Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drevan

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BKK válaszolt a sajtóból érkező újabb össztűzre, amit azután kapott, hogy 5 órán át fogdában tartottak egy nyugdíjast, akinek nem volt beírva az igazolványszám a bérletében: A Tékozló Homár blogon megjelent „Itt az idő megfékezni az ellenőröket!” című poszt…..
WatchFun aukcióját szó nélkül törölték, mert az eladásra kínált karóra 13 éves számláján látszódtak az eredeti üzlet adatai: Talán nem túl nagy probléma az enyém, de évek óta kellemesen szórakozom a vatera (www.vatera.hu) oldalain történő eladásokkal,…..
Vérlázító, hogyan próbálják elfojtani a vlilág egyik legtermészetesebb testnedvét a jofoság.hu hirdetési oldalon. Nem tiszta, hogy az ingyenességgel volt-e problémájuk, mindenesetre az anyatej nem engedélyezett termék. Jól is néznénk ki, ha bárki csak úgy…..
Úgy látszik nem annyira sikerült a hatóságnak fellépni az új mobiltelefonos előfizetéseknél automatikusan aktivált szipolynet "szolgáltatás" ellen. István jelentése szerint a Telenor a ma napig központilag elégiti ki az okostelefonok adatéhségét, és még ahhoz is van arcuk, hogy…..
Drevan 2012.03.19 18:12:06
@Vedere' Lavór: Erről az az eset jut eszembe, amikor a régi főiskolám felújította az egyik folyosót és az ott levő világítást. A munka végén az igazgató keresi a kapcsolót, amivel le lehet kapcsolni a lámpákat, a kivitelező csak ennyit mondott: "Azt nem mondták, hogy az is kell" -_-
Aki követi a WizzAir akcióit, tudhatja, hogy semmi nem az, aminek látszik. Ágnes azonban jóhiszeműen megadta maléves foglalási kódját online rendelésnél, így neki 7 ezer forinttal drágábbra jött ki Eindhoven, mint maléves kód nélkül foglaló utastársának: Egyike vagyok a…..
Balázs nem érti, hogyan pusztulhatott el szeptemberben vásárolt Acer laptopjának alaplapja egy hivatalosnak tűnő BIOS-frissítéstől. Illetve azt sem érti, hogy miért kellene még 7 ezer forintot fizetnie, hogy visszakapja a gépet, ha mégsem kéri a nem garanciális, 80 ezer forintos…..
Drevan 2011.12.13 21:01:56
@ColT: Csak egy szellemi fogyatékos frissít rendszer BIOS-t Windows alatt. 1000+1 dolog összejöhet, ami elqrhatja a BIOS frissítést Windows alatt, totál zsákbamacska, vagy jó lesz vagy nem. A drága Winflash is már ölt meg gépet.
Csalódott netbook tulajdonos és Asus szerviz egy ideje már levelezik, és bár mindketten előszeretettel idézgetnek a fogyasztói törvényekből, megegyezni csak nem sikerül. Tamás pénzt akar a szar munkáért cserébe továbbra is rossz ventilátor végett, a szerviz újabb javítást…..
Akinek volt bármilyen kétsége afelől, hogy a magyar népszámlálás ebben a formában egy értelmetlen pénzkidobás, ki kell ábrándítsam. Más módszere ugyanis nem lenne Mária műmájer kormányának, hogy bebizonyítsa: a lakosság túlnyomó többsége katolikus. Minthogy nem az.…..
Sándor olcsóbban szerette volna megúszni a telefon vásárlást, ezért a netről rendelte meg új készülékét. Sajnos - ahogy az az ilyen esetekben gyakran előfordul -, a telefonhoz nem minden tartozék érkezett meg, és az ígért két éves garanciát sem tudja érvényesíteni a naiv…..
Drevan 2011.09.28 15:29:25
@donfuligjimmy: Arra gondolt esetleg valaki,hogy a 46e Ft-oshoz azért nem volt tartozék, mert az használt készülék volt? Van bolt, ami új készülékek mellett használtat is árul.
Drevan 2011.09.28 15:38:48
@Lakásfelújító Feri: Hát van rá Dead Space játék, amiben vannak olyan pontok, amiket este csak WC-n ülve érdemes végigvinni...
István szülei sportosan megtették az OTP-Vodafone távot 5-6 alkalommal, miután félrenyomták az egyik számot ATM-es fizetésnél. Az ügyintézők ideoda küldözgették őket, aminek a vége az lett, hogy hamarosan kikapcsolják a telefonját, mert a befizetett pénz hetekig-hónapokig fog…..
Dávid egy csúcskategóriás okostelefont vett mindenféle hűségidő nélkül a Speedshopban potom 160 ezerért, de sajnos ez sem mentette meg a kezdetektől jelentkező hibáktól. Első körben két hétig "javították", aztán az egész képernyő megszűnt reagálni. Amikor naiv…..
István megdöbbenve vette észre, hogy karácsonyra vett dominókártyás telefonszámának előző tulajdonosának minden személyes adatát elolvashatta a weben:Tisztelt Telekom! Vásároltunk egy vadonatúj dominós telefont aminek a személyes regisztrációs oldalán egy régi felhasználó…..
Drevan 2010.12.27 10:24:39
Rossz PC játékok sorozat OFF 2010.11.23 10:26:00
Most mint magánember szeretnék panaszkodni egy sort...  Megpróbáltam megoldani magam a problémát, de eddig nem sikerült kikerülnöm ezt a hibaüzenetet. Interneten rákeresve, elég elterjedt ez a szarság.Ha van valakinek értelmes ötlete, köszönettel elfogadnomUI: Kompatibilis…..
Drevan 2010.11.28 19:39:50
@Zegn0r: És szerinted ingyenes virtuális gépen normális 3D támogatás nélkül van esély játszani?

