Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balintus

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
*UPDATE: újabb cikk ebben a témában - tapasztalatok, költségek Zajlik az ősz és kezdődik a fűtési időszak is. Ám én csak most dőlhettem hátra, mert eddig versenyt futottam az idővel, hogy még 20 fok fölött kiépüljön az új fűtésem. Dőlj hátra, vegyél magadhoz kávét, mert hosszú lesz, de a végére…..
Elképesztő szövegekkel nyúlnak le egyesek pénzeket, és sokszor a legjobban azokat bosszantják Magyarországon, akik amúgy fogékonyak lennének a modern készpénz-kímélésre. Külön-külön lényegtelen, filléres történetek, de az ilyen sztoriknak nagy felelőssége van abban, hogy…..
balintus 2014.08.22 12:27:01
@p3d3str1an: a mobiltelefonos alkalmazások esetén először kimarad a kártyatársaság, majd a mikor a mobilszámládra kerül, és kifizeted kártyával, akkor belép. Ha utalod, akkor kimarad, de miért utalnád, amikor a kártyás vásárlásoddal járó költségeket más fizeti?
balintus 2014.08.22 12:35:26
@zsoci: Miért kell felvenni KP-t? Mert sok helyen kényszerítenek, hogy kp-val fizessek...Egyébként pedig óriási tévedés, hogy a kp olcsó. Mennyi benzin kell egy átutaláshoz? És ha ugyanazt a pénzt páncélozott autóval és két biztonsági őrrel szállítod papírköteg formában?
balintus 2014.08.22 13:53:00
@zsoci: Nekem valamennyit biztos megér, hogy nem kell egy áttekinthetetlen papír és fémhalmot kezelni
Egy dolog, hogy mennyit kell dolgozni egy adott méretű lakásért, s egy másik az így megszerezhető ingatlan minősége.  Ezért nem álltunk meg a nemrég nagy port felvert elemzésében kimutatott arányok (magyaroknak 7,5 évnyi, a dánoknak 2,2 évnyi átlagbérébe kerül ugyanakkora…..
A telefonválasztás nálam mindig a két piacvezető gyártóra korlátozódott.Őrületes sztereotípiákat szem előtt tartva csak az Apple és a Samsung éppen aktuális csúcskategóriás készülékeit versenyeztettem egymással; a Sony gyártson walkmant meg televíziót,…..
Üssük fel a Wikipédiát, Kedves Olvasó, és keressük meg az evolúció kifejezést. A következő meghatározást találjuk: „A biológiai evolúció alatt folyamatos változások olyan sorozatát értjük, melynek során az egyedek öröklődő jellegei nemzedékről nemzedékre…..
Onlinemarketing blog O*****a 2012.07.24 23:32:00
Pénteken kezdődik a XXX. O*****ai Játékok, és nem kell nagy jósnak lenni ahhoz, hogy felkészüljünk: minden ezzel lesz tele: a Facebooktól kezdve a portálokon keresztül még a spamekből is az o*****a fog folyni. Az már más kérdés, hogy ennek mekkora lesz a hatékonysága - ez már…..
Dubajoztál? Belevitt a kényszer vagy csak hajtott a kalandvágy? Átéltél ezt-azt a forró sivatagi városban, amit szeretnél megosztani másokkal? Ne tartsd magadban!  Meséld el, hogy vezetett utad kis hazánkból egy dubaji villába! Mondd el, kurvaként milyen az arab…..
Naiv ügyfél úgy gondolta, hogy retúrjegye jó lesz visszafelé, ha odafele nem használta. Tévedett. A törölt jegy árát nem térítették vissza, sőt egy újat vetettek vele 500 fontért.Szeretném megosztani az óvatlan és becsületes, leendő utazóval az alábbi kis történetet. Igen…..
balintus 2012.01.14 22:19:38
@ptspts: ez a légitársaság most ellenséget akar magának, vagy elégedett ügyfelet? Fel nem tudom fogni, hogy egy nekik pénzbe nem kerülő dologért miért éri meg befenyíteni az ügyfelet. Különösen ha az ügyfél megbeszélte velük. És szerencsétlen vevőnek még így is izgulnia és cselezni kell. Az ilyen cég megérdemli a csődöt.
A homoszexualitás rendellenesség. Bár az Amerikai Pszichiátriai Szövetség politikai nyomásra normális jelenséggé nyilvánította a homoszaxualitást, pszichiáterek nagy része továbbra is rendellenességnek tartja.A homoszexualitást nem választja szinte senki.A homoszexualitás nem…..
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
Horváth Csaba MSZP-s főpolgármesterjelölt-aspiráns épp dugódíból finanszírozott ingyenes tömegközlekedést ígér. Ezzel a konkrét javaslattal sokat nem is foglalkoznék, egyrészt mert az egyre inkább komolytalanná váló MSZP-vel sem éri meg, másrészt mert sem politikailag sem…..
Az Apple első mobiljából még több funkció hiányzott, mint amennyi benne volt, ezzel együtt sikeres lett, és így utólag nyugodtan kimondhatjuk: megújította a mobilipart. A 3G-s készülék hardvere aztán már jóval közelebb állt az aktuális csúcsmobilokéhoz, a 3.0-ás szoftver meg…..
balintus 2010.04.12 16:56:16
@mi nem foglalt még: a nimbuzz is eltűnt a magyar app storeból, már a frissítés se jön le. Hülye T...
