Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Milliomos Bölcsőde

24 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTI közleménye és a riporter. Az ülés szöveges tudósítását elolvashatja az Esztergom LIVE-on és a kemma.hu-n is. ..
Milliomos Bölcsőde 2010.10.23 08:56:51
Kívülálló szemével figyelem az eseményeket.

A konzekvenciái tekintetében modell értékű számomra, mert erősíti bennem azt a képet, ami nem rövid életem során odáig vezetett, hogy életemben először nem mentem el szavazni. A céljaim tükrében lehet, hogy már soha többet nem is lesz rá módom, mert sokakkal ellentétben én az eltelt 21 évet nem tudom pártciklusokra bontani. Számomra a mai helyzet a rendszerváltó politikai erők kollektív felelőssége.

Ebből egyenesen következik, hogy annak ellenére, hogy az első szabad választáson a Fidesz-re szavaztam, amíg egyetlen rendszerváltó párt is talpon van, addig nem szavazok. A 21 év történései azt mutatják, hogy szép lassan mind el fognak tűnni a politika színpadáról. A 21 év alatt egyetlen bukott párt sem volt képes elkerülni a Parlamentből való kikerülést.

A LMP és a Jobbik pedig nem tud megtéveszteni, nem rájuk várok.

Miért érdekelnek az Esztergomi események?...Azért mert úgy érzem, amíg a magyarországi politika és közélet nem tisztul le, addig a függetlenek veszik át az átmeneti időszakban a főszerepet...Nem feltétlenül megnyert szavazás eredményét tekintem eredménynek, hanem a megnyert szavazatok növekedését, ami a szavazók szembefordulását demonstrálják a jelen politikai erőkkel szemben.

Esztergomban elsöprő többséggel, és egyedülálló összefogás eredménye képen győzött Éva. Ez még számomra nem mondana semmit. Amit fontosabbnak tartok és figyelemre méltónak a végkifejletben az, hogy Meggyes Tamásról csak ennyit találtam önéletrajziadat képen:
meggyestamas.fidesz.hu/index.php?id_cikk=510

Nem szoktam önéletrajzokat olvasni, de Éváét elolvastam, és nekem ennyi is elég volt, hogy megértsem miért szavazott rá Esztergom lakósága (gratulálok a felelős gondolkozásukhoz). Meggyes Úr önéletrajza nélkülöz minden szakmai bemutatást. Tipikus politikusi önéletrajz, szemben Éváéval, ami óriási képzettségről tanúskodik...

Számomra mindig is elfogadhatatlan volt, hogy az önkormányzatok a politika zabláját hordozzák magukon. Nem értek hozzá, biztosan ez normális, ha így van működtetve, de az nem normális, hogy egy leváltott vezető nem adja át a polgármesteri irodáját...

Minden intézménynek, cégnek...stb. vannak státuszokhoz rendelt helyiségei. Ha egy osztályvezetőt leváltanak, akkor a következő az osztályvezetői irodát foglalja el. Amerikában, ha a serifet lecserélik a következő a serifirodából, folytatja a munkát....Ha ez nem így működne, akkor Gyurcsány/Bajnai is a régi helyén lenne, és most Orbán Úr kuncsorogna a parlamentben iroda,- meg internet elérés után...Lássuk be ez a végtelenségig nevetséges.

Mivel nem ismerem egyiküket sem a személyüket nem tudom bírálni se pró, se kontra...de azt tudom bírálni, hogy egy demokratikus választás eredményét valaki nem veszi figyelembe...Az ami Önöknél zajlik, valamiből táplálkozik...ekkora bátorság senkiben nincs, ha nincs mögötte erő...a kérdés csak az, hogy milyen erő, és az milyen irányba hat...A szavazók mellett, vagy ellen...és ez a nem mindegy...ezért modellértékű számomra az, ami az Önök városában folyik, mert akár úgy is értékelhetjük, hogy a jövőképet vetíti elénk...ma Önöknél, holnap másutt...

