Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaffer

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már az elején megmagyarázom a címet, mert félrevezethető lehet. Tehát tudtuk nagyjából, hogy hova megyünk, de a városba való megérkezés mégis sokként ért mindkettőnket. Na nem negatív, hanem pozitív értelemben. Szóval ez a város egy hegy oldalába épült - na de hogy? Beérsz a főutcán a városba, látod…..
Ma délután hatkor hirdetik ki a design Terminálban, a Graphifesten, hogy milyen is lesz a BKK új metró-, HÉV- és hajólogója. Pontosabban azt, hogy melyik pályamű nyert, hiszen lehet, hogy a későbbiekben még továbbgondolják a terveket. Mivel a zsűriben én is ott ültem, hamarosan…..
Őszintén megvallva cseppet sem számítottam arra, hogy a Prandelli csapat lesz az egyik finalista ezen az Európa-bajnokságon, ezért a szokásokkal ellentétben már a poszt elején és a meccs, a döntő előtt megragadnám az alkalmat, hogy gratuláljak az olaszoknak. Mert akárhogy is…..
Hétvégén eldől, melyik előadó/együttes képviseli hazánkat az Azerbajdzsánban megrendezésre kerülő Eurovíziós Dalfesztiválon. A műanyag  pophappening legalább annyira abszurd verseny, mint amilyennek a legújabb azeri fejlesztés tűnik. Azerbajdzsán nemcsak olajtartalékairól szeretne híressé válni,…..
kaffer 2012.02.11 18:31:34
@F173: Ezt figyeld, egy mondatban: "A világ legmagasabb épületéért folyó verseny egyáltalán nem értelmetlen... hatalmas marketing erővel bír és százmilliós nagyságrendű turista áradatot tud vonzani!"
Tehát az élet értelme a marketing és a turista áradat (sic!). Szerintem ezt gondold át még egyszer, és legközelebb ne lógd el a filozófia órát!
Folytatódik a Magyar Népmesék felnőtt kiadása, a legújabb gyűjtések nem a fonóból, hanem az eddig pornóvillaként működő Tv2-rezidenciából: gonosz mostohák, kikapós mennyecskék, és egy rakás Fehérlófia, akik időnként gyúrnak egy kicsit bicepszre, de azért nagyrészt csak a…..
kaffer 2011.09.21 18:43:31
Magyarország Kuba-politikáját taglaló dokumentumot publikáltak tegnap a WikiLeaksen. A 2008-ban kelt dokumentumból kiderül, hogy az akkori havannai magyar nagykövet többször is vendégül látta az ellenzék vezéralakjait otthonában.„Bus (Szilveszter) tudomására jutott, hogy…..
Tegnap épp a rekkenő kánikulában bicikliztem, amikor az Erzsébet téren vizes zacskókat szorongató emberek jöttek velem szemben. Elkezdtem visszafele követni őket, hogy megtudjam, honnan jönnek, a nyomok a Deák térre vezettek. Jobban körülnéztem, és észrevettem ezt: Kiderült,…..
 A 7ed7 TérFesztivál záróeseményeként holnap délelőtt ferde pályás focibajnokságokat rendeznek híres emberekkel a városligeti Királydomb lankáján. Kár, hogy csak egy napig tart, mert ez a "dombfoci" igen szórakoztató dolog lenne egész évben - a térfélcsere…..
Az első képen látható dán dog az arizóniai Tucsonban él, és "mindössze" 108 kilós és 221 centis. Azt hiszem, az étvágya sem lehet csekély...                              A második…..
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
Káromkodnom kell, ha eszembe jut az 1978-as labdarúgó világbajnokság. Hosszasan és cifrán muszáj káromkodnom, akárhányszor csak szóba kerül az argentínai foci-vb. Tudom, tudom, tudom, hogy nem az argentín labdarúgók hibáztathatók azért, hogy ajándékba kapták a világbajnoki…..
kaffer 2010.06.02 23:52:14
@csabax: Köszi!
Mindezidáig Guy Ritchie Take It To The Next Level című opusza számított a legjobb futball témájú reklámfilmnek (meg is említem a júniusi Filmvilágban a „focifilmekről” szóló írásomban, példaképp a játék intenzitásának ügyes visszaadására), de Alejandro González…..
kaffer 2010.05.21 16:52:50
@efes: Tényleg, ezt még nem is figyeltem! Rooney, Ribery, Ronaldo, Rannavaro, Ririe Rogba...
Kedves Modortibi! Olvastam még egy régebbi tipológiátokat a modoros hobbifocistáról, ehhez tennék hozzá egy kicsit másfajta megközelítéssel. Az én tapasztalataim szerint a fő típusok a következők: Üdv: szeberényi    1) A hajtós A játékot véresen komolyan veszi.…..
kaffer 2010.04.18 01:36:39
@Csabikuci85: 1. Győrből, vagy környékéről írsz. 2. A kommentedből azt látom te nem szeretsz ütközni a pályán, kerülöd és utálod a kemény ellenfeleket. Na, én az ilyenek ellen baszom fel magam, mikor szabályosan arrébteszem, és látványosan, csattanva a parkettára (linóleumra) veti magát. Ez így egy típus.
