Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SpinyNorman

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
David Lynch teljesen megőrült? Okkal kérdezik régi rajongói, azok meg pláne, akik eddig nem ismerték. Pedig nem őrült meg. Vagy inkább: valószínűleg nem. Értelmezési fonál spoilerek nélkül az új évad labirintusához...
Találkozunk 25 év múlva – az eredeti Twin Peaks-sorozat nézői közül kevesen hitték, hogy a halott Laura Palmer túlvilági üzenete valósággá válik. Még maguk az alkotók sem. Viszont a misztikus sorozatnál működött a rajongói mágia: példátlan módon egy emberöltő elteltével folytatódik David Lynch és…..
Nem szeretnénk kimaradni a Homeopátia Nemzetközi Figyelemfelkeltő Hetéről való megemlékezésből (bár mintha múlt évben is egyedül emlékeztünk volna), amely pénteken fejeződött be. Ebből az alkalomból egy különleges csemegére szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét. Egy 2006-ban megjelent cikk szerint…..
SpinyNorman 2010.04.19 12:00:45
@espadazo - Játékbolt:: teljesen steril körülmények nem voltak, de a rendelőből nyíló laborjába más - rajta kívül - nem mehet be. Az ajtót nem csukta be, levett egy polcról 3-4-féle folyadékot, azt öntötte bele egy kis fiolába, majd összerázta. Ennyiből steril volt. A kapott folyadékot kellett a kutya szájába fecskendezni a pipetta segítségével, vagyis végig senki nem ért hozzá a folyadékhoz. (Egyébként a szerei a gyógyszerekkel ellentétben jó ízűek, így sokkal egyszerűbb beadni a kutyának, ha kell valami.)