Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomzone

1 bejegyzést írt és 231 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán a legkisebb nemzeti légitársaság a világon a Bhutáni Királyságban működő Druk-Air. Csak a társaság pilótáinak van jogosítása ahhoz, hogy a Himalájában, a világ egyik legnehezebben megközelíthető  repülőterén Paro-ban leszálljanak. A Kína és India között…..
Tisztelt Praxis blog!   A minap, ebben az iszonyú kánikulában kénytelen voltam mentőt hívni egy ismeretlen férfihoz, ennek kapcsán szeretnék néhány sort küldeni önöknek. Éppen kutyát sétáltattam a közelben található parkban, amikor arra lettem figyelmes, hogy a földön egy…..
  Az Acer a Computexen bemutatta első Windows 8-as laptopjait, egy 11,6-so és egy 13,3-as full hd felbontású érintőkijelzős utlrabookot. A két gép még az idén a boltokba kerül, alumíniumvázuk lesz, 12 és 9 órás akkumulátoridőt ígérnek, kijelzőjét 180 fokban hátra lehet…..
Az előző részben nagyjából annyi történt, hogy a spanyol Rodrigo Borgia VI. Sándor pápa néven felült a katolikus egyház trónjára, az egyik fiát maga mellé emelte, a másikat a pápai testőrség fejévé tette, és a legkisebbiknek is biztos talált volna valamit, ha nem tízéves…..
Két mindenképpen megnézésre ajánlott rövidfilm a Thaiföld szomszédságában lévő Burmáról. Nemrég még hírhedt diktatúra, most pedig valami furcsa sajátos demokrácia, ahol a tábornokok már civilnek öltözve uralják továbbra is az országot. Titkos videók - úgy hangzik, mint…..
Tisztelt Mt!   Egy elég szomorú és egyben meglepő (legalábbis számunkra mindenképpen az volt) helyzetről szeretnék beszámolni önöknek és segítséget kérni, ha ez lehetséges. Elég régen olvasom a blogot, de ilyen helyzettel eddig nem találkoztam. A nővérem középiskolai…..
Belsőség Dübörgünk ezerrel 2011.04.15 17:31:00
Elkezdődött, nincs több lappangás, elő kellett lépnünk mindennel, amin eddig dolgoztunk. Felkapcsoltuk a lámpát és büszkeség töltött el bennünket: minden olyan, ahogy azt elképzeltük. Jól jön ez a pénteki próbanap, a nagy roham holnap várható. Aki ma itt volt, annak tetszett,…..
Igényes délutánt minden fogyasztónak, ritkán kapunk olyan higgadtan és jól megformált élménybeszámolót, mint amilyet az "A kukacos vendég, és hét társa" nevű csoportos entitás küldött nekünk. Olvasóink az őszi szünetet a szegedi Forrás Hotelben töltötték,…..
Nem mindennapi üzleti érzékkel rendelkeznek az alábbi cikkben található drogcsempészek. 80 milliárd forint értékű kábítószert - 168 kg heroint - rejtett el ajtókban egy ausztrál anya és fia! Wow! Már elsőre extrémnek tűnik, csak ezzel az összeggel beférnének a…..
Vasárnap este 20:45, valamelyik szomszéd házból női sikítás.- Ne csináld, te barom! Eltöröd a karomat!! Hagyd abba!Férfihang kontráz, de azt nem érteni. Aztán már a nőt sem, sikít, üvölt, majd elhallgat.Mit kell ilyenkor csinálni? Menjek le járőrözni és fülelni, hátha be…..
Szirota Dzsenifer lehet az új Izaura, a Lány, Akivel Igazságtalanul Bánt a Sors, csak most éppen nem egy rabszolgahajcsár, vagy mi a jóisten volt Leoncio foglalkozása a Rabszolgasors című sorozatban, hanem egy közepesen tehetséges reklámszöveggyáros, Geszti Péter a közellenség,…..
Régi barátunk, a feltöltőkártyás csalás örök sláger. Tudják, amikor jön a hívás a mobilszolgáltatótól, hogy Ön váratlanul marha nagy összeget nyert. Pár perce érkezett az Index ügyeleti postaládájába az alanti levél, a nagy klasszikus jól ismert dallamaival. Hallgassa…..
