Regisztráció Blogot indítok
Adatok
111211211111221...

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A felhő korában, amikor szinte minden levelünk, képünk, dokumentumunk távoli, misztikus szervereken lakik, természetesnek tűnne, hogy valóban, bizonyítottan ez a fajta adattárolás legyen az általunk ismert legmegbízhatóbb.  A valóságban azonban nem ez, mégpedig azon praktikus szempontból, hogy a…..
A mandiner.blog.hu első posztja, Turul kollégától   Emlékeznek még 2006 nyárelőjére? Még az őszödi beszéd kiszivárgása előtt, de a második szocialista-eszdéeszes parlamenti választási győzelem után voltunk. Gyurcsány épp a topon, a jobboldal épp heveny fejvakarásban. Nem tegnap volt. Tizenegy éve…..
Blogunkat szokás "jobboldali blogként" emlegetni, ami valahol jogos is, de azt nem lehet tagadni, hogy Orbánék "túltolták" és ideje lenne, hogy orrukra koppintson valaki. Lehet, ezért lesz nagyon hasznos a következő 5 apró tanács, mely arra is választ adhat, hogy hogyan lehet az, hogy az Orbán…..
       1. Előrebocsátás, avagy....    Tudóskákat intellektuális értelemben elsősorban a tudományos eredményei minősítenek. Ez Ungváryra is vonatkozik, meg persze rám is.      2. Orbán és az etnikai homogenitás eszméje....  Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitóján…..
111211211111221... 2017.03.03 01:14:08
@jotunder:

“I would not like to see the country drift toward a situation where lower-skilled work would only be carried out by foreigners. We ourselves have to do the work required to keep our country going, from scrubbing toilets to nuclear science.”

Ez ugye az NR-ról van. A fiatalabbik Buckley is vonzódott az ilyen témákhoz.

www.youtube.com/watch?v=oFeoS41xe7w

Nem kell azonban ilyen messzire visszatekinteni az időben. Olvashattunk már ilyet máshol is nemrég, méghozzá egy zsidó civiltől (ha már lehullottak a gátak és lehet így etnikokulturocivilizálni):

"Le situazioni sono diverse, da caso a caso. Noi ungheresi non abbiamo bisogno di medici e ingegneri qualificati siriani. Se la nostra economia cresce possiamo invitare a casa i molti cittadini d'origine ungherese dei paesi vicini"

Nemzeti minimum.

Engem viszont az érdekelne, hogy mióta nem tartalmazza a korporatívizmusra érzékeny lakmuszpapírt a tanértes fascesmérő egységdoboz? (Azt a kérdést most hagyjuk, hogy hogyan került bele.) Mióta lettek a posztban említett rezsimek a komparatív fasizmuskutatás jelenlegi állása szerint fasiszták? Hát azért valljuk már be, hogy ezen a blogon "ezelőtt néhány évvel kivégzés járt az ilyen mondatokért". Esetleg maga Payne is le van maradva?

youtu.be/WvT-P_ujMrk?t=8m13s

A másik ami érdekelne, hogy a blog azon kommentelői, akik nemrég még TGM írásainak kritikáját leginkább röhögéssel intézték el, azok most is ugyanúgy röhögnek ezen?

kettosmerce.blog.hu/2015/08/31/biopolitika_es_osztalypolitika