Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Televíziós műsorkészítők

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dunaújváros - Szórád Márton út. Stábunk próbálta kideríteni, hogy vajon az autósok vagy a gyalogosok járnak-e jobban pórul az érintett útszakaszon. A gyalogosok szerint sok a bunkó, a szabályokra fittyet hányó autós - már-már csatamezőként aposztrofálják a zebrákat - melyeken úgy kell átszökdelniük…..
Hát mi folyik, itt kérem szépen? Egy biztos, hogy lehet város, vidék, ország, akár Dunaújváros, de a helyzet mindenhol szinte egyforma. A gyalogosok vs. autósok közti kapcsolat illetve közlekedés-közbiztonság, nem kedvező egyik fél szemszögéből sem. Riportalanyainktól megtudhattuk, hogy a helyzet…..
Hát mi folyik, itt kérem szépen? Az biztos, hogy, a MÁV állomások állapota az elvártakhoz képest nem a legmegfelelőbb. Riport alanyainktól megtudhatjuk, hogy az állomások állapota évről-évre romlik. A felnőttek és gyermekek számára egyaránt veszélyt jelenthetnek, nincs megfelelő tájékoztatás,…..
Hát mi folyik, itt kérem szépen? Az biztos, hogy víz nem, lehet Budapest, vidék, kisváros akár nagyváros, de illemhely egyre kevesebb mindenhol. Egy nevét elhallgató személytől megtudtuk, hogy a wc-k felszámolása egyik pillanatról a másikra történik, és egy üres pincehelyiség lesz a helyből, mert…..