Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltan Hervay

0 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olasz források szerint a Paris Saint-Germain megduplázná Miralem Pjanić fizetését, és talán a Juventus sem zárkózna el az átigazolástól megfelelő ajánlat esetén. A Corriere della Sera arról számolt be, hogy a PSG ötéves szerződést kínálna a bosnyák középpályásnak évi nettó 8 millió eurós bérrel,…..
Zoltan Hervay 2018.03.28 11:10:09
Max Allegri nem tagadja, hogy a Juventus határozottság és eltökéltség tekintetében elmaradt a SPAL csapatától, azonban a Juventust is emberek alkotják, ezért nem meglepő, ha ritkán nem találja a csapat a tempót, és kicsit elfárad. „Nem vagyok mérges vagy csalódott.” - mondta a mester a Mediaset…..
Massimiliano Allegri nem tagadta a futball kegyetlenségét, miután Paulo Dybalának az utolsó percben sikerült megszereznie csapata számára a győzelmet, és a mester azt is elmondta, hogy a Tottenham ellen más hozzáállásra lesz szükség. La Joya a kéthónapos kihagyását követően most volt először kezdő,…..
Jelenleg úgy tűnik, hogy Gonzalo Higuaín már az Atalanta elleni kupaelődöntő visszavágóján is bevethető lehet. Az argentin válogatott sérülten hagyta el a pályát a Torino elleni városi derbin még vasárnap, később pedig a vizsgálatok megerősítették a bokasérülést. A…..
Zoltan Hervay 2018.02.24 07:20:59
@Watakuki: ott van duglas costa bal felère meg alex sandro vagy mandzsukics
Francia pletykák szerint Paul Pogba szerződésében olyan kitétel szerepel, amelynek értelmében a Juventus visszavásárolhatja a játékost a Manchester United együttesétől, ami jelen helyzetben igencsak hasznos lehetne a francia középpályás számára, ám ennek ellenére kicsi a…..
Zoltan Hervay 2018.02.23 16:22:51
@babo0410: manchester évi 70 milliot kap azèrt màrt kèrhet cserèbe valamit nem?120millio vetelara max 2 honap alat megterult a mezekbol.
Zoltan Hervay 2018.02.23 21:45:57
@babo0410: pedig igy müködik sajnos.amugy 3412 felallasba dybala ès higuan mögöt nagyon is jo lenne.60 milliot böven megèrne
Miralem Pjanić úgy gondolja, hogy a Napoli és a Juventus közötti csata egészen az utolsó bajnoki fordulóig szoros lesz. Jelenleg a Napoli vezeti a tabellát egy ponttal a Juventus előtt, miközben még tizenhárom bajnoki forduló van hátra, az Öreg Hölgy bosnyák játékszervezője pedig arról beszélt,…..
Jelen körülmények között egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Claudio Marchisio hamarosan távozni fog a Juventus csapatától. A Torino elleni mérkőzésen ismét bebizonyosodott, hogy Massimiliano Allegri már nem tekinti őt a csapat egyik legfontosabb játékosának, és igencsak ritkán küldi pályára a…..
Massimiliano Allegri elégedett volt a Juventus reakciójáról a Torino elleni meccsen, és továbbra is arról beszélt, hogy a Tottenham elleni 2-2 nem volt kudarc. A bianconero csapatot kissé kényszerpályára kényszerítették a sérülések, ám ennek ellenére sikerült megszerezni a három pontot a Torino…..
A Juventus a torinói városi rangadóval próbálhatja feledtetni a hétközi Bajnokok Ligája-mérkőzés keserűségét, s a csapat ifjú uruguayi középpályása, Rodrigo Bentancur izgatottan készül a fontos bajnoki mérkőzésre. A zebramezesek kispadján ezúttal már ott lehet majd Paulo…..
Kevin Strootman nemrégiben arról beszélt, hogy a Napoli és a Juventus kedvezőbb helyzetben van, mivel a fővárosi csapattal ellentétben a bajnoki címért zajló versenyfutásban érintett két klub nem kényszerül legjobbjainak az értékesítésére. A farkasok az elmúlt években pénzügyi okokból megválni…..
A Juventus edzőlegendája, Marcello Lippi úgy gondolja, hogy Massimiliano Allegrinek igaza volt, amikor a Tottenham Hotspur elleni, csalódást keltő 2:2-es döntetlent követően azt mondta, a szurkolók nem várhatják a csapattól, hogy minden évben ott legyen a Bajnokok Ligája…..
Franciaországi beszámolók szerint a Juventus egykori csillaga, Paul Pogba már nem olyan biztos benne, hogy jó döntést hozott a Manchester United választásával. A középpályás 2016 nyarán váltott, és Torinóból visszatért a Manchester Unitedhez az akkoriban világrekordot jelentő 110 millió…..
Zoltan Hervay 2018.02.15 14:27:21
@venember83: en birom pjanicot de sokszor tul hatul jatszik,3 kozepoajas rendszerben tud o jok focizni,tottenham ellen is mandzsukics hejet marchisionak kellet volna kezdenie szerintem.pogba mellet volt egy pirlo akinek barmikor oda lehetet adni a labdat mindegy hogy hanyan fogtak es vidal aki visszaszereszte a labdat ha pogba elvesztette.m
Massimiliano Allegri a Fiorentina elleni 2-0 arányú győzelem után arról beszélt, hogy csapatának a Tottenham Hotspur ellen jobb teljesítményt kell majd nyújtania. A Juventus Federico Bernardeschi és Gonzalo Higuain egy-egy góljával szerezte meg a győzelmet péntek este, azonban a mérkőzés a vitás…..
