Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phimp

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nem helyi artist, vendégművész..
Phimp 2014.12.10 11:45:42
Szögezzük le az elején: imádok Budapesten lakni, ahogy a valószínűleg a legtöbb olvasó is, és sokkal nehezebb lenne azt összeszedni, hogy mi a jó a fővárosban, mert bőven hosszabb lista lenne, mint hogy mit utálok benne. Lehet hamarosan összeírom azt is majd. Viszont csak azért,…..
Megelégelték, hogy itt-ott már Budapesten is felbukkant néhány magas bicikli: a Közlekedéstudományi Egyesület jópofa, de ön- és közveszélyes játéknak minősítette a szerkezeteket. A társaság levelét közöljük: „Egy új, Amerikából származó extrém kerékpár használata…..
Magyar szervező részéről bejelentés ugyan még nem történt, de a Duran Duran hivatalos oldala szerint június 28-án Budapesten ad koncertet a népszerű angol zenekar. A birminghami csapat harmadszor lép majd fel Magyarországon, igaz először nem az eredeti felállásban tették…..
Sosem hallottál még a magyar Banksyről, Golden Roach Miklósról? Azért ez eléggé jellemző a mai magyar viszonyokra... Miklós igazi urbánus gerillaartistként olyasmit csinál, amire a világ boldogabbik felén nem lehet nem odafigyelni - arany csótányokat csempészik be a világ…..
"Sziasztok!A lenti link egy rövid londoni kirándulás eredménye, ahol párommal voltunk pár hónapja. Kedvesem egy reggel pár muffin társaságában leült egy közeli parkba, amikor váratlan vendége akadt – egy éhes és ezért elég közvetlen mókus. A kamerát jó szögbe…..
Szegény embert a biztonsági szolgálat munkatársa is húzza. Közepesen részeg naiv ügyfél rosszul mérte fel a helyzetet, és miután ellopták a pénztárcáját a kidobókhoz fordult segítségért a Corvintetőn. Cserébe megverték és kidobták a helyről, majd az egészet letagadták a…..
Tipikus laikus gyanúsítotti kérdéseket tesz fel az alábbi levélíró. Jellemző példája, mennyire nincsenek tisztába a büntetőeljárás legelemibb szabályaival sem az átlagemberek. Vajon direkt nincsen alap jogi oktatás a középiskolákban? Tisztelt Zugügyvéd!Ma kaptam egy…..
Phimp 2010.12.10 16:28:07
@juls: Azt irod "Mindezek ellenére többszöri feljelentés után is megúszta bírói megrovással az illető.
Kb. másfél év folyamatos rettegés után végre bevarrták 3 hónapra, akkor leállt."

Ezzel azt akarod mondani hogy ha egy feljelentes megtortenik es az ugy lezarul bizonyitekok hianyaban, utana tobbszor is feljelentest tehetsz ugyanabban az ugyben?
Ez biztos hogy igy van?
Phimp 2010.12.10 16:55:29
@juls: Ez vilagos. A kerdes szamomra az hogy egy ugyben lehet-e tobbszor feljelentest tenni abban az esetben ha a vadat ejtik bizonyitekok hianyaban es az ugyet lezarjak. Ha esetleg idokozben ujabb bizonyitekok kerulnek elo illetve a tanuk ki szeretnek egesziteni a vallomast ujabb dolgokkal.
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Sziasztok!   A minap ez a levél…..
Tele van a tököm azzal, hogy elvégzek egy feladatot, amire szerződtem, és a cég, akivel aláírtam a papírt, baszik fizetni. Tele van a tököm a Neo FM-mel, ahol a novemberben elvégzett melót nem hajlandók még márciusban sem kifizetni.Tele van a tököm a Magyar Rádióval, ahol az…..
Phimp 2010.03.19 19:28:18
@bisex.hu: Ezzel nagyban egyetertek, soha ne dolgozzatok eloleg nelkul, aki nem ad eloleget az komolytalan lehuzo kis geci! Utolag kifizetni nagy osszegeket pedig valljuk be, senki nem szeret, meg TE sem! Uff!
Többen fordultak hozzám az utóbbi időben tanácsért amiatt, hogy mennyit kérjenek az ügyféltől egy grafikus munka elvégzéséért. Mivel ez nem az én területem, ráadásul szabadúszóként egész mások a viszonyok mint egy ügynökség keretei között, nagyon megörültem, amikor a…..
Onlinemarketing blog Bukta 2010.01.24 16:48:27
Ma kivettem a postaládából egy fecni szórólapot. Igénytelen egyszínű vacak, fehér papíron világosbarnássárgás színnel lett nyomva. Így kezdődött: INGYEN!Nagy, hatalmas betűkkel ott visított a képembe: ingyen! Ingyen! INGYEN!A folytatás pedig, sokkal kisebb betűkkel: ...mi sem…..
Sziasztok! Nagyon jó állásajánlatot kaptam , de a férjem nem támogat hogy elmenjek dolgozni. 3 éves kislányunk most kezdte az ovit, és szerinte mellette kellene maradnom mivel nagyon anyás.   Ő nem akar segíteni, állandóan sajnálja a kislányt hogy mi lesz vele, sír akkor…..
Phimp 2010.01.20 12:19:23
@parlagfűző: "de akkor sem vállalna semmilyen felelősséget." hat eppen azt vallalja hogy egyedul tartja el a csaladjat, nem hiszem hogy a felelotlen gondolkodasra vall, inkabb tart a nagy valtozastol ami szerintem 17 ev utan teljesen jogos. Egy-egy ilyen nagyobb valtozas egy csalad eleteben nem minden esetben sol el pozitivan, sot..
Amugy sok no almodozik arrol hogy csupan haztartasbeli legyen es ugymond "eltartsak" szerintem.
Phimp 2010.01.20 14:55:00
@parlagfűző: Nekem meg az a velemenyem (mint ferfi) hogy nem feltetlenul mindenbol kell kivennie mindenkinek a reszet (mert nyilvan az apuka a penzszerzeshez jobban ert mint pl a takaritashoz, mar annal is inkabb mert ez utobbi 17 evig gondolom az anya feladata volt) hanem normalisan beosztani a tennivalokat a csaladban vallat szerepeknek megfeleloen.

