Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lesből Támadó Szárítókötél

0 bejegyzést írt és 1181 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Névvel visszaélni egyszerű átverésnek tűnik. Végy egy megtalálható, ismert webshopot, kicsit alakítsd át a nevét, esetleg rakd bele az ÁSZF-be az eredeti céget és már várhatod is az eltévedt vásárlókat. Ez történt a Prime Home bútorbolt esetében is, akik először meglepődtek a vásárlók…..
Lesből Támadó Szárítókötél 2020.04.23 16:05:03
@Club Sandwich:

Óóó, ez a blog hírhedt arról, hogy bármit is csináljon valaki, ha a története ide kikerül, akkor a kommentsakálok szerint mindenképp ő lesz a hülye, avagy minekposztoltide.

Ennél szebb illusztációja nem is lehetne a sapkás nyuszis viccnek.
Lesből Támadó Szárítókötél 2020.04.23 16:14:33
@CCnick:

Nem igaz. Közvádas bűncselekmény miatt feljelentést bárki tehet, a magánindítvány az, ahol a kezdeményezési kör korlátozott. Tehát amikor a rendőrség a poszter feljelentését elutasítja arra hivatkozva, hogy nem érte kár, akkor egyszerűen b@szik a munkáját végezni.
Egy gyógyszertári vásárlás után vannak dolgok, amikre különösen nem számítunk. Például, hogy az ott vett terméknek nem mi vagyunk az első használói. Olvasónk egy vércukorszintmérő esetében találkozott a jelenséggel, ráadásul a patikába visszatérve még magyarázat és felháborodás is fogadta, a pénzét…..
Lesből Támadó Szárítókötél 2020.04.20 17:30:59
@onlajnok: az ilyen poszternél már csak az a kommentelő a rosszabb a ráérés tekintetében, aki a posztert ekézi azért, hogy mennyire ráér mind reklamálni a boltban (értsd: fogyasztói jogok érvényesítésének kísérlete), mind posztot küldeni a Homárra.
A mai válogatásba több New York-i és a szovjet katonák tetteit bemutató fotó is került. Annyit válogatott bele az algoritmus, hogy kettőt ki is cseréltem hogy ne legyen annyira egyhangú. Szóval áttettem a következő hetekre is belőlük..., szóval üdv Sean Connery és francia gyerekek, akik helyettük…..
Lesből Támadó Szárítókötél 2020.02.24 17:07:52
@jamboox: Nem ez a durva, hanem az, hogy kb. fél nappal később kezdték csak meg a mentést. Idézet wa Wikipediaról:

Medical staff later found bodies with injuries suggesting that people had survived the crash only to die from shock, exposure overnight in the mountains, or from injuries that, if tended to earlier, would not have been fatal.[...]

