Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KULTgame

36 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Héló! Ismételten itt, ilyen formában, ráadásul nem is sokkal az első szösszenet, és a Tematika rész után, ami szerintem a legspontánabb bejegyzésem lett, tényleg egyik pillanatról a másikra pattant ki a fejemből az ötlet, és most sem tudom elhinni hogy amúgy ebből egy teljes értékű bemutató (?)…..
Sziasztok felebarátaim. Ezúttal most egy meglehetősen off-topic témájú bejegyzéssel jövök elő, gyakorlatilag arról van szó, hogy elhatároztam, hogy a régen megvett, illetve rám maradt PC Gurus/Gamestar-s lemez mellékleteim tartalmát, tehát a videó teszteket, különböző képeket, demókat stb. szépen…..
Ismét üdvözletem felebarátaim! Belém nyilalt égi gondolatként jutott eszembe nem olyan rég, hogy lehetne beszélni a konzolokon lévő emulációról és visszafelé kompatibilitásról! Mert miért ne? Hisz végül is olyan jó a gaming-ről beszélni/írni, nem de?..
Üdvözlet felebarátom! Micsoda hónapunk van! Végre elhagytuk ezt a lehangoló, hűvös, de még csak nem is havas téli időszakot! Végre virágoznak a kora tavaszi fák, melegedik az idő, az ég szerelmére, már fél HÉTKOR felkelőben van a nap, így nincs az az álmosító hajnali idő. Már sutyiban lehet enni a…..
2001-t írunk. Nem csak azért izgalmas ez az év mert megjelenik egyik kedvenc játékom, a Silent Hill 2, hanem mert ettől az évtől kezdve jönnek ki a Playstation 2-re kiemelkedő és meghatározó címek, amikkel később össze lehetett kapcsolni a konzolt, olyanok mint a GTA 3, Devil May Cry, ICO, és még…..
KULTgame Elsőre - Limbo 2019.07.30 16:33:05
Ha már az Epic Store-nak nevezett ghosttown-ban.... khm khm, áruházban egy csomó ingyenes indie játék már elérhető volt, gondoltam akkor kipróbálok ezek közül egy jó párat, ilyen volt a Limbo is. És nem bántam meg.....
Végre kész! A videóban is említett Tune Up Bond kibeszélőt ITT találjátok! Illetve pár napja vendégeskedtem a Filmnéző Podcast-ben, ahol kitárgyaltuk a Trónok harca utolsó évadát. Ha esetleg még nem unjátok a témát, érdemes belehallgatni, nagyon jó hangulatú beszélgetés volt...
Tomlion grandiózus Rendőrakadémia videója:https://indavideo.hu/video/CinemaLion_-_Rendorakademia_Retrospektiv  ..
KULTgame 2019.04.21 10:27:01
@Tomlion: De természetesen csak nőkkel, mert úgy nem jöhet ki nagymúltú vígjáték remake-je. Bár igazából ha jobban belegondolok hogy csak nők fognak feszíteni rendőr göncben akkor az úgy, hmmmm. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sziasztok. Még mindig a PS2-s korszakomnál maradva, de ezúttal egy sokkal pozitívabb élményről írok. Ami nem is lehetne távolibb, mert számomra a fighting game-k olyanok mint a japán nyelv. Így van és... van. Viszont PS2-n volt egy olyan cím ami ha nem is szerettette meg velem ezt a műfajt, még is…..
Sziasztok. A PS2-s NOLF után egy másik akkori tragédiám fog jönni terítéken, most egy kicsit kakukktojás a Daemon Summoner, ugyanis már régebb óta ismerem (vagy inkább jobban mondva újra felfedeztem) a "játékot" FreddyD által a Rossz PC Játékok keretein belül. Itt azonban a NOLF-al ellentétben az…..
Sziasztok! Hirtelen támadt egy ötletem nosztalgiázás közben. Elkezdtem azon gondolkozni, hogy anno gyerekként hogyan néztünk egyes játékokra, milyen élményeket kaptunk tőlük. Ebből jött az ötlet, hogy vannak egyes címek amikkel azóta nem is játszottam, sőt némelyiküknek el is felejtettem a nevét. Ez…..
Nem tervezem mindig felrakni a videójáték-élménybeszámolóimat a blogra, de ennél most úgy éreztem, a hangvétele és a stílusa eléggé passzol a Baaad Movies-videókéhoz, úgyhogy nem fog kilógni. (hamarosan az új Baaad Movies-rész is felkerül! ;) )..