Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a10

0 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bemutatkozik a Dab.Docler farmcsapata 2011.08.18. 11:33 F. Kapus ..
a10 2011.08.18 14:25:23
@CTZ78: Ez most komoly? Én az előbb beszéltem egy DAB játékossal, aki azt mondta, hogy 7-től van. Lehet, 7-től csak bemelegítés van? :D
Az előselejtezőkről korábban írtunk, és arról is beszámoltunk, hogy rekord létszámú az idei utánpótlás-versengés. Örvendetes az is, hogy a 16 éven aluliak küzdelmei a megnövekedett létszám következtében már alsó és felső házban folynak, továbbá hogy az országos…..
a10 2010.10.13 16:22:16
@Dzsymm: De lesz, de az mindig novemberben kezdődik! :-)
"Régóta gondolkodtam azon, hogy játékvezetésre adom a fejemet, de döntésemet megnehezítette, hogy soha nem voltam egy szolid, könnyen kezelhető játékos, és a bírók sem tartoztak a kedvenceim közé" – mondta blogunknak Vas Mátyás. Vas Márton és Vas János 32 éves…..
Négy Mol Liga-mérkőzés kerül ebben az évben képernyőre a Sport Tv-n: október 5-én 19 órakor a Vasas-FTC, november 2-án 18 órakor a Dab.Docler-HSC Csíkszereda, december 10-én 18 órakor a Miskolc-Dab.Docler találkozókat adják. A sportadó és a szövetség terveiben most is szerepel…..
Fantasztikus sikert ért el a magyar inline válogatott, az utolsó csoportmeccsen óriási csatában, hosszabbításban 5-4-re legyőzte a két éve világbajnoki döntőt játszó Szlovákiát. Északi szomszédunk vb-ezüstérmes csapatából többen is ott voltak a pályán ezúttal, többek…..
Természetesen edzésben maradok, az erőnléti- és a száraztréningeket már el is kezdtem, nyilatkozta blogunknak Hetler Ádám, a doppingvétség miatt egyéves eltiltást kapott volt újpesti jégkorongozó. Úgy tűnik, a jeges készüléssel sem lesz különösebb gondja, azt mondta, több…..
Vasárnap kezdődik a magyar görhokibajnokság Győrben. Ahogy jeleztük, öt csapat nevezett. Tovább után megírjuk az összes csapat játékoskeretét és az első játéknap pontos menetrendjét. A listák még nem véglegesek, a vasárnapi meccskezdésekig mód van pótnevezésre. Előző nap…..
Pénteken 18.30-kor kezd a magyar serdülőválogatott az Icecenter-beli négy nemzet tornáján. Lengyelország legyőzése nem lesz könnyű, de mint arról Marton Tibor edző korábban nyilatkozott blogunknak, nem a helyezés és az eredmény az elsődleges csapata számára. Megírjuk a…..
a10 2009.12.19 13:36:37
@scabious: Ez az Újpestiek sorsa...:-)csak a felnőtt csapatra emlékezzünk, hogy a tavalyi ezüstérmes csapatból hányan voltak a válogatottban...Borbi, a bőkeretben és ennyi.
Tibit annál inteligensebbnek ismerem, minthogy megsértődjön, ez így talán ebben a formában nem igaz. Bízom benne, hogy a következő összetartáson vagy megmérettetésen még több újpesti kerül a csapatba, és be fogják bizonyítani, hogy érdemesek rá.
A kapusnak meg nem okozott problémát ellógni az iskolából, ezt biztosan tudom ;-) Sőt még jobb teljesítményre fogja ösztönözni, ez a válogatottban töltött másfél nap, mert hallgattam az élménybeszámolóját. Remélhetőleg a jövőben neki is lesz lehetősége élesben.
ÚJPESTIEK! Kitartás! Jók vagytok, hajtsatok még jobban és ott lesztek a keretben!
Hajrá serdülő válogatott, hajrá Újpesti TE U-16!!!;-)
Péntek délutántól kaphatók a jegyek a magyar Winter Classicra, az FTC–UTE Mol Liga-mérkőzésre, amelyet a Kisstadionban rendeznek december 27-én. Az internetes értékesítés a Ticketpro rendszerében zajlik, 1200 forintos egységáron. Érdemes előre gondolkodni, mert a helyszínen…..
a10 2009.12.06 12:41:12
@Bubo99: plusz Eperjesi M., Bálint A., Horváth Cs., Menyhárt G.
