Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brunoka

6 bejegyzést írt és 155 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Brunoka 2012.07.15 11:17:40
A Zugügyvéd először az alábbi levélről azt hitte, szilveszteri tréfa, de aztán többször elolvasva hajlik arra, hogy akár komoly is lehet. Jó szórakozást a kommentezőknek.Kedves Zugügyvéd!Egyenruha viseléssel kapcsolatban kérném segitséged.Barátom gyerek kora óta imádja a…..
Brunoka 2011.01.04 18:15:37
@ZF2: ugyanerre gondoltam.:) Az udvariassag a zakonak es a feher ingnek szol, nem pedig a csikoknak.
testmódosítás suspension 2009.06.24 17:48:00
Régi tervem hogy megtanuljam a testmódosítás egyéb vállfajai mellett a professzionális suspension-t is. Tulajdonképpen a suspension-t nem nevezném testmódosításnak, hiszen itt nem alakul át a test a művelet után, inkább csak a lelkünkben illetve elménkben következik be változás.…..
Brunoka 2009.08.17 00:32:36
@zagyvai: megvan, eredeti nyelven meghozza. Szivesen eljuttatom valahogy ha erdekel.
testmódosítás japán sütifejek 2009.08.14 23:53:00
Ó japán! Ez a csodás ország mostanában egyre jobban vonz. Valahogy annyira elborultak és sokfélék az emberek arrafelé, hogy kár volna nem meglátogatni egyszer őket. Hihetetlen, hogy mi mindent nem próbálnak ki. Ha a világban feltűnik valami teljesen új és szokatlan, az Japánban…..
Nagymamám azt mesélte, hogy a negyvenes években feléjük (vidéki város) sokkal gyakrabban szültek otthon a nők, mint kórházban. Akkoriban ez volt természetes, ennek oka jórészt nyilvánvalóan az egészségügyi infrastruktúra hiánya volt (és még sorolhatnánk az okokat), de…..
Emberek, a ma esti Top Gear adását valahogy nézi kell, mert ha lehet hinni a pletykáknak és Jeremy Clarkcon kiszivárogtatott információinak, akkor végre megtudjuk, ki is Stig, a műsor eddig csak sisakban látott kiváló autóversenyzője. Clarkson azt állítja, hogy Neil Armstrong…..
Berni levele következik, aki nem tudja rendezni kapcsolatát nyomulós főnökéve és számít a Ti tanácsaitokra! További kellemes hétvégét Mindenkinek! Kedves Szerkesztő!  A főnökömről szeretnék mesélni, aki teljesen kiborít. Egy irodában dolgozom közel fél éve…..
A veszprémi kézilabdásgyilkosság megintcsak feladta a szokásos leckét a magyar sajtónak: mi a teendő olyan esetben, amikor egy esemény szereplői szinte biztosan cigányok, sőt ez az, amiről "mindenki beszél"? A válasz elméletileg persze egyszerű: ahogy soha nem…..
Hogy egy kicsit fel tudjunk éledni a veszprémi sokkból, első adagnak jöjjön egy kis felhőtlen kacagás. Pálnak két év boldogság után felrobbant a Tescóban vásárolt kenyérpirítója. Ez olyan sokkot okoztt neki, amit csak szabadversben tudott megfogalmazni, gyerekkorunk jól ismert…..
A bedőlő hitelek jelentős része az egyedül maradt házastársnak okozhat tragédiát. A Zugügyvéd is egyre több ilyen esettel találkozik, volt is már hasonló témájú bejegyzés.  Nem valószínű, hogy a jog ezeket megfelelően tudja majd kezelni, ismerve a közös tulajdon…..
Februárban elindul hát a régóta előkészülő Médiaunió 2009-es kampánya – annak, aki lemaradt: egy rakás egy újság és tévé összedobott egy nagyon nagy rakás hirdetési felületet, amin évente egy darab Nemes Ügyért lehet harcolni szakadatlan. (Azaz: civil kampány, nem…..
Modorosblog Az angoltudor 2009.01.24 19:32:00
How ya doin ma'e, get us two pints o Newcastle Brown an a glass o Strongbow fer da ladies, will ya? An a bowl o chips, please. Cheers bud, take care.Előre is bocsánatot kérek: ez a bejegyzés elsősorban az angolul tudóknak/tanulóknak szól. Van benne persze általam modorosnak vélt elem is…..
Máris itt a csütörtök, holnap pedig végre péntek és lehet pihenni. Én a magam részéről már nagyon várom a hétvégét, feltételezem Ti is így vagytok ezzel.  Ma Gyula nevű kedves Olvasónk levelét tesszük közkincsé, akinek fiát érte súlyos diszkrimináció egy…..
Ritkán kap a Homár olyan levelet, ahol nem az eladókra panaszkodnak, hanem épp az eladókat kizsákmányoló főnökökre. Ilyen körülmények között nem csoda, ha az eladók nem teszik oda magukat és aztán dőlnek hozzánk a felhúzott/átvert/megsértett vevők panaszai.Kedves…..
2009 első bejegyzését epres négercsók becenevű olvasónk küldte. Remélem már mindenki kipihente a szilveszteri buli fáradalmait, most lehet a történetre koncentrálni! Kommentelni kötelező :)!Figyelem: A jövőben hétfőtől péntekig jelennek meg új levelek az oldalon, hétvégén…..
Belsőség Carspotting nagyítóval 2008.12.15 01:13:00
A kislányok körében évtizedek óta arat a Barbie-mánia, de a legtöbben hamar kinövik, így mégis viszonylag kevés a pink autó az utakon. Ugyanakkor előfordul néha, hogy valaki soha nem jut túl ezen a korszakán, és ha az illető közben gazdag botrányhős- és örökösnő, akkor ki…..
Igenigenigen! Egy egesz fel delutan a kalitkan kivul: elszuttyogtunk bevasarolni abba a kis delikatboltba ahova a derek cumbriai parasztok farmerek illetve felesegeik feltolthetik kertjuk-karamjuk-konyhajuk (nem kivant torlendo) termeseit az olyan nem-hivatasuknal-fogva parasztok szamara, mint pl.…..
...hogy alkoholista leszek. Az alkohol ugy latszik megajandekoz a gondolkodas kepessegevel de legalabbis esszeru revelaciokat okoz. Az utolso nehany napban - amikor nem a megbolondulasi kiserletek foglalkoztattak - jobbara azon toporogtam, hogy hol van a helyuk a vilagban az ilyeneknek mint en…..
Brúnó szerint a világ Haha 2008.12.10 22:45:00
Tessek szepen Brunokrol peldat venni akik koztudottan - simulekony es szereny termeszetuk mellett - akademiai szintre fejlesztettek a pedanteriat. Minden ebren toltott percben ama szent kuldetes jegyeben zajlik, hogy egyszer s mindenkorra leszamoljak az osszes kozmikus szemettel ami nagy vidaman…..