Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pergető

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig öt perce volt kint a kormányzati propagandalap, a Magyar Idők honlapján egy elfogult atompárti ömlengésre írt LMP-s reagálás Szél Bernadett tollából, amikor már ki is rakták a válasz-válaszcikket a kormányoldali sajtót független energetikai szakértőként körbehaknizó Hárfás Zsolttól. Bár a…..
A felújítottnak mondott, valójában 99.99 százalékban új orosz metrószerelvényeknek 15.000 kilométert kell futniuk meghibásodás nélkül, hogy forgalomba állhassanak. Ennyi idő és ekkora távolság elegendő ahhoz, hogy kijöjjenek a hibák. A hibákat pedig értelemszerűen még azelőtt ki kell javítani, hogy…..
Nagyon úgy fest, a szegedi polgármester a baloldal önjelölt szuperhőseként ízé-porrá zúzza a pöffeszkedő, antidemokratikus, Fidesz-KDNP-s megaszörnyet. Mondom, nagyon úgy, legalábbis részben, hiszen Botkából sugárzik a tenni akarás, magabiztosan áll egyelőre még verbuválás alatt álló serege élén és…..
Pergető 2017.03.10 09:21:11
@elemes: Nem. Ez ténymegállapítás volt!
Pergető 2017.03.10 10:29:01
@elemes: Véletlenül sem akartalak figyelmeztetni, pusztán a szándékomat írtam le, amellyel a megállapítást tettem.

A cikkből azt vettem le, hogy a Fidesz nem demokratikus. Akkor hogy választották meg? Puccsal került hatalomra?

A kis csoportok magukat demokratikusnak aposztrofálják, jelezve, hogy a Fideszt nem tartják annak. Akkor most nem a parlament hozza a törvényeket? Nem demokratikus úton szavaznak?

Végül pedig, ha ez a Fidesz ennyire sanyargató, elnyomó, népellenes stb. ahogy az ellenzék beállítja, miért is nyer a választásokon folyamatosan és van kormányon?
Pergető 2017.03.10 11:05:47
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Ezzel a kijelentéssel azért vitatkoznék. Amíg szabad választások vannak, az államrend demokratikus. Nem tiltanak be pártokat. Szabadon arra szavazhatsz, akire akarsz. Nem mennek be a szavazó fülkébe utánad.
Ha annyira diktatórikus és elnyomó a Fidesz, akkor a választásokon kiesik a kormányzásból, mint Gyurcsányék anno. Ennek viszont halvány jelét sem látom.

Akkor hogy is van ez az igazságosdi?
Reflektor Már magyarázkodnak 2017.02.23 15:05:14
Évek óta már csak maguknak és saját választóiknak magyaráznak, értelmeznek, rajzolnak és nem az ország egészének. Úgy is mondhatjuk, hogy maguknak értelmezik a valóságot, maguk felé hajlítják a teret. Olimpia-rendezés kritikusként is fájó látni, hogy mekkora zakót kapott a kormány, a Budapesti…..
Pergető 2017.03.06 16:47:50
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Ne legyél már naív! Nem fognak itt senkit fellógatni! 2018-ban Orbán megint simán nyer. A marhára demokratikusok pedig széttöredezve a parlamentbe se nagyon jutnak be!
Tehát megint szívni fog ez a műellenzék és majd előadják a műhisztijüket!
Pergető 2017.03.06 16:59:27
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Mondtam. Nincs alternatívája a Fidesznek. A Jobbik tönkretette magát, a ballib oldal meg a kutyának se kell!
Mszp, Együtt, Momentum, LMP, DK= nulla
  Úriember nem fogad olyan versenyen, aminek tudja a végeredményét. Legalábbis ezt mondja az angol közmondás, bár a Brexit után nem tudom mennyire elegáns rájuk figyelni. Figyeljünk inkább itthonra, illetve arra, hogy pár pillanattal ezelőtt a Momentum Mozgalom leadott 266151 db aláírást az…..
Az Európai Bizottság néhány napja közzétette  263 uniós régió regionális versenyképességi indexét tartalmazó tanulmány harmadik kiadását.  A regionális versenyképesség azt jelenti, hogy egy régió mennyire képes vonzó környezetet biztosítani a vállalkozások és a lakosok számára a letelepedéshez, a…..
Reflektor Te képmutató kutya! 2017.02.13 08:09:47
  Szerencsétlen Bayer Zsolt, mindenkibe bele kell kötnie, mert ez a munkája. Nem csoda ha megsavanyodik, de ezt a sorsot maga választotta. Most kapott egy válaszlevelet Heltai László önkormányzati képviselőtől az általa írt epeömlésére. Munkájából adódóan olvasni fogja, szóval: Te képmutató…..
Amikor valami vargabetűkkel volt csak értelmezhető, leírható, akkor Obelix mindig azt mondta Asterixnek, hogy dilisek ezek a rómaiak. Nos, Obelix egy kedveskedő, nagydarab képregényhős volt, aki beleesett a varázsitalos kondérba, azóta csak idült vigyor ül az arcán, ami mellé odalopózik némi…..
Istvánffy András írása Nemrég írtam egy cikket arról, hogy a Feltétel Nélküli Alapjövedelem helyi bevezetése a kapitalista világgazdaság hierarchikus viszonyai között nem az egyenlőséget növelné, hanem a már létező hierarchiát betonozná be. Az FNA mellett kampányoló PM egyik politikusától érkezett…..
Az index feltette a kérdéseket, amelyek alapján megrajzolható a „már majdnem párt” politikai arculata. Eddig azt lehetett tudni, hogy 1, ellenzik az olimpiát 2, ellenzékiek 3, hidegrázást kapnak a 2010 előtt kormányzó, baloldalinak nevezett pártok örököseitől. Bevallom, én mindhárom ponttal kurvára…..