Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viczián István

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogalmunk sem volt arról, hogy ma micsoda nap vár ránk. Reggel ugyan még minden a megszokott volt: evés, tanulás. Aztán csodák sorozata következett... Először egy hölgy lepte meg a gyerekeket egy-egy pár zoknival, és néhány, általa készített vászontáskával. Zoknik és táskák Ezután a gyerekek…..
Itt is "átállt" az óra, ezért a reggeli ébredés nem volt ám olyan zökkenőmentes. Egy gyors, de kiadós reggeli után misére mentünk a közeli katolikus templomba. A mise ugyan németül zajlott, ennek ellenére a gyerekek fegyelmezetten követték, és igyekeztek azonosítani az ismerős részeket. Az…..
A mai napunk úgy kezdődött, mintha nem is hétvége lenne: reggeli után tanulással. Az utóbbi nem volt túl népszerű, de hősiesen helytálltak a gyerekek. Ebéd után Vaduzba mentünk. Először elsétáltunk a stadionhoz, és az egyik edzőpályán épp egy ifimeccsbe csöppentünk. Jót szurkoltunk, még egy gólt is…..
Liechtenstein 2017 Morzejelek... 2017.03.20 20:06:41
Marika Kedves Apa, Anya és család! Nagyon szép és jó itt minden. Jól érzem magam, vannak barátaim. Ma voltunk egy olyan állatkertben, ahol madarak és kecskék voltak, meg egy jó kis játszótér, ahol egy csomót játszottunk. Szeretlek Titeket! Puszi a családnak: Marika Angelina Sziasztok Anya, Apa,…..
Már ébredéskor láttuk, hogy szebb napunk lesz, mint szombaton (már ami az időjárást illeti), hiszen kezdtek elvonulni az esőfelhők. Igazunk lett. Azért a délelőtt így is a tanulásé volt, de ebéd előtt még egy kiadós séta is belefért. Planken felé vettük az irányt, és igyekeztünk olyan magasra menni,…..
Viczián István 2017.03.20 20:07:15
@Salamon András: Nos kedves Bandi miket gondolsz???? És még a medve lakomát kihagytad!!! Ja és WC pucolást fogkefével stb... de nagyon tetszett a komment. Na Pá innen a szomszédból. Ildi
Liechtenstein 2017 Egy esős nap... 2017.03.18 23:09:59
Sajnos az időjárás ma nem volt kegyes hozzánk, ugyanis esőre ébredtünk. Ráadásul azt vettük észre, hogy valakik még a hegyeket is elhordták! :) (Nem láttuk őket a párától). Ennek ellenére ma is beindultunk, és mozgalmas napunk  volt. Reggeli után tanultunk, aminek mindenki nagyon "örült". Tanulás…..
Liechtenstein 2017 Elkezdődött... 2017.03.15 23:24:26
Ma reggeli után, tanulási időben megemlékeztünk nemzeti ünnepünkről. A gyerekek elmondták a történelmi esemény lényegét. A tanulás szorzótáblával és helyesírással folytatódott. Ebédig az udvaron a kültéri játékokon játszottak, fociztak és vidámkodtak a gyerekek. Ebéd után erdei túrával folytatódott…..
Liechtenstein 2017 Ismerkedés... 2017.03.15 11:40:56
Ismerkedtünk mindennel. A házzal, a játékokkal, a többiekkel, a vendéglátókkal... stb. Bani bácsi (ő itt a főnök) még egy eligazítást is tartott, hogy mit lehet csinálni és mit nem. Délután egy csomó játékot kipróbáltunk, majd jött egy csapat kedves ember, akik mindenféle méretet vettek rólunk.…..
Hosszú utazás után végre itt vagyunk! Minden rendben van! Már elfoglaltuk a szobáinkat és meg is reggeliztünk! A vendéglátóink nagyon kedvesen fogadtak bennünket! Várakozás a Keleti Pályaudvaron Volt, aki aludt a vonaton... ... volt aki nem... ... és nem. Most szálltunk le a…..