Regisztráció Blogot indítok
Adatok
showsivatag

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Berliner Kurier hétvégi száma listát készített a “világ legőrültebb diktátorairól”. A felsorolás hét vezetőt nevezett meg, köztük az izraeli miniszterelnököt. A listán szerepel Basar Aszad, Kim Dzsong Un és Robert Mugabe, hiányzik viszont a hágai nemzetközi bíróság által háborús bűnökért körözött…..
showsivatag 2017.03.13 10:12:57
@1234x:

Annyit tudunk hogy a perzsák nem mészárolták le a zsidókat ("békében maradtak ellenségeiktől"), a zsidók viszont lemészárolták a perzsákat ("megölének pedig gyűlölőikből hetvenötezeret").

Az a vallás, amely azt tanítja hogy vannak olyan népek, amelyek utálatosak, a csecsemőtől az öregig, és ki szabad irtani őket, az a vallás nem az emberiesség hanem a gonoszság vallása. Lehet hogy pont ezért nem szimpatizáltak velük a perzsák sem.
showsivatag 2017.03.13 11:47:49
@Abdiás:

Izrael egy rabló nép volt, amely rátámadt Kánaán lakosságára, irtotta a csecsemőtől az öregig, elfoglalta a területét.
Eszter könyve a politikai korrupció története, egy zsidó nő közel kerül egy gój királyhoz, politikailag befolyásolja, ezáltal zsidók közvetett módon hatalomra kerülnek, ezt a hatalmukat kihasználva brutális kegyetlen pogromot hajtanak végre a lakosság ellen, hogy megfélemlítsenek mindenkit akinek nem tetszik a befolyásuk (a bolsevizmus előképe).
Hámán jól ismerte az izraeliták embertelen vallását és mentalitását, azért gyűlölik annyira, hogy purimkor le kell részegedni és a fapoharakat az asztalhoz csapkodva kell kiabálni Hámán nevét, egyfajta gyűlölet edzésként.
Az izraeliták szerint mindig más a hibás, ők sosem, a svéd rádió riportere egyszer megkérdezte az izraeli követet hogy felelősek-e zsidók az antiszemitizmusért, a követ visszautasította még a kérdést is.

www.thelocal.se/20150218/swedish-radio-rapped-for-ambassador-jews-question
18 Feb 2015 08:07 GMT+01:00
On Tuesday, a journalist for Sveriges Radio (SR) asked ambassador Isaac Bachman on air: "Are Jews themselves responsible for the progression of anti-Semitism?"
The ambassador appeared shocked by the suggestion, and replied: "I purely and simply reject the question."
(Kedden egy újságíró a Svéd Rádiótól (SR) megkérdezte Isaac Bachman nagykövetet élő adásban: "Felelősek-e zsidók az antiszemitizmus erősödéséért?"
A nagykövetet láthatóan sokkolta a sugalmazás, és azt válaszolta: "Én tisztán és egyszerűen visszautasítom a kérdést.")
showsivatag 2017.03.13 11:49:53
@Ürgebőr:

Az utálatosság az egész népre vonatkozik a csecsemőtől az öregig, hiszen azért irtották az egész népet a csecsemőtől az öregig.
Egy március elején kiszivárgott tervezet alapján a magyar kormány ismét nekimenne a külföldi tulajdonú kiskereskedelmi láncoknak. Csak parkolásért 20 milliárd forintot szednének be az áruházaktól, ezen felül szabályoznák, hogy mennyit költhetnek reklámokra, kötelezhetnék a…..
Úgy tűnik, keményen osztja egymást az szocialisták miniszterelnök-jelöltje és a Demokratikus Koalíció elnöke, de a pengeváltás mögött jól kitapintható taktikai megfontolások húzódhatnak meg. Botka László érdeke ugyanis az, hogy lerugdossa magáról Gyurcsány Ferencet, ám a DK számára sem feltétlenül…..
showsivatag 2017.03.05 23:38:52
@pamut:

Ez szélsőbajnaista szélső-EU-párti hazugság.
Az igazséág ezzel szemben az hogy Magyarországról összesen nagyjából 4-szer annyi pénz áramlik ki az EU-ba, mint amennyi onnan bejön "támogatás" címén, nem véletlenül duzzadt fel az államadósság a 2002-es 8000 milliárd forintról mára már 25 000 milliárd forint fölé, úgy hogy közben az MSZP-kormányok többezermilliárd forint értékű nemzeti vagyont is elprivatizáltak áron alul.
    A Jobbik levetkőzte az antiszemitizmust, egy pragmatikus néppárt...
showsivatag 2017.03.05 15:17:26
@Vombatus Ursinus:

Ha egy zsidó rasszista, vagy egy cigány agyonver egy idős magyar nénit, abból miért következik az hogy én vagyok rasszista? Nehogymár én feleljek mások magatartásáért és tetteiért!
showsivatag 2017.03.05 16:00:42
@Vombatus Ursinus:

Nem úgy van az hogy ti szabjátok meg a narratívát, a fogalmakat és a valóságértelmezést! A zsidók vallásának az izraelita vallásnak a tanításában szerepel az hogy a nemzsidók azok nem emberek, a katolikus vallás tanításában nem szerepel olyan hogy a nemkatolikusok azok nem emberek!
Azárt álljon már meg a menet!!!

www.jewishencyclopedia.com/articles/6585-gentile
Jewish Encyclopedia
Zsidó Enciklopédia

GENTILE
NEMZSIDÓ

Rabbinical Modification of Laws.
Rabbinikus Módosítása a Törvényeknek.

only Israelites are men, quoting the prophet, "Ye my flock, the flock of my pasture, are men" (Ezek. xxxiv. 31); Gentiles they classed not as men but as barbarians (B. M. 108b)
csak az izraeliták emberek, idézi a prófétát, “Ti pedig az én juhaim, legelőm nyája vagytok, emberek vagytok” (Ezékiel 34.31); <b>Nemzsidók</b> osztályozva vannak mint <b>nem emberek</b>, hanem mint barbárok (Talmud - Baba Mecia 108b)

the Gentiles were excepted from the general civil laws of Moses
a Nemzsidók kivételek voltak Mózes általános polgári törvényei alól

the Gentile is excepted, as he is not a "neighbor"
<b>a Nemzsidó kivétel, minthogy ő nem egy “felebarát”</b>
showsivatag 2017.03.05 18:01:47
@Vombatus Ursinus:

Aha. Tehát az izraelita vallás tanítása szerint a nemzsidók azok nem emberek és nem felebarátok, de azért én vagyok neonáci? Ez aztán a logikus.
Az olimpia megbuktatásával nagyot dobott a Momentum, de ez már előre valószínűsíthető volt, örültünk neki mi is. Az is rég világos, hogy ez a banda teljesen más, mint az eddigiek, hiába próbálták sokat egyenértékűként kezelni őket a Millával és társaival, a hülyébbek még a Tanítanékot is…..