Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vajda Georgina

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A feminizmus szó hallatán mostanában talán minden második férfi összerezzen, de itt az ideje, hogy eloszlassuk azokat a tévhiteket, amelyek évek, sőt évtizedek óta az ítélkezők agyában lapulnak. Először is, rengeteg cikket olvastam a témában, és bár nálunk még nem bevett szokás az egyetemeken és a…..
A Pi napját minden évben március 14-én ünneplik. A Pi értékét a matematikában egy adott állandó ábrázolására használják, amely a kör kerületének arányát jelenti az átmérőhöz. Az első három számjegy mindig 3,14, ezért is ünnepeljük ezen a napon. A szimbólum, vagyis a Pi jele a görög ábécé…..
A kávé az egyik legkedvencebb italunk. Szívesen fogyasztjuk otthon vagy kávéházak meghitt teraszán. Mégis, meg kell említeni azt a tényt, hogy a kávézás kultúrája elsősorban Bécsben, Ausztriában jött létre, és 2011 óta az UNESCO szellemi kulturális örökségéhez tartozik. A kávéházi hagyomány az…..
Milyen is egy igazi otthon? Mindenki egyénileg szabottan rendezheti be saját lakását, házát, a lényeg az, hogy ha belépünk a bejárati ajtó küszöbén, jól érezzük magunkat és elmondhassuk magunkról, hogy hazatértünk. Manapság a kulcsmotívum a harmónia és a béke, ami igazán foglalkoztatja az…..