Ennek a kockázatát viseli a mindenkori hatalmon lévő politikai erő, ha nem képes külön választani a közös érdeket az egyéni érdektől...

Lásd MSZP...nem a párt bukott el elöször, hanem annak tagjai, akik végül magukkal rántották az egész pártot. Aki szemellenzőt hord, az képtelen a perspektivikus látásmódra és óhatatlanul belelép a saját csabdájába...Meggyes Úr is egy önkéntes veremásó, és ha a "felettesei" nem figyelnek oda, ugyanolyan verembe fognak beleesni, amilyenekbe az MSZP is beleesett:... a maguknak ásott vermekbe...
    HIPERMARKETEK után BARKÁCSÁRUHÁZAk     Férfi ember lévén elég sokat megfordulok a barkácsáruházakban. Világ életemben szerettem barkácsolni. Koromnál fogva még akkor kezdtem, amikor nem kevés fejtörést okozott egy-egy probléma megoldása a szűkös…..
Egymásnak estek a hipermarketek Ár-összehasonlítással próbálnak vevőt fogni   A vásárlóerő csökkenése nyomán a hipermarketek már egymás árait összehasonlítgatva reklámoznak. Úgy látszik már ez is kevés. Az Auchan most egy weboldalt hozott létre az árak…..
AZ EMBERI BUTASÁG BÖLCSŐJE   Ma hazafelé menet elém került egy gépkocsi, aminek a hátsó szélvédője tele volt írva. Látszott, hogy profi betűkivágásokkal állítoták össze a reklámszöveget. Ezzel nem is volt semmi gondom. Maga a szolgáltatás leírása is…..
Sírjak, vagy nevessek !?   Ha az emberi hülyeségre gondolok, akkor sírni volna kedvem. Ha az jut eszembe, hogy megérdemlik, akkor csak nevetni tudok az egészen.   Cégem szórólapterjesztéssel foglalkozik. Az egyik megrendelőm, aki nyílászárók cseréjében utazik,…..
  Képes Sport és a promóciós ajándék     Évek óta minden héten megvásárolom a "Képes Sport" újságot. Igaz ez nem mindig történik egyszerűen, mert ha nem vagyok elég gyors, akkor bottal üthetem a nyomát, mert pillanatok alatt elfogy az árusoknál. Sokszor…..
  Személyi kérdések   Amióta az eszemet tudom, és figyelem a kisvállalkozásokat, állandóan foglalkoztat egy kérdés. A kkv-én belüli személyi kérdések. A kiválasztástól az dolgozókkal való foglalkozásig. Nem akarok túlzásokba esni, de az a meglátásom, hogy a…..
Te magad,vagy a környezeted alkalmas   egy vállalkozás működtetéséhez?    Családi:   Fontos mérlegelni a család tűrőképességét, ami a kezdeti nehézségek velejárója, és sokszor lemondással jár, mert, ami később rutin, az a kezdetben komoly kitartást…..
szmogblog Dicsőségfal 2009.01.14 06:44:00
Ide kerülnek ki azok a bloggerek, akik már tagjai a szmogmentes mozgalomnak:aerovideo.blog.huAerofriends.huLegó Béla blogjaTávmunkajogÜzletasszony blogAninetCsaládi programokMarketingretroSzerelem, avagy gyötrelemBlikk KommentBlikk KatasztrófákCsaládi karácsonyBlikk GlosszákBlikk…..
Milliomos Bölcsőde 2009.02.15 17:59:50
PIACI KÖRSÉTA Ragacsos téma 2009.02.15 16:41:00
  Kenguru Kid Úgy gondolom sokak előtt ismerős ez a cégnév. Ahol kisgyerek van, szinte elkerülhetetlen a buborékot fújó kenguru és a játszóház miatt. Sokan válnak törzsvevővé, ahogy mi is. Évek óta az első utunk ide vezet, ha bébi cuccra van szükségünk. Egészen máig…..
  London a vevő szemével   Nem rég Londonban jártam. A lányom lakásától nem messze van egy "szuper" szupermarket. Olyan igazi, minden van hely. Még be sem mentünk, amikor megkérdezte, akarok-e cseresznyét, vagy epret enni? Meglepődtem, mert a zárás előtt fél…..
Kettős Mérce Álláspont 2008.10.02 16:37:00
Biztosan sokan megkísérelték már a virtuális térben kikristályosítani azon emberek gondolatát, akik bár nem nácik, nem fasiszták, nem gyűlölködők, nem rasszisták, nem antiszemiták, de mégis félnek a cigányok többségétől. Talán én is közéjük tartozom.…..
Milliomos Bölcsőde 2008.10.04 23:32:17
Nekem van egy nagyon régi mondásom:

