Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ghunner

3 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pontos helyet nem ismerjük, hol reinkarnálódott a kamikázé hagyományok polgári változata, de a csoda az csoda, a kerékpáros torpedó úgy ment át a tömegen, hogy nem talált el senkit. ..
Ghunner 2012.06.03 02:17:18
@exseven2: Jó édes anyukád a tereptárgy nem a gyalogos!
Majd kétszer-háromszor átugratok rajtad mint tereptárgyon tudod én meg krosszmotorozni szeretek!
Valószínűleg nem a címben feltett dilemma miatt tartják sokan riasztónak az operarajongók körében is komolyabb vízválasztónak számító szerző műveit. A vasárnap rögtön egy vérbő Tannhäuser-premierrel elstartoló Budapesti Wagner-napok apropóján ültünk le beszélgetni…..
Ghunner 2012.06.03 02:11:41
@Monarch: Tudod minden antiszemita ismertető jele, hogy azzal védekezik, vannak zsidó barátai.
Mindennapi szmötyi Békekölcsön 2011.11.14 12:20:00
Békekölcsön: melyik középkorú vagy idősebb ember ne emlékezne erre a rossz szájízű soha vissza nem kapott kölcsönről, amit a nagyszüleink fizettek az állam felé az ötvenes években (http://hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%A9kek%C3%B6lcs%C3%B6n )? Nekem kicsit a békekölcsön termékhez…..
Ghunner 2011.11.14 21:35:10
@djukel: Egen, nem vette figyelembe az egyáltalán nem mellékes futamidőt.
Viszont te meg azt nem vetted figyelembe, hogy milyen kockázatot kell fusson a Provident. Nyilván nem akkora a bedőlési arány náluk mint a bankoknál, hanem sokkal-sokkal nagyobb. Ez a személyes begyűjtős történet is horror drága, én megnéztem a honlapjukat, a banki átutalásos verzió sokkal olcsóbb.
Tehát valóban adnak szinte mindenkinek hitelt. Viszont ebből eredően a rohadt magas kockázati felárat is meg kell fizetni, lévén a bebukott ügyfelek hiteleit is a jól fizetőknek kell kifizetni. A provi sem fossa a pénzt, neki is vissza kell fizetnie a saját hitelezőinek, befektetőinek - nem tudom mennyiért finanszíroznak egy ilyen kockázatos üzletet, de gyanítom nagyon nem olcsón.
Persze nem kötelező senkinek sem felvenni Provident hitelt. De ha választani kell az uzsorás verőlegény és a Provident között, akkor már inkább a legális megoldás. És hidd el, sokan vannak, akiknek a tél végén nem kevés tartozásuk van a szolgáltatók felé. Ők választhatnak: Provident, uzsorás, vagy az áram kikapcsolása.
Az évek során megtanultam, hogy nem tanácsos a külső alapján ítélni. Attól, hogy valaki sportcipőben és kinyúlt csíkos pólóban jár, még nyugodtan lehet milliárdos is. De mit mond valakiről a smink? Már azon túl, hogy az erős változat felhívás keringőre.Brit tudósok A…..
   Miután a közismerten eredményes, nagysikerű Facebook-forradalmak nyomán immár demokratikus paradicsommá változott az arab világ, Magyarország magát elnyomottnak érző szubkultúrái is forrongani kezdtek – virtuálisan. Tavaly nyáron még csak a tűzijátékot…..
Ghunner 2011.10.01 20:45:28
@Vezérigazgató elvtárs:
Elé ha az utóbbi egy év track record-ját nézzük:

- az állam lenyúlta a nyugdíjpénztári pénzeket, aki nem járult hozzá azt kizárták az állami nyugdíjrendszerből
- az állam megszüntette a korkedvezményes nyugdíjakat, és vissza tervezi hívni az így elküldött nyugdíjasokat
- az adózás ide-oda módosítgatása révén az alacsonyabb jövedelműek az egykulcsos adó bevezetésével kevesebbet kerestek
- az állam erőszakkal beleszól már megkötött szerződésekbe, amivel tönkrevágja a bankrendszert

