Regisztráció Blogot indítok
Adatok
birosagitargyalo

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország 2020-ban újabb világeseményt rendez, a katolikus hitvallást megerősítő Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust.  Nem olimpia, de azért mégis villanthat valamit a katolikus világban Magyarország! De mit keres ennek az előkészítő bizottságában a Kúria és az Alkotmánybíróság elnöke?  Bár…..
birosagitargyalo 2017.07.14 14:26:14
@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes szóvívő:
Természetesen nem ezt gondolom. De a két legfőbb bírónak szerintem nem szabadna rész vennie egy ilyen jellegű védnökségben, ahol a látszat szerint állami pénzköltéseket is befolyásolhatnak!
Tarlós István főpolgármester (korábbi óbudai polgármester) kétségtelenül első számú felelőse annak, hogy árvízveszélyre hivatkozva megváltoztatják az óbudai Rómain a Duna-part mai jellegét, kivágnak rengeteg fát. Ha valaki ezért dühös rá, akkor nyugodtan lefasisztázhatja őt. Rohadt kommunistának is…..
birosagitargyalo 2017.07.13 13:56:40
@room_101: Ha jól értem a Kúria indoklását, azt mondja, hogy az Alaptörvény egyenlőségjelet tesz a fasiszta és a kommunista között, mint önkényuralmi rendszerek között, és ha valakit egyszerre fasisztáznak és kommunistáznak, akkor a bíró egyik kifejezést sem lehet minősítheti "csúnyábbnak" a másiknál.
a szerk.
A hét elején a sajtóban - változatos megfogalmazásokkal - végigpörgött az a torz hír egy lehallgatási ügy kapcsán, "hogy a Kúria is megállapította, hogy a közmédiában nem bűncselekmény egymás lehallgatása”. Ez persze nettó hülyeség volt, hiszen a legfőbb bíróság nem nyilváníthat véleményt egy olyan…..
 Legalább 2,2 millió forintot kapott az államtól Stotz Gyula igazságügyi szakértő, akinek a szakvéleményére alapozva több éves nyomozás után vádat emeltek egy cégvezető ellen. Több mint 700 millió forintos kárt okozó hűtlen kezelés volt a vád. A szakértő aztán mindent visszavont, a cégvezetőt nyolc…..