A hatalommal visszaélni bűn, de nem élni vele mégnagyobb bűn!

És itt az általad idézett alkotmány cikkejére utalnék. Akkor, amikor a társadalom nem védi meg a többségben lévő tagjait, lábbal tiporja az alkotmányos jogait.

Örömmel olvasom, hogy végre valaki kimeri mondani, mert nálad van az igazság.

A napokban hulladékgyűjtés volt a XI. kerületben. A lakók rettegtek. A gyerekeiket nem merték leengedni kutyát sétáltatni. Egy idős hölgy udvariasan megkérdezte, hogy meddig lessz ez a zaj (este nyolc után verték szét a bútorokat) mire durván, és trágár szavakkal estek neki.

A környéken másnap szanaszét emberi ürülékkupacokat lehetett látni.

Mennyit kellett volna tenni?

Církáló és igazoltató rendőrök. Církáló és felszólító polgárőrők. Gk okmányokat ellenőrző közlekedésiek. (Annyi romhalmazt egy helyen másutt úgysem találnának.) Büntető közterületesek, a fűre való ráhajtásért.

Mi van most? Maroknyi ember élhetetlen környezetet teremt több ezer ember számára. Mi lenne a hatalom dolga? Élhetetlen környezetet teremteni maroknyi ember számára.

Mi lenne a további dolga a hatalomnak? Leváltania a XI. kerületi főkapitányt, mert magától nem tudja mi a dolga az állampolgárok valódi védelmében. Azaz szakmailag alkalmatlan a vezetésre, mert nem tud érvényt szerezni az alkotmányos jogoknak, ami a környék összes lakóját megilleti.

Szándékosan nem cigányoztam, mert bár a többségük roma, van közöttük fehér is bőven. Nem a bőrszin, hanem az antiszociális külömbségek eltűrésére való kényszerítés zavar, egy merőben torz felfogás, és értelmezés miatt.

És akkor most cigányozzunk is egy kicsit, ha már nem kerülhető el az etnikai kérdés. Én magam nem így szelektálok, de megértem azokat, akik igen.