Ancsin Laci is? Én nem tudom, idén kivonult a jégkorongból, de jó lenne látni azért a WC-n :-)
Pék György UTE-edző jóslata valósággá vált, nem egyenlő erők küzdelme folyt Dunaújvárosban. A Dab.Docler másodszor is hat góllal győzte le az újpestieket. A 6-0-ás meccsen Galanisz Nikandrosz ismét két gólt szerzett. Hegyi Ádám 3 gólpasszt adott, így védőként a Mol Liga…..
a10 2009.10.03 04:41:53
@Nyuszí O_o: nem adták meg Pozsi gólját? nahát ez a Haszonits...irgumburgum!
"Sajnos a szünetre is maradt esemény. Nagy Lacit mentő vitte el, felszakadt a szája, és a fogaiban is keletkezett némi kár. " Szegény Nagy Laci :-(((
Az átigazolási bizottság elutasította Berta Ákos átigazolási kérelmét. Az UTE hokisa a Vasas Bp. Starsban kívánja folytatni pályafutását. A háromórás tárgyalás végén Hudák János, a bizottság elnöke ismertette a döntést. Az UTE és a játékos közötti szerződést…..
Sorozatunk negyedik részében a serdülőbajnokságot mutatjuk be. A tízcsapatosra bővült U16-os pontvadászat hétfőn indul útjára. A következő csapatok neveztek a küzdelembe: Sapa Fehérvár AV 19, Debrecen, Drago Skorpiók, Dunaferr, MAC, Miskolc, Bp. Stars, Újpesti TE, Üröm, SC…..
a10 2009.09.05 17:14:18
@bonsay: még a nevét sem tudod leírni, de rém hír terjesztés nagyon megy! Ha ennyire érdekel a történet hívd fel magát az érintetteket! Ebből kb. annyi igaz, hogy gipsz van a kezén, senki nem vett rajta elégtételt hokibottal...Kikötözés??? Ez serdülő öltöző, nem szadomazo szexklub...ember gondolkodj, mielőtt írsz!!!
a10 2009.09.06 04:19:47
@bonsay: 2 dologban biztos vagyok, te sem én sem voltunk ott. Én ismerek egy embert nagyon közelről, aki ott ült, feltétezem te is! Különben nem lennél ilyen jól értesült...Mi a jó édes fenéért kevered a szart a csapatunk körül?!?!?! Ülj le és pszt, ha nem vagy közénk való akkor meg foglalkozz magaddal...
a10 2009.09.06 04:26:32
@bonsay: visszaolvastam az összes hozzászólásodat, látom, hogy fradista vagy egyben Starsos szülő, akkor meg végképp nem értem mit osztod itt az észt ebben az ügyben?!
Rossz napot zárt szerdán a magyar hoki a szlovákkal szemben. Csapataink két súlyos vereséget szenvedtek. A Vasas Bp. Stars a Dukla Michalovcét fogadta, amely csapat előző este döntetlenezett a Miskolccal. Az UTE pedig megkezdte szereplését az iglói négyes tornán. 1-5 és 2-12 lett a…..
a10 2009.08.27 03:24:35
@brunzwik: ebben van igazság, Palko nagyon fog hiányozni idén Újpestről! DE Rufus is, Tolnai...Zlocha is...
a fradi 3-0-át játszik a Spiskával, az UTE meg 12-2-öt...jajjjjj.
A válogatott első számú kapusa bemutatkozott a Hannover Scorpionsban, a DEL élcsapata a Kassel Huskiest győzte le felkészülési mérkőzésen 2-1 (0-1, 1-0, 1-0) arányban. Szuper Levente a második harminc percben kapott lehetőséget, góltalanul tette a dolgát. Elkezdődött a sosnowieci…..
a10 2009.08.19 15:07:40
@Tillasz: Molnár Ádám Mennybe ment? És akkor Nagy Laci?:D "Nagy László (akit végül csapatunk legjobbjának választottak a mérkőzésen)" fradihokiról másoltam...azért ám ez is elég Nagy érdekesség:-) vénségére lesz jó játékos?:P
Távozik az UTE első sorának fiatal csatára, ezt ő mondta el blogunknak. Az átigazolás érdekessége, hogy bár jó ideje keringett a pletyka, július közepén a Real Újpest blogot tájékoztatták arról, hogy Berta aláírt újabb egy évre, csütörtökön pedig nekünk nyilatkozta…..
a10 2009.08.16 12:53:59
Az Alba Volán 19 honlapján olvastuk a hírt, hogy augusztus 14-én vagy 15-én a fehérváriak Újpesten edzőmérkőzést terveznek. Mint arra emlékezhetnek Kedves Olvasóink, tavaly éppen a Volán EBEL-csapata ellen zártuk a felkészülést Székesfehérváron, ahol 6-3 arányú vereséget…..
