Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szobatars

2 bejegyzést írt és 1089 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudjuk, hol nyaralsz idén nyáron - legalábbis ha a cél az, hogy olcsón lehessen tuti helyekre eljutni. Alant mutatunk öt úti célt, ahová idén repülhetünk először nemcsak közvetlenül, de baráti áron - meg egyet, amely szintén új és nagyon király, de sajnos nem lesz jóáras. A titok annyi, hogy…..
szobatars 2019.01.22 13:23:34
@szobatars: Amúgy ez a kikötőnél található 6 valójában 7, de további szélmalmok is vannak a szigeten, összesen 16.
Annak, aki szereti a vélemények és értelmezések szabadságát, sokféleségét, minden sajtótermék eltűnése rossz érzés. Mindig csodálkozom azokon, akik képesek kárörvendeni akkor, amikor valami megszűnik - legyen az akármilyen politikai oldalhoz tartozó -, ami korábban létezett, ahol emberek írtak,…..
Ez a fizetség azért, hogy nem robbantott atombombát. Meg azért, hogy később se tegye...
A "történelmi Magyarország" - ahogy a jelző is mutatja - a múlt része. Visszahozni lehetetlen. Minden erre fordított energia elpazarolt. És itt lenne az ideje végre, hogy elfogulatlanul szembenézzünk a történtekkel, hogy felfogjuk, mi kormányoztuk magunkat Trianonba. A világháborús vereség nyomán…..
szobatars 2018.06.04 13:46:11
@Éhesló: Reggel ota osztod itt az észt, bircával közösen, miközben Deák Ferencnek tulajdonitassz egy Kossuth idézetet.

Persze te vagy az igazi magyar...
szobatars 2018.06.04 14:00:32
@Gleccsertetű: A hires Kasszandra levél, amiben ellenzi a Deák által szorgalmazott kiegyezést, épp az idézett szavakkal.
A politikusaink tudatlanságban tartják a választókat, pedig már rég üvölteniük kellene. Miközben a nyugati világ vezetői, tábornokai minden nappal közelebb lökik a világot az atomháború kirobbanásához, az éppen választásra készülő, tehát elvben kiélezett politikai küzdelmek időszakát élő…..
Tegyük fel, hogy van egy kétségbeesett (ellenzéki) szavazói réteg, amelyik már egy ideje (vagy sose) gondolt a címben jelzett pártokra "demokratikus ellenzékként" (lol) és kivált kirázza a hideg a narcisztikus pancsert hallgatva (=Az Ember, Akinek Eddig Összesen 892 Programpontja Volt). De (joggal)…..
szobatars 2018.03.28 09:35:25
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: "a profit "kivitele" nem lopás"

A lopáspárti jogrend szerint valóban nem az, de morálisan az

Szoval Hernadi Zsolt (MOL) tolvaj, adjuk at a horvatoknak...
A Kreml keze van-e a Salisbury városában idegméreggel elkövetett támadás mögött vagy sem, édesmindegy abból a szempontból, hogy az eddigi legmarkánsabb érvet szolgáltatta Nagy-Britannia Európai Unióból történő kilépése ellen. Emlékezzünk csak! A Brexit-hívők egyik fő érve a brit nemzeti szuverenitás…..
szobatars 2018.03.26 12:42:20
@Teknőc Ernő: z Egyesult Királyság a világ 5. legnagyobb gazdasága,

Napjainkban...

