Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jane fonda

3 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
a Röyksopp új instrumentális albuma a Senior szeptember 13-án jön ki itt lehet előrendelni biztos ami biztos lapon> a Drug a beharangozó videó, amit a That Go rendezett mai Facebook exkluzívunk egy ritka Röyksopp dal, a Malangen Fra Bruhodet ez zenekar szeptemberi ingyenesen…..
jane fonda 2010.09.05 10:24:05
Bert Van Loo és egy vicces kisfilm. ..
jane fonda 2010.02.20 19:15:36
Zöldebben Blog Téli madáretetés 2010.02.12 15:59:00
Az alábbiakban összeszedek pár ’ajánlást’ a Magyar Madártani Egyesülettől a szabályos madáretetésre vonatkozóan, pár saját tapasztalattal kiegészítve. Eredményes etetést :)  A hó hetek óta eltakarja a városi kismadarak, énekesmadarak, rigók, varjak és…..
Tükrösposzt régen volt már, meg két - egymástól ugyan némileg különböző, de bizonyos tekintetben meg nagyon is hasonló – megközelítés lassan de biztosan bevárta egymást a könyvjelzőim között. A nőisebb megközelíítés a párizsi designer Solenne Morigeaud „Smoke…..
jane fonda 2010.02.08 10:12:38
Apád nem volt üveges! A Borowskik 2010.01.26 14:36:00
Egy mondókával kezdeném:   Egy boszorka van, három fia van. Iskolába jár az egy, másik bocskort varrni megy. A harmadik itt a padon a dudáját fújja nagyon. De szép hangja van, danadanadan.   ...kb. erről szól a mai poszt is, amikor Stanislaw Borowski, és három fia,…..
Apád nem volt üveges! FRONT 2010.01.15 10:09:38
Érett már ez a poszt egy ideje... de csak tegnap került pont annak a mondathalmaznak a végére, amit egy stockholmi csoportról, a FRONT-ról szeretnék mondani.   A group 3 tagból áll, szépek és okosak is egyben (biztos nem állnáááának szóóóóba veleeem :): Sofia Lagerkvist,…..
A decemberi T-Mobile-os műszaki hiba és az azt követő Vodafone-os Müller Tamás kirúgásos sztori megmutatta, hogy itt a legfőbb ideje, hogy a vállalatok edukálják alkalmazottaikat meg a vezetőséget is a közösségi médiahasználat terén – mikor, ki, mit, hol, milyen néven,…..
"Szeretném elküldeni 13 éves Borisz kutyám képeit.Idős kora ellenére gyakran megkérdezik: 'Kölyök kutya még?' Husky létére nagyon engedelmes, szabadon sétáltatható: járda szélén, kereszteződés előtt mindig megvár, zebrán együtt megyünk át, ha nincs járda, megtanulta,…..
Apád nem volt üveges! Change! 2009.08.31 10:48:00
A legjobb designerek nemcsak attól a legjobbak, hogy fel tudnak skiccelni egy szuper vagy épp' egy szuperőrült ötletet... az teszi naggyá őket, hogy jól kezelik egy-egy választott anyag szellemét és annak lehetőségeit.   Hálistennek még nem…..
"Imádom a tollas állatokat, így több féle törpe tyúkjaim vannak, akiket szívem szerint kényeztetek. Ez évben próbálkoztam keltetésükkel is, és hát nem győztem gyönyörködni bennük. Most küldök holland bóbitás kistyúkocskát és párjukat a bóbi urat" - írta…..
jane fonda 2009.12.28 21:42:13
Dan Martensen remek munkát végzett ezzel a fotósorozattal, a fekete-fehér képei igazán jól megmutatják a kikötözött modell (Shannan Click) szenvedését és a kiszolgáltatottságában rejlő szexuális vonzerőt is.A legerősebb hatást talán ez a kép éri el - Shannan…..
Az HBO-n szoktak adni néha szexrealityket: mint az Iskolás lányok jelentik a kilencvenkettes Sat1-ről, amiben feltárják a tinilányok csapodár szexuális szokásait, hogy a német polgár is szörnyülködhessen, majd erkölcsi fölénye tudatában jólesően ráránthasson a társadalmi…..