Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balogh J.

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A feladat egyszerűnek tűnik: két idézet közül el kell dönteni, melyik származik a magyarságot a Kánaánba vezető miniszterelnöktől és melyik a végromlást és apokalipszist hozó Soros Györgytől...
Balogh J. 2018.05.31 19:09:22
@Womb Raider:
"- Ötödrészben, amikor a kérelmezők jogát elismerik a menedékjogra, szükség lenne egy olyan mechanizmusra, amely közös egyetértés alapján helyezi el a menekülteket Európán belül. Döntő fontosságú lesz az EU számára, hogy újragondolja a halva született letelepedési és áthelyezési programok végrehajtását. Az Európai Bizottság által júliusban beterjesztett új javaslatai már ebbe az irányba mutatnak. Az unió nem tudja kikényszeríteni, hogy a tagállamok vagy a menekültek részt vegyenek ezekben a programokban. A menekültek elhelyezésének önkéntes alapon kell történnie. Egy megfelelő mechanizmus révén világossá válhatnak a menekültek és a befogadó közösségek preferenciái, így a menekülteknek esélyük lenne oda kerülni, ahová szeretnének, és ahol szívesen látják őket. Az EASO által kidolgozott tervek ebbe az irányba mutatnak."
Soros, 2016. július. 19.
foreignpolicy.com/2016/07/19/this-is-europes-last-chance-to-fix-its-refugee-policy-george-soros/
Tehát ennek fuss neki még egyszer...
Mindkét szereplőnek megvan a saját stratégiája, de még mindig egymással foglalkoznak, ahelyett, hogy a választóikkal és a programjukkal foglalkoznának. A jelenlegi helyzet kristálytisztán vetíti előre a baloldal bukását 2018-ban...
Balogh J. 2017.03.05 19:02:28
@ulpius66: "...és mikor mindez kiderült mért nem léptek vissza a manyupba???? Nyugodtan visszaléphettek volna, ÖNKÉNT!!!!! "
Persze, a pénzük nélkül.
Balogh J. 2017.03.05 21:15:34
@ulpius66: Kisfiam, én a mai napig a manyup tagja vagyok. Mert én lesz@rtam a zsaroló dumájukat,és bementem nyilatkozni a maradásról.
Nem mellesleg meg barom az,aki először húst adott a szádba,agyatlan segg...
Balogh J. 2017.03.05 21:30:45
@ulpius66: Ugye,te egy retardált cerkófmajom vagy? Mert minden hozzászólásodból ez világlik ki. Gazdáid hazudtak,zsaroltak,felélték a 3000 Mrd vagyont,te meg mosod a nyelveddel a szaros gatyájukat. Ízlik? Nem bántó,hogy csak erre vagy jó? Nem hát. Hiszen ez a sorsod,majom.