One of the four survivors out of 524 passengers and crew, recounted from her hospital bed that she recalled bright lights and the sound of helicopter rotors shortly after she awoke amid the wreckage, and while she could hear screaming and moaning from other survivors, these sounds gradually died away during the night.
Lesből Támadó Szárítókötél 2020.02.25 13:35:24
@Sam. Joe: Ahonnan idéztem a Wiki oldalon, annak az alfejezetnek ez a címe: "Delayed rescue operation". Az ott írtak alapján nem a tereppel volt a gond, mert másnap reggel azonnal neki tudtak látni a mentésnek, hanem úgy tűnik, hogy a japánok mégsem voltak olyan jól szervezettek.. Konkrétan meg sem próbálták a mentést akkor este, de még előtte, világosban sem. Az amerikaiak a lezuhanás után 20 perccel, még nappali világosságban már megadták a lezuhanás helyét, és állítólag a mentőcsapat is készenállt az indulásra, csak épp a japánok nem szóltak nekik.
Levélírónkat  októberi Gearbestes, kínai webáruházas posztunk ihlette írásra. Slágvortokban előadott sztorija szerinte ékes bizonyítéka annak, hogy a Paypal sem véd meg olykor. Szerintünk emellett újabb tanulságos történet arról is, hogy az olcsóság árát gyakran a sok órás ügyintézésben, a hetekig…..
Nem az első és valószínűleg nem is az utolsó építőipari rémtörténet a Homáron, ami igazán szomorúvá teszi, az az, hogy levélírónk - akárcsak a múltkori fürdőszobás esetben - igyekezett körültekintően eljárni: volt szerződése, utánanézett a dolgoknak, részt vett a folyamatban - mégis megjárta. Vajon…..
Lesből Támadó Szárítókötél 2019.11.07 11:44:01
@Darth Revan: DRWP
Emese egy hónapja küzd ezért, hogy az Energiapp hibájából félrekönyvel (nem is könyvelt?) befizetést valahogy megtalálja feneketlen rendszerében az ELMŰ. A telefonálás, e-mailezés azonban egyelőre falra hányt borsó, a villanyóra meg áll, ha nem fizet. 2019.09.29 Az Energiapp telefonos…..
Lesből Támadó Szárítókötél 2019.10.31 12:10:13
@borso: csak egy kis helyesbítés: az ELMU mint a Vet. szerinti engedélyes felügyeleti szerve a Magyar Energetikai és Kozmu-szabalyozasi Hivatal. MEKH.
Lesből Támadó Szárítókötél 2019.10.31 13:36:29
@nagyonköcsögduda: qrva vagányul hangzik leírva, csak kár, hogy totál értelmetlen, mert előrefizetős mérőóráról lévén szó addig van áramod, amíg a feltöltött összeg tart.
Továbbá ha a rongálás után kapsz egy >20 napos várakozási időt az óra javítására, addig mit csinálsz azalatt a >20 nap alatt áram nélkül? Az arcoskodás nem túl sok fényt bocsát ki, és közepesen alkalmas vízmelegítésre...
Olvasónkat óriási bajban van, miután egy furcsa fordulattal az autókölcsönzés után közel egymilliós mínuszba került a számlája. Az a számla, amin nincs is hitelkeret. Nem értik, mi történhetett, de a bank nem tud mit tenni: újabb utazást, ügyvéd fogadását és kölcsönt javasol.  Kedves Homár! Az…..
Lesből Támadó Szárítókötél 2019.10.16 19:16:19
@vizsla_barat:

Kérlek, vázold fel, miben lett volna jobb esélye bármiben is, ha ezt a tranzakciót:
a) hitelkártyára terhelik be;
b) "másodlagos" jelentsen ez bármit is) kártya esetében keletkezik a túllépés (talán a "másodlagos" kártyán keletkező tartozásokat nem kell megfizetni?)
Kongói Szabadállam 1890-1908 Ez a Rejtő Jenőt idéző cím nem kattintásvadász. A Kongói Szabadállam 1890-re, II. Lipót belga király mesterkedései eredményeképpen jött létre, aki olyan ügyesen játszotta ki a versengó nagyhatalmakat (Franciaországot, Nagy-Britanniát, Németországot és Portugáliát)…..
Lesből Támadó Szárítókötél 2019.09.21 11:35:48
@Brix:

Hát igen. Vannak olyan országok, amelyeket a szovjetek "szabaditottak fel" és 25 évvel a ruszkiktől való megszabadulás után újra a nyakukba veszik őket, katonai helyett gazdasági megszállással.
Egy fesztivál sok szeméttel jár, ezen próbál változtatni a Sziget mellett idén a Samsara Fesztivál is. A cél az volt, hogy a fesztiválozók ne termeljenek szemetet. Sem szelektíven, sem sehogy, ezért a fesztivál próbált szemétmentesen működni és erre kérték a látogatókat is. Ha mégis behoznak…..
Lesből Támadó Szárítókötél 2019.08.28 10:39:48
@Taxomükke (UK): ha én a faluban megveszem az innivalót (azaz mondjuk 200 méternyit utazik velem), akkor elvárható, hogy a faluban is dobjam ki a szemetet, vagy mindenképp haza kell vinnem az ország másik végébe?
Lesből Támadó Szárítókötél 2019.08.28 10:43:11
@spulni:

Tessék mondani, ha nem bírom megenni a fesztivál területén megvásárolt ételt (értsd: nem magammal hozott dolog) és helyettem nem akarja elfogyasztani senki, akkor azt is haza kell vinnem magammal?

