Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csősz Roland

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A válasz megtalálásához rögtön a kérdésen is finomítani szükséges, ugyanis a pszichológia öregebb, korából adódóan pedig szerteágazóbb szakma annál, minthogy pusztán az egyén megsegítésére korlátozódjon. Amikor pszichológushoz mint segítőhöz fordul, ő valószínűleg a tanácsadói vagy klinikai…..
Aki egyszer járt már és tudtak neki segíteni, valószínűleg igennel felel – mégis, a lakosság nagy része jó eséllyel sosem kerül terápiás környezetbe. Lehet okolni a gazdasági, élethelyzeti, mindenféle körülményeket, de a végeredmény az, hogy számos esetben fel sem merül mint lehetőség. Mint megoldás…..
Nyár közepén aktuális kérdés, milyen hosszú legyen a nyaralás. Javaslom, hogy fordítsa meg a kérdést: mennyi időt hagyna magának kipihenni egy teljes év fáradalmait? Egy hét, két hét? Csak egy hosszú hétvége? A pszichológia úgy tartja, átlagosan három nap szükséges csak ahhoz, hogy elkezdjünk…..
Eszter mindig is London Oktogonjaként gondolt a térre, ahol a napi csodát óramű pontossággal, már-már természetszerűleg várta. Bár sosem vallotta volna be, a tér kiérdemelte háláját, amiért történeteivel fenn tudta tartani az élet érdekességének látszatát. Megmosolyogta magát, ha erre gondolt, mégis…..
Éjfélkor indultunk. Még most sem értem, miért volt olyan fontos elodázni az alvást, ha csak egy pöttöm kis földről van szó a semmi közepén – ahol a gazdája talán életében kétszer, ha járt – az a maroknyi őr meg úgyis ott masírozik éjjel-nappal. Hiába győzködtem a bandát, annyit mondtak, legalább…..