Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HanG99

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közzétette a TÁRKI a 2020-as év első felében végzett kutatását a magyar könyvolvasók természetrajzáról. Lényegében azt vizsgálta a cég, hogy mennyi időt fordít olvasásra a magyar nyelvet ismerő-használó (tehát határon túli, vagy hazánkban élő külföldi is) ember, illetve hogy miképp jut könyvhöz az…..
A pittsburghi Carnegie Mellon Egyetem (CMU) kutatói Covid-19 antitesteket 10-15 másodpercen belül azonosító műszert fejlesztettek. A pici aranyelektródákból készült, olcsó szenzorból álló rendszert most kezdik pácienseken tesztelni. Az érzékelő nyomtatásához az Optomec Aerosol Jet 3D technológiáját…..
A Felelős Állampolgárokért Alapítvány és a Bánkitó Fesztivál Fertőzött politika címmel szervezett online vitát. Az apropót az immár hónapok óta tartó koronavírus-járvány szolgáltatta. Deutsch Tamás európai parlamenti képviselőt és Böcskei Balázs politológust Bruckner Máté kérdezte...
Szíjjártó Péter 2020 március 30.: Senkit nem hagyunk magára Judit és férje (65 és 75 évesek) nem ezt tapasztalták, amikor egy hónappal ezelőtt betegek lettek, néhány nap különbséggel torokfájásra, lázra ébredtek, a férjnél hányás és igen magas (38,8 fokos) láz is jelentkezett...
HanG99 2020.04.29 11:27:38
@ulpius66: kedves fidesznyik!
Sajnos valós hírek szerint kénytelenek vagyunk álhíreket gyártani, mivel az operatív törzs az egyszerű kérdésekre sem hajlandó válaszolni, nemhogy statisztikákat közrebocsátani.
1) Nyugat-Európában naponta közlik a betegek továbbfertőzési rátáját (1 alatt csökken, felette nő a betegk száma), ennek diagramja hozzáférhető
2) Nyugat-Európában naponta közlik a betegek számának duplázódási idejét, amikor ez 14 fölé emelkedett, nekikezdhettek a lazításnak
3) Nyugat-Európában a betegeket tesztelik - ez itt a Balkánon nem szokás, a beteg csak akkor kerül be a statisztikába, ha saját költségre pozitívra tesztelték.
- amikor a törvény szerint járvány esetén a védőeszközökről az államnak kellene gondoskodnia, de nem teszi
- amikor a törvény szerint folyamatos orvosi felügyelet az idősotthonban egy fő állású orvossal megoldandó, de a szarozó "felügyelet" ezt 24 órán keresztüliként értelmezi, majd ebből infowar-t kezd

akkor hadd ne higgyem el még az ellenkezőjét se, amit ott a droidok felbüfögnek sajtótájékoztatés címén.