Nekem is az a velemenyem hogy ha az anyuka ugy latja hogy nagyon valtoztatni es dolgozni akar, am legyen ugy. Viszont mindig legyen szemelott az hogy erre bizony a csaladja is ramehet es idoben lassa meg az erre utalo jeleket. nyilvan az apanak sem 2 het lesz mindezt a valtozast toleralni es alkalmazkodni hozza.

Elnyomasrol meg psziches terrorrol szerintem itt szo sem volt, ezt magadnak dumaltad be. Feltetelezem No vagy.
„Az ilyen Woody Allen-típusú, saját lányát levadászó (még akkor is, ha csak a nevelt lánya) perverzektől kiver a veríték” - a szokást kissé megtörve, most nem egy konkrét történet következik, hanem egyik kedves olvasónk véleménye. Nagyon forró témát vetett fel,…..
Nem tudom járt-e már valaki hasonló cipőben az olvasók közül, de engem bizony nagyon megvisel a főnököm mindennapos viselkedése.  Az osztályvezetőnknek az a szokása, hogy amikor odajön hozzám, hogy valami munkát adjon, mindig rendkívül közel áll hozzám. Legtöbbször…..
Az idő szorít, egy hete még nem volt biztos, hogy nyernek, pár napja még a rádió nevén vitáztak, hát nem csoda, hogy a logóra már nem marad idő? Mit csinál ilyenkor az elfoglalt grafikus, akinek közben még Kovács László és Szekeres Imre portréját is bele kell montíroznia a…..
Ez volt a kötelező mondat, ha egy-egy kevésbé szokványos, sőt, egyenesen ritkának mondható autó vagy motor tűnt fel a Sukoró végi kanyarban. A hét végén ebben a kis faluban gyűlt össze a hazai, tiszta szívű autóbuzi-társadalom. Nem jó hír a rosszakaróinknak, hogy megint jó…..
Zsuzsanna fel van háborodva azon, hogy nálunk a borravaló elvárt és kötelező, a külföldieknek meg szinte felszámolják előzetes figyelmeztetés nélkül. Férjének olasz családja előtt égett be a For Sale étteremben, ahol a magyar rendszerhez nem szokott olasz após elfelejtett…..
Emlékszem, mennyire meghökkentett, amikor a Pannon átvette anyacége propelleres-virágszirmos logóját, és egy régi dizájnhoz hű Pannon-alkalmazott ismerősöm felháborodásában - szabad fordításban - a 'három elsődleges női nemi szervvel rendelkező nő tisztasági betétjének'…..
"Ez vajon a véletlen műve? Ki lopott kitől?" - kérdezi Novi. Nem találtam egy comment:comost sem, így gyorsan utánanéztem. A kereső először egy szórakoztató fórumhozzászólást köpött ki, az I hate Danubius topikból:2007. 03. 17. 15:43  …..
Ó, mennyire várom már, hogy teljes valómban visszatérhessek Közétek! De sajnos még több hét, mire szusszanásnyi időre bezárnak az Alma Mater ódon kapui, hogy végre csak a nyári modorosságnak és a munkának adózhassak! A modormérő úgy tűnik, továbbra is szorgalmasan csipog…..
Phimp 2009.05.14 15:43:34
@kraut: Most akkor a KREATIV leadando nyomdai anyag? foglalkozas? vagy melleknev?

Amugy van egy olyan szo a magyarban hogy muveszeti vezeto.
VértuNNer repülni jó? :) 2008.12.22 23:19:00
Lassan esettanulmányt kellene írni arról hogy miért éreznek ekkora késztetést arra hogy mindenféle méretű és mennyiségű szárnyakkal aggassza tele a kocsiját az ember.Van amikor teljesen helyénvaló a dolog.. versenysportban..  vagy egy szemmel láthatóan nem kizárólag utcai…..