Ezek után ki az, aki őszintén el akar mondani ennek a bagázsnak bármit is????
Belsőség Minden napra új gumit! 2010.12.08 07:30:00
Rettegők, stréberek, buzgó mócsingok, rohanjatok téligumiért, különben biztos halál vár rátok. Mindenki más hallgasson a józan eszére. Vélemények az azonos című írásunkról...
Ghunner 2010.12.08 20:56:09
@cso zsi: Téli guminak nyáron, melegben is sokkal jobb a tapadása, kretén.
Gyalogosvédelemből jól vizsgázott az az autó, amivel Mártont elgázolták a minap, legalábbis remélem, hogy azóta sem került kórházba vagy fekete zsákba valami lappangó belső vérzés okán. Ti mit csináltatok volna az ő helyében? Lett volna értelme rendőrt vagy mentőt hívni?…..
Ghunner 2010.09.18 13:51:33
@Csigorin: Tahó paraszt f@sztégla vagy öcsém. Remélem elém kerülsz egyszer szabálytalanul és büntetlenül papírgalacsint csinálhatok a fostos hullámlemez verdádból a 30 tonnás hattengelyesemmel.
Azt, hogy a reklámfotókon nem ugyanazt az ételt látjuk, mint amit valójában kapunk, szerintem mindenki tudja (akinek kétségei vannak, annak itt egy kijózanító válogatás), de hogy azok a bizonyos fotók illetve felvételek hogy készülnek, és a végeredménynek mennyire kevés köze…..
Ghunner 2010.07.05 21:53:09
@reklámbuzi: akkor egyél tecsógizdaságos pizzaszeletet, ha a subway neked ár-érték arányban "eltúlzott" akkor nem te vagy a célszegmens. Ennyi.
Zebra-akció Két kép 2010.07.02 23:27:00
Két képet mellékelnénk a legutóbbi akciónkról. Az egyiken klasszikus magyar zebrahelyzet: az átkelő, elsőbbséget élvező gyalogosnak szinte a lábujjára hajt rá egy türelmetlen autóvezető. Külön pikantériája a képnek, hogy  a gyalogos NEM tagja csoportunknak,…..
Ghunner 2010.07.05 21:27:44
@zebraakcio: Ejj, nem értem miért vagy ilyen agresszív, én szívből sok sikert kívántam ehhez a valóban építő jellegű gerinces akcióhoz. Lesből fotózni és utána feljelentgetni, ez valóban bátor és férfias tett, a legszebb magyar névtelen feljelentő hagyományokból táplálkozik. A lesből pofánverésre és megrugdosásra hajaz, de miket is beszélek ez természetesen sokkal jobb annál.

Leírtam az általános tapasztalataimat a dolgok folyásáról, erre te minősítgetsz és támadsz. Ez nem szép.

A zártan kezelt iratokat pedig ugye te sem gondolod komolyan...

További sok sikert nektek és a csapatotoknak, és ne vegyél mindent a szívedre!
Most kivételesen nem beküldött levelet fogok publikálni, hanem a saját tegnapi bosszúságomat szeretném veletek megosztani és kikérni a véleményeteket. Szokás szerint az út szélén, a padkával párhuzamosan parkoltam tegnap Kispesten a Vas Gereben utcában, az Ady Endre úthoz közel.…..
Kovács Lázár egy átlag magyar hentesnél is talál egzotikumot!..
 A bejegyzés aktualitását az adja hogy napra pontosan 1 hónap van még a választások első fordulójáig. Mielőtt  írásomba belekezdenék fontos kifejteni egy tényt: én mindenkit arra buzdítok hogy menjen el szavazni és érvényes szavazatot adjon le arra a pártra…..
Bár nem tartozik szorosan a hitelkárosultak témához (mivel az ebben érintettek már döntöttek), mégis itt a blogon újra és újra felmerül a kérdés: saját tulajdonú ingatlan hitelre, vagy inkább csak bérlés? (Persze az okosok szerint egyik sem, ők nyilván a bőkezű szülői…..
Ghunner 2010.03.07 21:14:47
Én egyedülállóként vágtam egy kis lakásba hitellel. 100% önerő, mivel saját tulajdon nem volt de még épp lehetett állami kamattámogatást igényelni. Akkor felvettem X Ft-ot a lakásra. Most az ingatlanárak esése miatt a lakás kevesebbért lenne eladható, ha visszafizetném talán sikerülne nullszaldóra kijönnöm.