Amúgy láthattad, elvitték rendszeresen ürített kukáig a szemeteket, de abból is baj lett. Lehet, hogy a hulladékkezelési koncepció lett elb*szva alapvetően?
Ha egy drága holmit vásárolunk, különösen szeretjük tudni, hogy valóban azt kapjuk e a pénzünkért, amiért fizettünk. Vásárlónkat nem hagyja nyugodni, miért hiányzik a megszokott felszerelés a felsőről, a boltban viszont hiába kérdezte és utólag sem kap választ. A napokban anyukám vásárolt egy…..
Lesből Támadó Szárítókötél 2019.08.26 13:56:20
@Lószerafin:

Mondta azt bárki bárhol, hogy holnaptól mindenkinek ezt kell vennie? Nem? Akkor meg miért zavar téged, hogy más mit vesz?
Lesből Támadó Szárítókötél 2019.08.26 14:02:52
@Zabalint:

Csakhogy ez a fikázók egyéni szoc problémája. Ez elvileg valamiféle fogyasztóvédelmi jellegű izé lenne, nem pedig holmi ízlésrendőrséggel párosult majdénmegmondomhogyanéljenmindenkimás hangszóró. Ha valaki 40 ezres pólót akar venni, mert rongyrázó, akkor az az ő dolga, mert a fogyasztóvédelem rá is vonatkozik, nem pedig csak azokra, akiknek pecsétes papírja van arról, hogy mindig értelmesen és költséghatékonyan vásárolnak (posztolók tobbsége).

A posztolónak egyvalamiért jár a faszkorbács, amit a GVTI is megfogalmazott kissé jogászkodva: ha látod, hogy a termék hibás, akkor ne vedd meg, ha pedig megveszed, ne panaszkodj. Minden más, a posztolót célzó komment csak az internetes zajt fokozó fröcsögés, shitposting.
A magyar egészségügy olyan, amilyen, a magyar kórházak meg pláne. Balázs rövid történetében így aztán nem is elsősorban a klagenfurti kórház felszereltsége az érdekes, hanem az, ahogyan a nem túlhajszolt, kizsigerelt orvosok és ápolók hozzáállnak a beteghez...
Lesből Támadó Szárítókötél 2019.08.08 17:43:26
@Ego55:

Nekünk viszont van egy elb*szott vezetőnk, aki 2016-os adatokon számolva 216 milliárdot kíván költeni csak stadionokra:

atlatszo.hu/2016/05/03/stadionlaz-2-resz-legalabb-215-milliard-forintba-fog-fajni-a-koznek-orban-stadionos-bogracsgulyasa/

(Itt még a Puskásnál 100 milliárddal számoltak, ami azóta már felment 190 milliárdra.)

De megkérdezhetném azt is, hogy egy vidéki gázszerelő hogy tud 9 év alatt 300 milliárdos cégcsoportot összehozni?

Szóval majdnem 30 évvel a rendszerváltás után kár kifelé mutogatni, elcsesszük mi magunk.
Magyar kreativitás kimaxolása dölux: pár nappal azután, hogy be kellett szüntetnie az utasok szisztematikus lerablását a Wizz Air budapesti földi kiszolgálójának, a Malév GH megtalálta a megoldást a kieső bevételek pótlására: a telefonokra pdf-ben letöltött beszállókártyát nem fogadja el, 30 euróra…..
Lesből Támadó Szárítókötél 2019.08.02 22:52:32
@dieter:
A kulcs itt a "jó szájízzel". Ami azt jelenti, hogy az embert megszivatjak, de mégis visszamegy, mert az árkülönbség miatt lenyeli a szivatast. A Wizzair pedig jogosan mondja, hogy nincs itt semmi baj, hiszen az utasok az állítólagos problémák ellenére özönlenek.
Szóval amíg nem kezd csökkenni a forgalom a szivatasok miatt, minek változtatni? Rosszhiru lesz? Oszt akkor mi van? A lényeg, hogy jönnek az utasok, vagy sem.