10 év múlva kb. a 10. helyre esik vissza és ezek az előrejelzések még a Brexit elött születtek.
Gasztrofesztivált tartani menő dolog volt valaha, sőt szégyenkeznünk sem kell, hiszen olyan színvonalas eseményeket is találni itthon, mint például a Miskolci Kocsonyafesztivál, a Bajai Halfőző fesztivál és az újvonalas Gourmet Fesztivál. Ezeket jellemzően egy adott város(rész) csinálja, ami sok…..
szobatars 2018.03.08 17:01:25
@Bobby Newmark: best comment ever :))))))
Sokan járnak Olaszországba nyaralni, vagy éppen hosszú hétvégére. Számtalan olyan város van, amit az életben egyszer látni kell. Ilyen Róma, Firenze, Milánó, de nekem mégsem ez a három lett a legkedvesebb. Ha engem kérdeznének, biztos, hogy a Top 3-ban az Amalfi partvidéket, Viareggio-t és Castello…..
szobatars 2018.02.17 10:06:59
A kollektív amnéziában reménykedik a Fidesz, amikor a Jobbik és Simicska Lajos viszonyát firtatja. De néha akad, aki kiesik a szerepből. Most épp az egyik kedvenc nemzeti nagytőkés, Széles Gábor buktatta be csúnyán Orbánt...
Nem is mondhatott volna mást a Fidesz új frakcióvezetője. Hisz ha elárulná, hogy van félni valója, akkor azt is beismerné: komoly csontvázak lapulnak a narancsos szekrényekben...
Két eset lehetséges. Vagy Orbán elmebeteg, és nem tudja, mit tesz ezzel a holland konfliktussal, vagy Macronnak üzen, hogy ha negligálja őt, további károkat okozhatunk. Esetleg tudja már, hogy Putyin várja a Magyar SZSZK-t a Szovjetunióban. (A kép a 8-1-es holland győzelemmel véget ért válogatott…..
szobatars 2017.08.26 15:50:37
@Le Orme 2: Hollandia egy fiatal, nemzeti identitás nélküli ország, amely kulturálisan alacsonyabbrendű, mint Magyarország

Annyira fiatalok, hogy amikor Rákóczi pénzt kért tőlűk a szabadságharc finanszírozására még valójában nem is léteztek.
A történelem során nem volt ritka, hogy királyok összeesküvések és gyilkosságok áldozataivá váltak. Az alábbi három uralkodó azonban különösen borzalmas halált halt...
Kínai kifőzdében ülök és rábökés alapján valamilyen szószos csirkehúst eszem rizzsel. Munkanapon többnyire itt szoktam ebédelni. Tele van a gyorsétterem, de azért jutott szabad asztal a kirakatnál. Szeretek magamban kikapcsolni és csak az étellel foglalkozni, nem hiányzik a társaság. Éppen ezért…..
szobatars 2017.05.29 16:59:57
@Trackers: wow...akkor most visszaadja a FIDESZ kormány a 13. havi nyugdijat?
szobatars 2017.05.29 17:20:28
@Ekrü: 2011-ig a Nyugat-Európai országok,közöttük Némrtország és Ausztria korlátozták ,hogy ki mehet oda dolgozni? Gyakorlatilag csak az emlitett 2 ország korlátozta, de pl. az Egyesült Királyságba már a csatlakozás másnapján mehettél dolgozni.
Mosolydiplomácia a német sas árnyékában Fotográfia: Tobias Schwarz/AFP/Getty Images Hogy az új brit miniszterelnök, Theresa May első külföldi útja Berlinbe vezetett, s nem – mondjuk – Washingtonba, az több mint beszédes: szimbolikus jelentőségű. A Brexit árnyékában a gesztus által megfogalmazott…..
szobatars 2016.07.21 16:26:47
@Hörcher Ferenc:
A cikk a szavazást követő napon készült és már lezárt poziciokról szol. (multidő használata). Soros amugy aranyba fektetett a BREXIT elótt.

A britek valojában soha nem akartak Europával együtt mozogni. Churchillt idézve "Angliának nem tartos szövetségesei vannak, hanem tartos érdekei."

Cameron a szavazást követő két nappal Brüsszelben volt, bejelenthette volna, de ő inkább elhagyta a süllyedő hajót, elsőként, fütyörészve...

Az olyan indokok pedig, hogy a kabinet és a parlament tagjainak joguk van nyaralni és majd szeptemberben foglalkozni a kérdéssel..nos ezek nem erősitik a britek tárgyalási pozicioit, ahogy Bojo kinevezése sem.
Amikor 74 évvel ezelőtt eldördültek a később halált okozó lövések, még senki sem sejtette, hogy Reinhard Heydrich meggyilkolását olyan bosszú követi, ami egy teljes települést töröl el a föld színéről. 1942. május 27-én két cseh ellenálló hajtotta végre azt a merényletet, melynek során az egyik…..
szobatars 2016.05.28 16:44:49
@bloglegelő: ...az eszközökben nem válogató kapitalizmussal...