A megszűnő HC Csíkszereda kiváló kapusa iránt érdeklődik a szlovák Extraligába feljutott HK Spisska Nova Ves. Az iglóiak mindenképp szeretnének egy tapasztalt hálóőrt, és Marek Lacóé (Nitra) mellett Patrik Polc neve is felmerült – jelentette tudósítónk, U. N. Owen.…..
Ahogy azt a jégkorong blog megírta, az Újpest jégkorongszakosztálya megállapodott Vladimir Dubekkel és Ladislav Sikorcinnal. A Böle Dezsőt idéző cikk szerint még nem zárultak le a tárgyalások Igor Rúfusszal és Juraj Kadlubiakkal sem. A cikk Pék Györgyöt és Böle Dezsőt idézve…..
A tavalyi meglepetéscsapat megállapodott két szlovák élharcosával, Vladimir Dubekkel és Ladislav Sikorcinnal, a kiváló támadók a következő szezonban is a Megyeri útiaknál játszanak. Erről Böle Dezső szakosztályvezető tájékoztatta a jégkorongblogot. A csapat idén is részt…..
a10 2009.06.27 03:06:52
@OliBLOOD: 1: ha minden igaz, amit az ablakom felé járkáló madarak csicseregnek, akkor Budainak pesti csapata lesz...egy 4. kerületi, de nem az Újpest:P (nagyot néztem mikor az illető megosztotta ezt velem, valahol csalódnék benne:P)
2: És egyébként is Budai egy havi fizetéséből szerintem kijönne 3 Palko, nem lesz az Újpest ilyen nagyvonalú!
A 3. ellenérv, hogy Pék és Budai lelkivilága a tűz meg a víz és nem biztos, hogy olyan jól kiegészítenék egymást, mellesleg ezt sem én találtam ki.

Ajjj már Gab, most mit bántod Kcs-t, jobban tudja, hiszen ott ül Bölével minden tárgyaláson, rálát mindenre:P

Orevoár.
A nemrégiben elhunyt legendás újpesti kapusnak, Vedres Mátyásnak méltó emléket kívánnak állítani az UTE szurkolói. Ezért a realujpest.blog.hu két kezdeményezéssel is élt. Egyrészt azt javasolják, hogy a Megyeri úti jégcsarnok vegye fel Vedres Mátyás nevét. Másrészt…..
a10 2009.06.17 13:43:47
@Boby80: Én a Boróczi Gabi bácsit csak az edzők anekdotáiból ismerem és tudom milyen sikereket ért el a csapattal. De számomra mindenképpen Matyi bá' felé billen a mérleg, hiszen heti 1x személyesen is találkozhattam vele edzésen.
Másrészt meg ott állt névtelenül ez a csarnok 5évig (boccs, Újpesti Jégcsarnok néven futott) addig nem jött senki ezzel, hogy nevezzük el akárkiről, most hogy felmerült a Matyi bácsi neve, szerintem viselje az Ő nevét, megérdemli!
Mindannyian jó játékosok akarunk lenni című posztunk alatt Emlékező olvasónk hívta fel a figyelmünket a védőkkel kapcsolatos információhiányos térre, majd Raon felvetése tovább erősítette bennünk a már amúgy is bimbózó gondolatot, hogy foglalkozzunk a fiatal bekkekkel…..
Szeretnénk megemlékezni Vedres Mátyásról. A huszadik század egyik legnagyobb magyar kapuszsenijének haláláról sokan írtak, dicső pályafutásának fontosabb mérföldköveit megannyiszor megemlítették. De egyvalami mindezidáig elmaradt. Egy olyan kezdeményezés pattant ki…..
Június 27-én kezdődik az első turnus Marian Gaborik nyári hokiiskolájában. A szervezők azt remélik, az idén magyar gyerekek is részt vesznek a trencséni kurzusokon, és arra kértek bennünket, hívjuk fel a figyelmet a nívósnak ígérkező lehetőségre. Eleget teszünk. A Minnesota…..
a10 2009.05.27 21:12:43
@MeLa: és Újpestről is:P nem is egyszer:))
Jégkorong Meghalt Vedres Mátyás 2009.05.23 18:31:00
Szombaton hajnalban 65 éves korában elhunyt a legendás, 150-szeres válogatott kapus, Vedres Mátyás, adta hírül a magyar jégkorongszövetség hivatalos honalpja. Hajtás után pályafutását ismertetjük a hivatkozott cikk alapján. Az UTE hokisai így búcsúztak tőle. Futballkapusként…..