Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MaxVaI BircaMan ELEMZÖ

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rokaffy Farkas 4 : 0 és 400 2022.06.15 11:28:43
4 : 0 és 400 Kezdjük azzal, hogy gratulálunk a csapatnak. Hosszú idő után van erre őszinte szívből jövő módon lehetőségünk. „90 éve a legnagyobb vereség” ilyen és hasonló címekkel jelentek meg a mérkőzés másnapján az angol lapok, tehát elismerik vereségük nagyságát, mi pedig fürdőzünk a győzelmünk…..
Lázárék az Index szerint olyan különadót vezetnének be, ami a külföldi tulajdonú áruházláncokat szívatja. A CBA nem bírja a versenyt a jelek szerint.  Nemzeti Vágta: Orbán Viktor középen, balra tőle Horváth László lovas stratégiai miniszterelnöki megbízott, jobbra Lázár Vilmos, fogathajtó,…..
Egyre lazábban kezeli a számok szigorú világát a magyar miniszterelnök, ami annak a jele, hogy nem igazán veszi komolyan az állampolgárait. Miután többször bebizonyosodott, hogy komoly beruházások esetében is blöfföltek, amikor megbecsülték a költségeket, nem kell csodálkozni azon, hogy most már a…..
Úgy tűnik, keményen osztja egymást az szocialisták miniszterelnök-jelöltje és a Demokratikus Koalíció elnöke, de a pengeváltás mögött jól kitapintható taktikai megfontolások húzódhatnak meg. Botka László érdeke ugyanis az, hogy lerugdossa magáról Gyurcsány Ferencet, ám a DK számára sem feltétlenül…..
MaxVaI BircaMan ELEMZÖ 2017.03.05 20:45:52
@pamut: Az EU-s támogatások a nemzetetek életerejét szívják ki, nekünk a baráti nép fiainak kötelességünk erre felhívni a figyelmeteket. Támogattunk titeket eddig is, bár voltak évek amikor a liberalisták ellökték segítő kezünket.
MaxVaI BircaMan ELEMZÖ 2017.03.05 21:48:42
@sírjatok: Nem voltam eléggé hiteles? Még egy kicsit buzulnom kellett volna?
MaxVaI BircaMan ELEMZÖ 2017.03.05 20:42:41
@Janossz: Ott van a nickem mellett a link ballibsikém! Ott elolvashatod, hogy az orosz nép hogyan harcol a liberalizmus multikulturalista szennye ellen, amely a nemzetközi karvalytőke kiszolgálója.
Az a küzdelem amely utat mutat hogyan lehet egy homogén nemzet önálló, Brüsszel elnyomása alól kiszabadulva. Én mint közíró, munkásságom középpontjába helyezem ezt a felvilágosító munkát, bemutatva blogomon az orosz nép heroikus küzdelmét.
Sőt, Ceausescuhoz és hasonlókhoz hasonlítja...
MaxVaI BircaMan ELEMZÖ 2017.03.05 12:07:47
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Minek olvassam el? Hülye balliba, oszt kész. A homoklobbi elleni küzdelem fontosabb annál mint hogy a ballibusok írásait olvassam, én az internetes közíró, aki világító toronyként mutatok utat nektek az internet sötétjében.