Magának a roma társadalomnak lenne a legnagyobb érdeke, hogy fellépjen a tisztességtelenekkel szemben, akik súlyosan vétenek a romák érdekei ellen. Jó lenne, ha végre a politikusaink az etnikai kisebbség védelma alatt, az etnikai kisebbség társadalmilag azonos erkölcsi szinten lévő kisebbséget értené.
PIACI KÖRSÉTA Auchan áruház 2008.09.26 20:08:00
  Egy ideges idősebb úrra lettem figyelmes. Magából kikelve mesélte a nejének, hogy oda ment az árufeltöltőhöz, és udvariasan megkérdezett tőle valami, hogy hol találja. Mire az alkalmazott kurtán odavágta, hogy - arrébb! Ezzel nem is lenne baj. Nem mindenkinek jut…..
Halálos fenyegetés Blikk:2008.08.21 08   A szentendrei autóbaleset felelőse, K. Krisztián (17) még mindig nem kért bocsánatot a gyászoló családoktól....Szentendrén lincshangulat alakult ki, akinek a célpontja egy ártatlan fiú, mert egyezzik a monogramja a BNW-t…..
              Újabb mentőautót                                raboltak ki Blikk: 2008.08.17. Búnözők újabb…..
        Megfulladt a lányát mentő                                   édesanya is  Blikk újság:…..
PIACI KÖRSÉTA Újpesti piac 2008.08.11 18:43:00
Piaci kőrséta a javából! Délelőtt a piacon voltam a nejemmel. Mielőtt sajnálni kezdenétek megsúgom, hogy én úgy vagyok a piaccal, mint más a plázával. Imádom. Húst nálam pld. senki nem tud jobban venni.(Tudom Gábor ez "Kasszasiker" sztori...de komoly általánosságokkal…..
Milliomos bölcsőde; út a vállalkozás biztonsága felé: Minden út vezet valahová!   Ennek a blognak a megnyitásával arra vállalkozom, hogy több éves vállalkozói tapasztalatommal utat mutassak azoknak, aki foglalkoznak a vállalkozás gondolatával, vagy már…..
Milliomos Bölcsőde 2008.08.04 00:39:35
.
PIACI KÖRSÉTA Piaci kőrséta 2008.07.18 01:22:00
Ezt a blogot abból a célból indítom, hogy tükröt tartsak a vállalkozások elé. Sokszor a probléma abból fakad, hogy a fától képtelenek vagyunk meglátni az erdőt. Igaz, kívülről látni a dolgokat, sokszor sokkal könyebb. De az is igaz, hogy a legtöbbet mások hibájából lehet…..
Soha gyorsabb válasz ne érkezzen egy felvetett problémára! Rabosítják Miskolcon a mozgássérült-kártyás csalókat Független Hírügynökség | 2008. 07. 17., 18:27 | Frissítve: 4 órája Rövid idő alatt hatvan autóst állítottak elő Miskolcon, akik a gyanú szerint hamis vagy…..
BLIKK-komment Pofátlan autósok! 2008.07.17 18:55:00
Idézet a cikkből: H.Richárd (24) ügyet sem vet a rokkanthelyet jelző táblára, sőt egyszerre két helyet foglalt el. - Folyton rohanok, ezért a bejárathoz minél közelebb akarok megállni - mondta Rivhárd, aki attól sem szégyellte el magát, hogy egyszerre két rokkantnak foglalta el a…..
Milliomos bölcsőde: A lehetetlent hagyd meg másnak!: A képzelet szabadsága Japán farmerek úgy döntöttek elég volt a sok helyet pazarló kerek dinnyékből. Gondoltak egy nagyot,és csúfot űzve a természetből négyzetesítették…..
Milliomos bölcsőde: Bármit elérhetsz az életben,csak előbb fizesd meg az árát!:   Kezdés a nulláról    Akkor jöjjön a saját történetem. 1985-töt írunk. Indul a GMK korszak, minimális szabályozás, adó nulla. Mielőtt azt mondanád, ja így könnyű volt,…..
Milliomos Bölcsőde 2008.07.14 07:31:17
Milliomos bölcsőde: út a alkalmazotti lét feszámolása felé:   Alkalmazott vállalkozó, vagy vállalkozó alkalmazott? Ennek a megfogalmazásnak kétféle értelmezése van. Az egyik az, amikor készülünk vállalkozóvá válni. Van, aki átmenet nélkül teszi. Bemegy a…..
100 szó Válaszok 2008.06.18 15:19:00
A beérkezett emailek és blog bejegyzések szerint ezek a kérdések foglalkoztatják a hallgatókat leginkább:Nálam fura karakterek jelennek meg az emailben.Sajnos az email technológia nem teszi lehetővé 100%-os megoldás készítését. A karakterek megjelenítése nagyon sok - általunk nem…..