@freddyD: Jah, sajnos ez van régi, 5+ éves játékoknál, sajnos nincs örökéletű support. Azok a programok, amik Vista-val kompatibilisek, 99%-uk megy Win7 alatt is, ezért meg se kérdezem, hogy felraktad-e a Panzers Phase2-hoz a Vista támogatást adó 1.07 és 1.08 patcheket (amik ráadásul Starforce védelmet is eltávolítják és nem kér többé lemezt a játék indításnál), mert ha ezekkel ki se próbáltad és úgy any*zol, az nem kicsi FAIL lenne :)

Azoknak meg akik szidják a Win7-et és XP mellett kampányolnak, kb ugyanaz a szitu, mint amikor megjelent Windows XP és pár "eltökélt" még mindig a Win98 mellett kampányolt...mai fejjel nézve már mindenki ugyanazt gondolja ezekről az emberekről :P
Drevan 2010.11.28 22:29:54
@mr.hungary: Aha és szerinted a Virtualbox-ban szimulált "3D gyorsítót" melyik játék fogja felismerni?

Hülyeségeket nem kéne tanácsolni ...
Drevan 2010.11.30 14:59:20
@huppaker: Azt mondtam normális támogatás nincs...azért egy 1998-as játéknak nem ugyanaz a 3D hardverigénye, mint egy 2005-ösnek...vagy szerinted igen? Még jobb 2002-es játék se megy normális sebességgel VirtualBox-ban (még fizetős virtuális gépen sem), nem hogy 2005-ös ...

köszipuszi neked is.
György fia soha többet nem vesz jogtiszta szoftver az Auchanban, de talán inkább seholse, ugyanis már egész faiatalon megtanította neki egy ügyeskedő dolgozó, hogy amit el lehet lopni azt úgyis ellopják, ő meg úgysem tehet semmi, akkor minek fizessen érte. 2010. június 06-án a…..
Gyuszi bácsi a nagy esőzések miatti láthatatlan földcsuszamlás áldozata lett, azóta ugyanis gyakorlatilag használhatatlan az internete. A Datanet szerint túl messze lakik a központtól, ami térképen ugyanannyi távolságra látszik, mint az elmúlt 5 évben, amikor jó volt a net:…..
Naiv ügyfél szerint a természetes szelekció hiánya miatt egy meg nem nevezett kanadai bankba napokig kellett többször visszajárnia, hogy végre ne Haitire, hanem Magyarországra utalják az anyjának a pénzt: Megtörtént velem, hogy a XXI. században külföldről szerettem volna pénzt…..
Gonosz adathalászt fogott További Magyar Hang, akitől PayPalnak álcázva próbálta kicsalni a jelszavát egy honfitársunk elég bénán: Eddig csupán ártatlan levélszemeteket kaptam, de ma megjött az első igazán súlyos. A fogyasztók védelme szellemében továbbítom neked, na nem a…..
Ismerjék meg Bobyt, aki annyira rendes, hogy telefonálgatott, majd kifizette egy MÁV-kaller által megsanyargatott külföldi lány büntetését, és csak felaakkora összegért fogadott el eurót tőle. Boby azon füstölög, hogy 1.) a MÁV miért nem fogadja el a külföldi…..
Gördült egyet az MSZP-s kampány, lássuk, hogy mit főztek ki a boszorkánykonyhában:   Minden jó, ha jó a vége, ez egy csodálatos sikertörténet, csak még nem fogjuk fel a borsónyi agyunkkal, le is írták Nekünk: pénzügyileg mi vagyunk a legeslegeslegstabilabbak (költői…..
Na, vajon melyik az az ország, ami egy ciprusi offshore cégtől veszi 6 milliárd forintból a sertésinfluenza elleni oltóanyagot? Igen, talált, süllyedt .... hát persze, hogy Magyarország! 6 milliárd forint megy Cipruson keresztül ... valahova. Senkit, és ez tényleg durva, senkit sem…..
Drevan 2009.08.11 13:41:26
Poénosan bizarr jelenetek a klassz Assassin's creedből. Itt van rögtön egy...hát...hogy is mondjam...Glory hole? Itt meg imádnivaló az aktus közben hallható hang ..