Zoltan Hervay 2018.02.10 14:21:31
@Rikoo: szerintem marchissioval èppen az a baj h keveset vàlal inkàb vèdekezik.hiànyolom töle amit jàtszot akkor mikor pirloval es vidal jatszottak.sokkal többet tàmadot ès lötte a kaput.most a mèreg megesz mikor 18 meterrol a kapuval szembe inkàb kipasszolja szèlre.
A pletykák szerint a Juventus a védősor széleit José Luis Gayà vagy Matteo Darmian megszerzésével kívánja megerősíteni a nyári átigazolási időszakban. A Tuttosport értesülései szerint a Juventus számára rendkívül fontos lesz a szélsőhátvéd poszt feltöltése, miután…..
Zoltan Hervay 2018.02.07 13:58:24
@Sztovicska: azèrt Nedved màrt lazionàl nagy nèv volt.ès valamièt riola felfedezetje.de igazad van ha mart a mi jatekosaink legalàb kapjàk meg a lehetösèget
Zoltan Hervay 2018.02.07 14:27:32
@epaska: barella jo jàtèkos de szerintem az a 50 millio amiket szeretnènek kèrni èrte kicsit sok.bentancurnak most matuidi sèrülèsèvel ledz lehetösège jàtszani majd utànna legyen leirva.de èn mindenkèp csak kölcsön adnàm.elöre nem gomez kène hanem valami fiatalab aki kèpes lenne potolni higuan mert szerintem màrt csak 1 èvet lesz nàlunk.èn moratat vennèm.
Torinói értesülések szerint a Juventus kész elengedni Alex Sandrót 60 millió euróért, és a Tuttosport szerint az érdeklődők során gazdagítja például a Manchester United, a Manchester City és a Chelsea. A brazil futballista a nyáron egy visszafogottabb licitháború tárgyát képezte, azonban a klub és…..
A calciomercato exkluzív beszámolója szerint Mino Raiola komoly meglepetésre készül, hiszen ügyfelét a PSG vagy a Juventus mezébe öltöztetné. Az olasz híroldal forrásai szerint a számos vihart okozó és vihart megélt ügynök, aki ellen a szurkolók is tiltakoztak a Verona elleni…..
Massimiliano Allegri az Inter elleni, gólhelyzetet alig hozó és végül gól nélkül záruló mérkőzést követően arról beszélt, hogy jó teljesítményre számított csapatától, azonban nem ennyire jóra. A mérkőzés egyetlen helyzete Mario Mandžukić nevéhez fűződik, aki azonban…..
Massimiliano Allegri véleménye szerint a Barcelona elleni gól nélküli döntetlen csodálatos meccs volt taktikai tekintetben, és arról beszélt, hogy örült a védekezésben nyújtott fejlődésnek. „Csodálatos meccs volt taktikai szinten, a szezon első gól nélküli meccse számunkra,…..
Zoltan Hervay 2017.11.23 09:22:29
@malloy_: khediràt lenem vennè.viszont marchisio nagyon okossan jàtszot mikor bement.szerintem ö kène pjaniccal kozepre plusz matuidi vedekezni.mandzsukics is tobb labdat tartot volna meg mint higuan.allegri kicsit èszbe kapna itt lehetet volna nyerni
Massimiliano Allegri nem tagadta csalódottságát, miután a Juventusnak csak egy pontot sikerült gyűjtenie a Sporting elleni idegenbeli találkozón, amely 1-1-es eredménnyel záródott. „Csalódást keltő eredményt értünk el, mivel megvolt az esélyünk a továbbjutás…..
Zoltan Hervay 2017.11.01 10:52:49
@Mitya10: azèrt lichsteiner szerintem jol jatszik a jobb felèn mind vèdekezèsben mint tàmadàsban.szoval lenne job hàtvèd hiba volt nem nevezni.contehoz hasonloan allegrinek is vissza kellene alnia 3 vedore 3412 chiellini rugani barzagli alex sandro pjanic matuidi cuadrado dybala mandzsukic higuain.
Zoltan Hervay 2017.11.01 10:55:49
@fzoli990: az a baj h ha nemlenne mandzsukics minden eggyes felrugot labda elveszet mert rajta kivul senki nemtudja lefejelni vagy megtartani.több meccsen is volt mart h letamadtak minket a sajat terfelunkon es nemtudtuk kihozni es ojankor meglatszodik h ha nincs mint pl a barcelona ellen is volt.
Massimiliano Allegri az Atalanta elleni 2-2 után arról beszélt, hogy a meccs során adott időszakokban attól félt, hogy csapata pont nélkül távozik Bergamo városából, és a mester a VAR-rendszerről is elmondta a véleményét. A bianconero csapat jó kezdéssel 25 perc után már…..
Andrea Agnelli bírósági ügyében ma döntés születhet, miután állítólag az elnök is szerepet vállalt Juventus-bérletek szervezett bűnözésben érintetteknek való értékesítésében. A döntés ma lesz hallható az FIGC bíróságán Rómában, az ügyész két és fél évre…..
2018-ban számos fontos játékos szerződése lejár, és várhatóan ezen játékosok közül többen nem is kívánják megújítani a kontraktusukat azzal a céllal, hogy szabadon igazolhatók legyenek jövő nyáron. A La Gazzetta dello Sport mai cikke szerint az egyik komoly lehetőséget a…..
Zoltan Hervay 2017.09.05 09:54:31
A Genoa elleni bajnoki találkozót megelőzően a Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta beszélt az átigazolási időszak utolsó napjainak fejleményeiről, s szó esett  Benedikt Höwedesről, Emre Canról és Patrik Schickről is. "Höwedes csatlakozni akar a Juvéhoz, azonban ez nem elég.…..