Ahogy az emberek és a fejlesztők kezükbe kapták az iPadet, egyre jobb és érdekesebb appokat tudnak készíteni rá. Ez a képeskönyv például csodálatos példája annak, mire számíthatunk. Eléggé meggyőző.Kösz Koronix..
kaffer 2010.04.13 20:22:22
@Pók: Én meg mint Könyvkiadó tulajdonos tönkre megyek.
Ma délután találtam ezt az írást, és szerintem tök jó, abszolút egyet tudok vele érteni, azért posztoltam ide.A TELJES írás az LMP-SZDSZ párhuzamról, a szerző, Kiss Ádám tumblr-jén olvasható el ide kattintva, EZ csak részlet!"Úgy láttam, az LMP vidéki bázisa főleg a…..
kaffer 2010.04.13 02:07:55
@Sanyix: Nem a homokosok oldalán fognak állni, hanem a homokosok állnak az ő oldalukon. Puszta kiváncsiságból jó lenne tudni, hogy a 7,48%-ból rájuk szavazó hány százaléka homokos. 30, 40, 50??? Igazából nem is érdekelt a programjuk (egyik párté sem érdekelt), de nem tudom mi minden földi jót ígérhet egy olyan "párt", amit nyilvánvalóan homokosok hoztak létre. Nézzetek meg pár riportot a tagokkal, és nem kérdeztek vissza.
Különben is, buzinak lenni nem menő. Sőt, egyenesen... gondolj ide amit akarsz, különben kimoderálnak.
Share | Utálom a kék-sárga párosítást. Ezt a szinte csak nálunk - és utálom azt a valakit is, aki tömegével dobta be a piacra dekorációs célzattal Vincent van Gogh kék-sárga képeit - rejtélyes módon favorizált dekorációs színkombót. Ebben a felállásban csak egyetlen…..
kapcsold le a villanyt. a hócipőm van tele ezzel az egésszel. pedig ha nagyképű lennék, nagyobb környezetvédőnek tartom magam, mint sokan, akik villanyoznak ma este. persze, figyelemfelhívás, miegymás. oké. de. de nagyon nem szeretem az álságos dolgokat. és ez nagyon nagyon…..
robotika Müncheni turistarobot 2010.03.15 11:00:00
A Müncheni egyetemen a szokásostól eltérően tájékozódó robotot hoztak létre az Autonomous City Explorer projekt keretében. Bár a robot lokális térképet építhet odometriát és lézeres távolságmérőt felhasználva, mégis a robotnak térkép és GPS nélkül kell…..
kaffer 2010.03.15 19:46:23
  Meghalt a freestyle síelés egyik legnagyobb alakja, az amerikai CR Johnson. A kaliforniai Squaw Valley síterepen egy nagyon meredek szűzhavas lejtőn csúszott lefelé, amikor elesett és egy több száz méter magas szikláról a mélybe zuhant. - írja a SíTV. Hiába viselt…..
kaffer 2010.02.26 01:39:58
Nem kerülhetett adásba Mexikóban a South Park Pinewood Derby című epizódja, az MTV Mexico nyilatkozata szerint ugyanis nem kapták meg az engedélyt arra, hogy mexikói zászlót ábrázoló képet mutassanak be. Mexikóban nagyon szigorúan szabályozzák a nemzeti zászló használatát,…..
Most vasárnap kellemetlen dilemmával szembesül a világ futballszerető férfitársadalma: egyszerre lesz meccs és Valentin-nap. Zseniálisan lovagolta ezt meg a Puma a Hard Chorus szájttal: konkrét szurkolókórusok – egy angol meg egy olasz – énekelnek szerelmes dalokat, de…..
kaffer 2010.02.11 19:59:24
@xlac: Igen, igazad van, sőt, nekem a Karácsonnyal is kivan a f*szom. Nem vicc. Ünnep-őrület. Vásárolni, venni, venni, venni, megfelelni, drága, drága, gyerünk, mit mit mit vettél?
kaffer 2010.02.11 20:00:03
@hadada: Meg neked is igazad van. Eddig azt gondoltam nem vagyunk sokan :)
 Jó pár helyen pörög már a neten ez a kép, úgyhogy nyáron senki se csodálkozzon, ha le Giurkszanytakarodzs-ozza valami betintázott külföldi fiatal! Bár az is lehet, hogy addigra át kell írni majd Orbán takarodj-ra...
kaffer 2010.02.09 17:25:11
@raves: Miért, hogy vannak spanyolul a dolgok?