávét sem tudsz inni kettőszáz forintból. Hogy…..
remakdebora 2017.08.02 18:26:52
@mindenuttjooo: Természetesen, az ingyen azt jelenti, hogy nem kell fizetned a szállásért. Azonban bárki, bármilyen szívességet tesz, vagy segítséget nyújt (legyen szó Couchsurfingről, vagy bármilyen egyéb szituációról), alapvető illedelmesség valamilyen módon viszonozni az illető fáradozásait :)
Szeretnél kényelmes szállodában lakni a nyaralásod ideje alatt? Nem vagy ezzel egyedül. Bár a spórolásnak számtalan módja van, valljuk be, egy welness-hétvégét olcsón kihozni nem egyszerű feladat, pláne nem, ha mindezt külföldön szeretnénk.Ma már léteznek olyan weboldalak, amelyek azzal…..
"Belépsz az ajtón, majd egy kedves hang megszólít téged, és megmutatja a legkényelmesebb helyet, ahová leülhetsz. Hamarosan a pincér leteszi eléd a kedvenc kávéd, melynek az íze olyan igazán páratlan. Belekortyolsz, és közben a kezedbe veszel egy könyvet. Egészen pontosan egy Úttörő könyvet. "Ez a…..
"Nekem a Balaton a riviéra" - cseng mindegyünk fülében, és nincs olyan magyar ember, akinek ne kötődne valamilyen szép emléke a magyar tengerhez. Mivel minden évben rengetegen töltünk el hosszabb-rövidebb pihenőidőt a Balaton környékén, összeszedtük nektek, mik azok a helyek,…..
Cikkeinkben rengeteget olvashattál már arról, hogy hogyan takarékoskodj a nyaralás szervezésekor, azonban most beszéljünk arról is, hogy a nyaralás alatti költségeket hogyan faraghatod le, hiszen mindenki tudja: amikor odamész, akkor folyik igazán a pénz... Vessünk ennek véget! 1. A legfontosabb…..
Sokat beszéltünk már arról, hogy hogyan tudsz spórolni a nyaralás költségein, de arról nem esett még szó, hová érdemes menni. Összegyűjtöttük azokat a helyeket, amiket a nagyközönség a legjobbra értékelt, és egyben kis költségvetésből megjárhatóak! #5.…..
Sokszor nagy dilemma eldönteni, mivel is éri meg a legjobban elutazni. Más a helyzet, ha családdal utazol és más akkor is, ha egyedül, vagy párban. Milyen költségekkel jár a repülés? Milyen járulékos fizetnivalók akadnak, ha kocsival mész? Érdemes még egyáltalán vonatban,…..
Már dübörög a nyár, így itt az ideje, hogy megtudjuk, mi kell ahhoz, hogy a nyaralásunk valóban tökéletes legyen! Létezik egyáltalán ilyen? Szerintem igen. Bár a tökéletes mindenki számára mást jelent, lehet olyan nyaralást szervezni, amelynek minden pillanata pozitív emlékként marad meg az…..
Sajnos még az olcsó utazásnak is vannak költségei. Azonban nem kell félnünk az áraktól: elég, fel tudjuk mérni őket, és onnantól indulhat a móka, mely során lefaragjuk őket! Az első és legfontosabb dolog, melyekkel számolnunk kell, az a szállás, és az odajutás költsége.…..
Aki követi a Facebook oldalunkat, az biztosan tudja, hogy már egy jó ideje elkezdtük megmutatni az embereknek, hogy lehet olcsón utazni. Miért fontos dátum a Május 17? Mert ekkor jelent meg a nyilvánosság előtt az Úttörő Könyv! És igen, még csak néhány napja lehet rendelni a webshopban, máris sorban…..
Teljesen megértem, ha a nyaralás szervezése már púp a hátadon. Bár az internet megkönnyíti ma már e téren is a dolgunkat, de ha nem tudjuk, hogyan keressük a jó ajánlatokat, könnyen beleszédülhetünk. Azért, hogy ne ugorjon 200 felé a pulzusod, ha meghallod a nyaralás szót, összegyűjtöttük Neked a…..
Ezt a cikket elsősorban azoknak ajánlom, akik életük első repülőútja előtt állnak. Ilyenkor az ember bizonytalan, nem tudja mire számítson, viszont ezen információk birtokában biztosan elkerülhetsz minden gyakori hibát, amit a tapasztalatlan utazók el szoktak követni. Akkor is érdemes elolvasnod a…..
A következőekben olyan tippeket igyekeztünk összeszedni nektek, amelyeket megfogadva bármilyen utazás költségeiből lefaraghattok. Légy rugalmas! Ez talán a legfontosabb szabály, ha az ember nem akar hitelt felvenni egy balatoni nyaraláshoz is. Először is, légy rugalmas időpont terén: először azt…..