The only defence is in offence, which means that you have to kill more women and children more quickly than the enemy if you want to save yourselves.
A magyar médiában évtizedek óta jelen vannak a közpénzek (és itt most nem a bárhol elkölthető állami hirdetésekre gondolunk), a befolyásolás most már annyira nyíltan működik, hogy az újságírók szinte sehová sem mehetnek jó szívvel dolgozni. A Lapcom vezérigazgatója szerint az Origo piaci alapon…..
Meg kell állítani a hazai és a brüsszeli baloldalt, mert elárasztják bevándorlókkal az országot! - fúj újfent riadót a miniszterelnök a szokásos péntek reggeli rádiós igehirdetésében, hisz a migránsozás csodafegyverét nem kívánja kiengedni a kezéből. „Az előző szocialista kormányok ilyen…..
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása   Különféle tünetek mögött ugyanaz a betegség – a legújabb kori népáradás sokféle megjelenési módja mögött ugyanaz a torzulás. A lengyel kőműves, a román ács, a szír orvos, a pakisztáni paraszt, a zimbabwei egyetemista mind ugyanazért hagyja ott a hazáját,…..
Nem, a cím egyáltalán nem túlzás. Sőt, inkább a finomítása annak a vérfagyasztó ámokfutásnak, amelyet Friderikusz Sándor rendezett az önmagáról elnevezett műsor keddi adásában. A program egyetlen témája annak a Kiss Lászlónak a szerecsenmosdatása volt, aki a jogerős ítélet szerint tettestársaival…..
szobatars 2016.04.13 11:58:40
@apr494: bármit, ahol nem kerül közvetlen kapcsolatba fiatal lányokkal.
A palesztin terrorhullám immár a legvédetlenebbeket célozza: vasárnap este otthonában, családja előtt késelték meg a 38 éves, hatgyermekes édesanyát, Dafna Meirt (képünkön férjével, Nátánnal). A támadás az izraeli Otniél városban történt, az aljas és gyáva gyilkos elmenekült a helyszínről. Egy másik…..
szobatars 2016.01.20 13:15:32
@JoNathan: Még az „ügyük” szempontjából is teljesen kontraproduktívak, nem minthaha nem lenne teljesen elítélendő egyetemes erkölcsi nézőpontból egy ilyen tett, függetlenül annak -az elkövető szempontjából szemlélt- szubjektív előnyeitől.

Ha lattad Spielberg "Munchen" cimu filmjet, akkor tudod, hogy az ugy szempontjabol nem kontraproduktiv. A filmben eleg vilagosan kifejtik, hogz van idejuk es sokkal tobben vannak..

Ha minden megolt izraelire valaszul megolnek 10 arabot, a vegen meg mindig marad 300 millio arab...
Az Egyesült Államok minden lehetőséget megragad a rosszallásának kifejezésére a szíriai orosz beavatkozással kapcsolatban, és nyilvánvalóan nem is hagyják majd annyiban a dolgot. Hogyan válaszolhat Amerika Putyinnak? Első körben 50 tonna lőszert dobtak le kedden Haszaka…..
Mára világossá vált, hogy a menekültválságra nem megoldás az, ha nem csinálunk mást, csak plakátkampányt és drótkerítést. De a probléma hatásos megoldásához az sem elég, hogy csupán karitatív erőtartalékainkra (vagy a Fidesz interpretációjában Soros-bérenc civilekre)…..
szobatars 2015.10.05 17:20:45
@Brix: "Sokan vannak, akik Magyarországon maradtak, és egyre többen lesznek, mert a nyugat is telítődik. Egyre többen mennek majd Prágába vagy Varsóba vagy Budapestre , ahol még kisebb a konkurencia gyrososból , pénzváltóból, vagy szőnyegkereskedőből."

Hapár száz gyroszos miatt magyarországnak annyi, akkor talán még se vagyunk annyira tökösek, mint azt a korméányunk harsogja.
Aki nem látta az "Amikor a farok csóválja" című amerikai filmszatírát, az nem érti ezt a bevándorlás-ellenes kampányt. A filmbeli történet a következő. Az újraválasztásáért küzdő elnök szénája nem áll jól, üzenetei nem mennek át, ráadásul szexbotránya is…..
szobatars 2015.06.09 13:26:18
@Nicktolvaj:Még szerencse, hogy a vén szaros zsidó, amelyik hobbiból "terjeszti a demokráciát" az ostoba csicskáival abból a pénzből, amit a feltörekvő országok valutája elleni spekulációkon összeharácso...èveken àt pénzelte Orbàn Viktort.
Lesz hamarosan olcsójáratkereső, új rucit kaptak a Wizz utaskísérői is, s még több más újdonság is kapcsolódik a márka arculatfrissítéséhez. Ünnepi alkalmakkor a Wizz-gépeken is ingyen van a táp, nem is akármilyen. A poszt végén lehet szavazni, hogy kinek mennyit érne megy…..