U. I. : Két cégvezető beszélget.
- Te, te fizetsz az embereidnek?
- Nem.
- Én sem.
- És bejárnak dolgozni?
- Be.
- Hozzám is.
- Te, ne szedjünk tőlük belépőt?
Ádám nem járult hozzá ahhoz, hogy az E.ON reklám céljából is megkeresse őt, ezért a cég most más irányból támad. Az adatkezelési tájékoztatás hasznos információ, tehát nem reklám, de gyakori elküldésével hátha egyszer eljön az a pillanat, amikor megadja az adatait és beleegyezik a reklámokba? Az…..
Van egy egészen különleges város, ahol sikeresen nemet mondtak a multiknak, és a nagy közértláncok helyett inkább a helyi termelők szerveztek maguknak szupermarketet. És ráadásul milyen jót!..
Én is a Wizzair szerda esti Brüsszel/Charleroi-Budapest járatának utasai között voltam, így a saját bőrömön tapasztalhattam meg, hogy mit jelent az, amikor törlik az ember repülőjáratát és semmilyen tájékoztatást és segítséget nem kap. A tényeket és a tapasztalataimat most megosztom itt, hátha tudok…..
Cérnáknak szakadása Pécsett. Mert mindenki tudja, hogy az olcsó, kínai  piacos cuccoktól nem várhatunk el ugyanannyit, mint a német minőségtől, na de könyörgöm: egy táska, ami csak kiegészítő és nem lehet bele pakolni, az minek van? Vagy hogy tetszett ez gondolni a boltvezető hölgynek? Szombat…..
Lesből Támadó Szárítókötél 2019.06.14 13:47:50
@Semmitnemérszakitiltással:

Tudom, csak néha kicsit idegesítő, hogy emiatt a pár troll miatt nem lehet értelmesen hozzászólni, mert szinte minden posztnál az alap felütés az, hogy a posztoló a hülye, és az írottak helyett arról van szó, hogy páran amolyan attention whore-ként hogyan erőszakolják meg a témát, csak hogy saját nevüket lássák menetrend szerint.
Lesből Támadó Szárítókötél 2019.06.14 14:54:27
@juhaszvik1:

Végigolvastam a kommentjeidet, és azok alapján írtam, amit.

Segítek értelmezni:
1. Hogy te mire gondoltál, azt csak te tudod. De a "nem egészen úgy festette le a történteket, mint ahogy az megtörténhetett" és a "a posztoló nyilvánvalóan kicsit elferdítette a beszélgetést" pontosan ugyanazt mondja: te kétségbe vonod a posztoló állítását. Lásd még:
a.te.ervelesi.hibad.hu/szalmabab

2. Ha már nyelvtankodunk: a "megtörténhetett" nem feltételes mód, csak feltételezés, ami viszont nyelvtani kategória. A ható igeképző az már igen.
De maradjunk az általad "feltételes mód"-nak hívott izénél. Szóval az a gond, hogy a
"nem egészen úgy festette le a történteket, mint ahogy az megtörténhetett" mellékmondatában használsz csak "feltételes módot", azonban azt kijelentő módban, tényként kezeled, hogy poszter nem a valóságot írta a levélben ("nem egészen úgy festette le a történteket"). Pontosan ugyanúgy, ahogy később is írod: "a posztoló nyilvánvalóan kicsit elferdítette a beszélgetést". Szintén kijelentő mód.
intelligensebb embernek nem kellett volna ennyire részletekbe menően leírni, hogy mi is történt, de kiprovokáltad.
szumma szummárum: a te "magyar nyelvismereteddel van gond", és buta emberek esetében a bocsánatkéréstől (tapasztalatból) eltekintek"