A címben szereplő hernyó, a búcsús pille hernyója, amelyre jellemző, hogy szeret vonulni. Egy kísérletben egy edény belső falára tettek ilyen hernyókat és napokig köröztek, még a tál közepén lévő kedvenc ennivalójukat sem vették észre. Csak mentek egymás után, mígnem…..
A mai napon megjelent egy írásom a Smashing Magazinban a keresésről. Részben tartalmazza a már itt megjelent információkat, de sok újat is mond, úgyhogy érdemes elolvasni.Az írásban bemutatom, hogy miért megy döcögősen a speciális keresés használata. Milyen akadályok vannak, és…..
balintus 2009.12.14 14:51:49
w Egyél hódot! 2009.12.11 06:30:00
Pár hétre távolabb lép az ember a szalagcímektől, és mindjárt nevetségesnek és kicsinyesnek látszanak a belpolitika vagy akár az unió vitái, kampánylózungjai, hazugságai. Hiszen bazmeg elpusztul a Föld! A bálnák! A méhek! A káposztalepkék! Mert az ember disznó módra él,…..
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!     Sziasztok!   Diákmunkán dolgoztam egy cégnél. Mindenféle irodai munkákat kellett végezni, mint iratok rendezése és iktatása, kávéfőzés, szövegszerkesztés stb.   Pár nappal ezelőtt bent voltam a…..
balintus 2009.12.04 21:32:54
Mit tehet a naiv ügyfél, aki új Vodafone előfizetése mellé "bónuszként" megörökölte a szám előző tulajdonosának emeltdíjas javás szexjátékelőfizetését is? Lemondani természetesen nem tudja, hiszen nincs azonosítója, a Vodafone meg majd kivizsgálja az ügyet. És…..
balintus 2009.12.03 15:36:11
@Gizike: én letiltottam az emeltdíjas hívásokat, és egyúttal javasoltam a Vodának, hogy ugyanmár legyen a tiltás alapértelmezés.
Azt mondták, hogy de nem, mert mindenki maga döntse el, hogy akar-e ilyet. Hát akkor a roaming tiltás az első három hónapban miért aktív?
Ma már hihetetlennek hangzik, de 1989 október 23.-án egy rakás budapesti gimnazista meg szerette volna nézni, ahogy Szűrös Mátyás, a rosszul dizájnolt komenista a Parlament erkélyéről kikáltja a Magyar Köztársaságot. Sok iskolából központilag vitték a gyerekeket a térre, más…..
Életminőségem jelentősen javult, amióta lakóhelyem közelében megnyílott az Aldi. Azelőtt alig hallottam róla, sőt összekevertem a Lidllel, amiről viszont annyit tudtam, hogy terrorizálja és kukkolja az alkalmazottjait. Baloldali érzelmű állampolgárként tehát eleve gyanakvóan…..
Valami összekavarodhatott a Gmailben, mert véletlenül Yoda levelezésébe sikerült belépnem ma. Érdekes... érdekes... mentettem képet, biztos ami biztos. (inspiráció)..
A tudomány és a technika vívmányainak köszönhetően mára senkinek nem kell többé monoton háztartásbeli munkával fárasztania magát, megteszi ezt helyettünk a robot. Süt, főz, fűt, takarít, bevásárol, és még a mobil parkolási díjat sem felejti el befizetni. Naiv olvasónk…..
w Demográfiaexport 2009.07.17 09:00:00
Az Egyesült Államokban főműsoridős, választási vitákat uraló téma, Európában még csak mellékszereplők mellékfrontja, Rocco Buttiglionétől a római pápáig. De szépen képernyőre vihető, úgyhogy hozzá kell szokni. A keresztény egyházaknak fontos identitásképzési és…..
Korábban írtam már arról, hogy az online médiában bizony lehetne olyan feladata az újságírónak, ami a reklámok elhelyezését, azok pontosságát segítik. Sokan nem értenek egyet velem ebben, elsősorban persze újságírók, és meg is értem, miért. Az érveiket elfogadom, de nem…..
balintus 2009.07.16 09:50:27
@Zsigmi: megadhatja (adwords, etarget): negatív kulcsszavak vannak. A repülős cikknek még cimkéje is van, hogy "légi balesetek". Ha erre nem negatívkulcsszavazza meg magát a hirdető, magára vessen.
Simor elvtárs egy igazi átlagember, hiszen ő szerintem nem nagyon érintkezik társadaliag olyan emberekkel, akiknek nincs offshore cége. Az ugyanis nem menő, sőt vérciki, az offshore-talanság maga a nyomor, az olyannak középkategóriás autója van csak (5 éves) és nem a maldívra jár…..
Magyaridióta Autó-f faith 2009.05.05 17:01:00
Elnézést kérek a címbe rejtett borzalmas szójátékért, de jelenleg körülbelül ez az a szellemi frissesség, amit produkálni tudok.A kép még akkor is mindent elmond, ha nem én fotóztam és nem az én kocsim van rajta ugyanis ma reggel szinte pixelre pontosan ez a kép fogadott, midőn…..
balintus 2009.05.05 21:20:34
@hufnagel@citromail.hu: bezzeg tegnap a Blahán egy 20 év körüli nőt fél órán át a táskájánál fogva erőszakkal ott tartott egy közterület felügyelő, mert fel mert ragasztani egy "angoltanítást vállalok" cetlit egy lámpaoszlopra.
Ott statuálni kell a cetliragasztás gonosz dolog. Zsebelni, komplett városrészeket rettegésben tartani, az csak megélhetési bűnözés.