Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kriszti Ételérzés

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Megjelent az októberi Nők Lapja Konhya magazin, melyben találtok tőlem egy heti menüt és jó néhány édes és sós palacsinta receptet. Az egyik édes variációt meg is mutatom kedvcsinálónak :)  Zserbós palacsintatorta   Hozzávalók a palacsintához: 80 dkg liszt 8…..
Megjelent a Paul Bocuse Intézet: A főzés magasiskolája c. enciklopédia, mely egy hiánypótló szakmai könyv a mai gasztronómiai könyvpiacon. A szakácstancoknak közelező olvasmány, de a lelkes, igazán elhivatott amatőröknek is ajánlott irodalom.  Rajongok a konyhai technológiákért! Szeretem tudni mi…..
Vége a nyárnak, beköszönött az ősz. Nem tudom Te, hogy vagy vele, de én nyáron inkább a hideg reggeliket szeretem, de ahogy a levegő egyre hűvősebb, a meleg reggelik veszik át a főszerepet a reggeliző asztalomon. Az egyik kedvenc meleg reggelim a zabkása. Az olvasóimtól és a tanulóktól gyakran…..
Milyen a tökéletes főtt vagy lágy tojás? Ami finom, lágy, nem száraz és leveszi az embert a lábáról... Megmutatom, hogy számomra mi a tökéletes és én ezt hogyan készítem. Több módszert kipróbáltam, több időt leteszteltem, de nekem ez vált be leginkább. A poszt végén ötleteket is adok a tojások…..
 Ha azt gondolod, hogy a főzés képessége velem született, akkor tévedsz. Ugyan rengeteget tanultam az Anyukámtól, de az igazi fejlődés akkor kezdődött meg az életemben, amikor tudatosan elkezdtem képezni magam és elkezdtem kialakítani azt a főzési stílust, ami az én ízlésemnek megfelelő. Akkor…..
A főzés értelme nem csak abban áll, hogy mindennap muszájból ételt rakjunk az asztalra, hogy szükségletünket csillapítsuk. A főzés ennél sokkal több: családok, barátok, életek, kultúrák találkozása, hagyományok születése, ápolása és környezetünk jobb megismerése. A mai világ elment a készételek…..