U.i.: Nem kell eltekinteni, mert eszem ágában nem volt bocsánatot kérni egy shitpostingban utazó trolltól, aki jól láthatóan belezavarodott a saját, rutinból tolt hülyeségébe.
1.
Lesből Támadó Szárítókötél 2019.06.14 15:12:57
@a lekvár neve puffin:

Klassz példák, de szerintem ebből egyik sem a posztoló esete, ergo nem igazán látszik a kapcsolat az általad hozott példák és a posztoló által írottak kétségbevonásának indoka közt. Vagy azt akarod mondani, hogy azért, mert találkoztál hülyékkel, akkor a poszter is biztos hazudott?

a.te.ervelesi.hibad.hu/lenyegtelen-konkluzio
Az online vásárlás gyakran meggondolatlan, a részeg online shopping pedig egyenesen óriási biznisz. Olvasónknál ugyan nem erről van szó és csak egy ártatlan parfüm érkezett volna, de a végeredmény és a kérdés ugyanaz: meddig és hogyan lehet lemondani egy téves rendelést? És ha…..
Lesből Támadó Szárítókötél 2019.05.31 16:24:04
@Jake Peralta: Nem, a hamis/másolt parfümökre itt utalnak:

"A honlapon található termékek kiváló minőségű francia parfümök (Eau de Parfum termékek), melyek a képeken látható parfümök összes vagy a legfontosabb illatanyagait tartalmazzák. "

"Az itt bemutatott parfüm márkák csak összehasonlítás céljából vannak feltüntetve."
A Szovjetunióban a hivatalos propaganda szerint nem volt szervezett bűnözés. A második világháború után közvetlenül azonban működött egy, amelyet elismertek, mivel felszámolták és mintegy azt demonstrálták vele, hogy ezzel együtt az ilyenféle bűncselekmények egyszer s mindenkorra megszűntek létezni.…..
A streaming szolgáltatások törekednek a fogyasztói igények minél teljesebb megismerésére és kielégítésére, így tesz a filmek, sorozatok esetében a Netflix vagy a zenéknél a Spotify. Ezek a formátumok a hagyományos tévézés és zenefogyasztás reformját indították el. Üzletpolitikájuk hasonló: fix…..
1862. körül. IX. Pius pápa, születési nevén Giovanni Maria Mastai-Ferretti, az első pápa, akiről fotográfia készült. Az 1792-ben született egyházfő a leghosszabb ideig ült Szent Péter trónusán, 31 évig és 7 hónapig..
Információink szerint Medgyesi Miklós riporter hivatalosan közös megegyezéssel távozik a Hír TV-től, valójában azért kell távoznia, mert olyan kérdéseket tett fel, amiket nem lett volna szabad. Először Halász János Fidesz frakciószóvivőtől a szerdai Nemzetbiztonsági Bizottsági ülés után kérdezte…..
Lesből Támadó Szárítókötél 2018.11.26 16:54:19
@ulpius66:

A hazug fideszest hamarabb utolérik, mint a santa kutyát.

A Magyar idők 13:52-kor tette közzé a beszámolót, Gruevszki 15:32-kor posztolt erről a Facebookon.
"Az érintett címen 2G/GSM hálózatunk jó beltéri, 3G/GSM hálózatunk gyenge beltéri, 4G/LTE hálózatunk gyenge beltéri jelerősséggel érhető el." - hát, hogy egy jó 2G-s lefedettség nem teszi túl boldoggá olvasónkat, az azt hiszem teljesen érthető. Sérelmeit és az ügyben eddig történteket egy jól…..
Lesből Támadó Szárítókötél 2018.11.23 10:34:45