Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csáki Szilvia

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már hétkor ébredős, hajfonós, az izgalomtól alig reggelizős, egy utolsó próbás... reggelünk volt ma, sőt Bani bácsi  még egy tízperces "eligazítást"  is tartott a kastélybeli protokollról. Ezek után mindenki a legszebb ruhájába bújt és elindultunk. Indulásra készen Amíg a bebocsájtásra vártunk…..
Annak ellenére, hogy a gyerekek nem járnak iskolába, igazi pénteki hangulat uralkodott (legalábbis tanulóidőben). Még a 2-es szorzótábla is gondot okozott, ezért nem is erőltettük a "játszunk iskolásat" tevékenységet. Ezek  után azonban csupa szép és jó dolog történt velünk. Átadtuk ajándékainkat az…..
A mai nap is élménydúsan telt. Reggeli után a plankeni iskola tornatermében játszottunk és sportoltunk. A gyerekeknek a legjobban a "fekete ember" és a répahúzós játék (a videón látható) tetszett. Kellően kifáradtak, de örültek neki, hogy ma nem tanultunk. Ebéd után vendégeink jöttek, azok a…..
Liechtenstein 2017 Elkezdődött... 2017.03.15 23:24:26
Ma reggeli után, tanulási időben megemlékeztünk nemzeti ünnepünkről. A gyerekek elmondták a történelmi esemény lényegét. A tanulás szorzótáblával és helyesírással folytatódott. Ebédig az udvaron a kültéri játékokon játszottak, fociztak és vidámkodtak a gyerekek. Ebéd után erdei túrával folytatódott…..
Liechtenstein 2017 Ismerkedés... 2017.03.15 11:40:56
Ismerkedtünk mindennel. A házzal, a játékokkal, a többiekkel, a vendéglátókkal... stb. Bani bácsi (ő itt a főnök) még egy eligazítást is tartott, hogy mit lehet csinálni és mit nem. Délután egy csomó játékot kipróbáltunk, majd jött egy csapat kedves ember, akik mindenféle méretet vettek rólunk.…..
Hosszú utazás után végre itt vagyunk! Minden rendben van! Már elfoglaltuk a szobáinkat és meg is reggeliztünk! A vendéglátóink nagyon kedvesen fogadtak bennünket! Várakozás a Keleti Pályaudvaron Volt, aki aludt a vonaton... ... volt aki nem... ... és nem. Most szálltunk le a…..