DKV figyelő Durvaság a villamoson 2010.07.07 11:19:00
Tegnap a villamoson egy durva esetnek voltak szem és fül tanúi Marika és munkatársai. A villamoson az ellenőr neki rontott egy fiatalnak. Ordibált, szidta az anyját. Az előzményekről nem tudunk. Mivel rezzenéstelen arccal tűrte arra lehet következtetni, hogy nem volt jegye, vagy…..
Szerintem a probléma korrekt körbejárása, észrevétellel és válaszlevéllel is, inkább tanulságként, mint rendes posztként a "nyári szezonban". A peronon hagyták a mozgáskorlátozott utast 2010. július 1. 17:57 K. A. Otthagyott a vonat egy mozgáskorlátozott…..
Tomzone 2010.07.05 18:50:54
@VJV Man:
Khmmmm, az ország csődbe menne? Néhány ülést kellene felhajthatóvá tenni + rögzítők per vonat.
Csak a MÁV-tól évente 15-30 (vagy talán sokkal több) Milliárdos túlfizetés megy ki a szándékosan előnytelenre kötött szerződések miatt...
A megcsalás nem szép dolog, de ezeket a sorokat olvasva, valahogy helyénvalónak tűnik. Két régi szerelmes találkozik újra, és a sok nosztalgiázás vége az lesz, hogy viharos gyorsasággal ágyba is kerülnek. Mivel mindketten házasok, megfogadják, hogy ez soha nem fordulhat elő és…..
A válság előtt eladósodott ügyfél nagyot nézett, amikor a 20 milliós jelzáloghitelét akarta rendezni, mivel az ügyintéző arról tájékoztatta, hogy a fennálló tartozása nem kevesebb, mint 37 millió forint.  Bombaként robbant a hír, amikor a svájci frank alapú hitelek…..
Remélem tud segíteni.Dolgoztam 1 építőipari vállalkozónál és már nem bírtam tovább a stílusát mert minden órában üvöltött mindenért.Felmondtam 2 hónap után.Márc.18-án kezdtem alkalmi kiskönyvvel majd ápr.1-től heti szerződéssel.Ápr.26-tól padig bejelentett…..
Na ilyenről sem hallottam még, hogy a vizsgabiztos rosszul tudja, buktat, aztán a tanuló új vizsgáját neki kell állnia. Márpedig Krisi erről számolt be. Az új vizsga eredményéről még nincs hír, reméljük, nem szórakoztak vele a kollégák szolidaritásból... Érdemes elolvasni…..
Praxis Négy nap, 350 ezer forint 2010.06.11 06:00:00
Kedves Dr. Morcz és Szerkesztők, kedves Blog! A mi esetünk nem annyira szörnyű, és tragikus, mint az itt megszokottak, de azért szerintem botrányos. Mivel semmi maradandó (kop-kop) károsodást nem szenvedtünk, nem is tervezünk jogi lépéseket, de azért szeretném, ha más előre…..
Offshore lovas Offshore lovagok 1 2010.06.10 22:35:00
Offshore lovagok   Hát, kedves Olvasóink, izgalmas időszakokat élünk a világban, Kína munkásai lázadoznak az éhbérek és megalázó munkakörülmények ellen, pénzügyi szektorunkat büntetni akarják, de legalább lehet odahaza pálinkát főzni.   Az Index címlapján is…..
Tomzone 2010.06.11 13:48:35
Kicsit túllépve azon, hogy mi történt pontosan a gázai segélyhajón, ki lőtt először, illetve legitim-e a blokád vagy nem, kétségtelenül az az érdekesebb része a sztorinak, hogy az izraeliek kezdik keményen elszigetelni magukat nemzetközileg. Akár igazuk volt ebben a konkrét…..
Egy hazugság megkerüli a világot, mire az igazság felhúzza a bakancsát. (Mark Twain) Mi újság a nagyvilágban? Képzeljünk el egy embert, aki azt állítja, hogy 20 napig nem vett levegőt, és ennek bizonyítására tanúk előtt 20 percig visszatartaná a lélegzetét. Vagy egy orvost, amint bejelenti,…..