A 6 év alatt pedig a bérleti árnél kb 20e Ft-al fizettem többet a törlesztésekre. A költséges keserves lakásvásárlás után még több százer illetékkel is sújtott az állam, gondolván meggazdagodtam, vagyonom lett.
Ha el akarom adni a lakást, akkor 4%-os előtörlesztési díj a banknak, ez alaphangon több százezer Ft. Plusz természetesen le kell tenni kb 2 kilót a most már általános 2 havi kaució+1 hó előre csomagra.
A törlesztés 80%-a ment a tőkére, a többivel a bankot hízlaltam.

Én úgy megbántam a hitelt, mint a kutya ki hatot kölykedzett. Milliókat fizettem ki a közel 7 év alatt, amivel az államot, és a bankot hízlaltam. Mindez ugyanennél a lakásnál 20%-25%-al olcsóbban megoldható lett volna, ha ugyanilyen kaliberű albérletet veszek ki. Ha a lakásfelújítás kb 1 milliós költségét is számolom, akkor sokkal többet buktam mint 20-25%....
Ugyanennyi pénzért mint amibe ez a saját lakás sztori került, nívósabb, szebb lakásban lakhattam volna.

Soha-soha többé hitelt. Marad a nyugati modell, bérlek amíg elég spórolt pénzem nem lesz ahhoz hogy sajátom legyen. Még ha 60 éves is leszek akkorra, vagy egész életemben bérelnem kell, akkor sem.

Ha már nem örökltem senkitől és nincs is sajátom, a pénzem gazdagítson egy korrekt főbérlőt, az a pénz hazai zsebben marad, ne pedig a bankot, aki azonnal viszi is el a hasznát az országból.
Sándor nagyon kedvező áron szeretett volna új iMachez jutni, de majdnem 1200 euróért eddig semmit nem kapott. Az Apple 2000 Ltd. nevű cég a gyanúsan olcsó gépekre először 300 euro vámot kért, aztán annyit "amit neki megér". Ez mégsem volt elég, úgyhogy egyelőre…..
„Annyit kiderítettem róla, hogy ő bizony biszex. Ugye, ez mindig örömteli hír egy férfi számára” – véli szerzőnk, aki megtisztelt minket egy igen érdekes poszttal. Csatlakozva gondolatmenetéhez, annál sincs nagyobb öröm, mint összehozni két biszex lányt és…..
Tegnap annyira visszafogott, romantikával átitatott, súlytalanul lebegő posztot választottam a levelek közül, hogy muszáj ezt ma ellensúlyozni Viktor történetével, amiben minden előfordul a kopasz terepjáróstól kezdve az életveszélyes fenyegetésen át a tehetetlenkedő…..
autózz! Takarodj fel a járdára! 2009.10.09 07:46:00
Az nem igazán jött le nekem Vuk történetéből, hogy ha elképzelt sztoriról van szó, akkor miért is írta meg nekünk, de annyiban biztosan maradhatunk, hogy ilyen sajnos van, mint ahogy dudál boldog-boldogtalan mindig, ha nem tud olyan tempóban haladni, mint ahogyan szeretne. Azt sem…..
László Jánosnak, a Magyar Kerékpárosklub elnökének levele a mesterséges dugóként emlegetett városházi forgalomcsökkentési javaslatról.A Budapesten tervezett rövid, egy hónapos ideiglenes forgalomcsillapítási terv, vagy ötlet nagyon nagy felháborodást keltett, napok óta a…..
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..