Jöhetnél példákkal, hogy a Te nagyanyád, mikor oszzul érezte magát, az orvos bejelentésére kiszálltak hozzá, letesztelték, stb.
ilyesmiről sajnos nem sok hírt látok, még a sajtótájékoztatón se mondanak semmit arról, hány gyanúst jelztek a háziorvosok, ebből mennyit teszteltek, ebből mennyi volt pozitív.
Azt már számtalan alkalommal megírtuk, hogy a korrupció Magyarországon súlyos probléma, és pénzben kifejezve is hatalmas veszteséget eredményez. Ha már megakadályozni nem tudjuk a közvagyon lenyúlását, legalább igyekszünk leltározni a korrupciós botrányokat, hogy a visszaélések ne maradjanak…..
Kínában már most látszik, hogy sokan szeretnének szabadulni a házasságukból. Rengeteg válópert kezdeményeztek, de ez a tendencia már a járvány előtt is jellemző volt: egyre többen döntöttek úgy az utóbbi években, hogy elég a hagyományos nemi szerepekből és az áldozatvállalásból, inkább kiszállnak a…..
A dráma fokozódik: a Ryanair friss bejelentése arról szól, hogy ma éjféltől jövő keddig a járatok 80 százalékát leállítják, utána pedig arra célszerű készülni, hogy a teljes flotta földre kényszerül. Azt írják, hogy nagyon kevés járat marad majd, elsősorban az Egyesült Királyság és Írország között…..
Már írtam korábban az USB-s RTLSDR vevő felhasználási lehetőségéről a rádiós eszközök adatainak begyűjtésével, a gyári Domoticz plugin használatával. Aminek annyi apró szépséghibája van/volt, hogy az egyszerű RF433 nyomógombokkal nem nagyon tudott mit kezdeni, inkább a rádiós hőmérőkre van…..
Bár már korábban gyártottam magamnak egyirányú RF-WiFi átjárót ESP alapon - és köszöni szépen azóta is teljesen jól működik - de szembejött egy visszautasíthatatlan akció, melynek keretén belül 8 dollárért juthattam egy Sonoff RF Bridge-hez. Eddig nem igazán volt okom ilyet beszerezni, ám ezek a…..
A tuja igazi kerti örökzöld, mondom ezt rögtön kétfajta értelemben, ugyanis egyfelől ténylegesen örökzöld, vagyis az egész évben színes, lombos, így díszítő értéke folyamatos, másfelől pedig olyan örök(zöld) slágere a kerti növényeknek, hogy kis túlzással kertet se találni, ahol ne lenne tuja. Mi…..
Immár bírósági döntés van arról, hogy az alaptörvénybe ütközik az a tavaly év elejétől fennálló állapot, mely szerint az állam egyoldalú döntéssel, az önkormányzatok akaratát semmibe véve elvette az iskolák működtetési jogát a településektől. A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság ítéletének…..
HanG99 2018.01.17 19:56:18
@consul: Jó, elmondtad a véleményed az önkormányzatokról, amelyek közül sok küzdött az iskolájáért.
hallhatnám megalapozott véleményed a klikkről is?
HanG99 2018.01.17 19:57:24
@midnightcoder2: önkormányzat függő volt, hogy mondjuk fideszes kádertemetőként használták az iskolát, vagy fejlesztették.
HanG99 2018.01.17 19:58:29
@nick papagiorgo: keress rá olyan címre, hogy "kikapcsolták a fűtést, mert a klikk nem fizette ki a számlát"
A napokban jött ki az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) magyar közbeszerzéseket érintő legújabb jelentése, melyben az áll, hogy Orbán Viktor veje 12 milliárdnyi pénzt lopott el az Európai Uniós fejlesztési pénzekből.   Ahogy már többen beszámoltak róla, a kormánypárti propagandasajtó nagyon…..
HanG99 2018.01.15 06:18:04
A Google Play Protect, azaz a Google által bevezetett védelmi rendszer pusztán a hamis biztonságérzet kialakításában jár az élen, ez tény. A hab a tortán, hogy ezzel párhuzamosan mind több, és több androidos kamu app lát napvilágot. Ezek a kémek egyetlen célt hivatottak szolgálni: a felhasználók…..
Nem kell ahhoz szilveszternek lennie, hogy az ember vicces (vagy inkább szomorú?) híreket olvasson. Nem is győztük őket összeszedni, pedig ezek csak az utóbbi egy hét hírei. ..
HanG99 2017.12.30 19:48:06
@Hilda kisfia:
hülye fasz vagy.
teli a net cikkekkel arról hogy milyen egyszerű magyar állampolgárságot venni mindenféle orosz meg ukrán maffiózóknak.
azok is szavazhassanak?
mikor megadták a kettős állampolgárságot, akkor még viktor is letagadta, hogy ahhoz szavazati jog járna. csak egy kicsit később módosította, hogy szavazati joggal is járjon.
Neked is fontos, hogy a gyereked mellett lehess, ha kórházba kerül? Az egész család nyugodtabb, ha együtt élhetitek át ezeket a nehéz pillanatokat? Azt is szeretnéd, ha végig gyerek- és szülőbarát ellátást kapnátok? Mi Gyerekkel vagyok kampányunkban három éve dolgozunk ezért. Megnéztük, mi változott…..
HanG99 2017.12.15 09:17:09
@vergyula: valószínűleg higiéniás okokkal igazolják a rendelet szükségességét, de marhaság.
Lapunkhoz is befutott az a névtelen hangfelvétel, amelyet pl. a kormánypropaganda csont nélkül kitett „exkluzív” anyagként pár hete. Mi is nem sokkal utána, a PestiSrácok linkjével együtt kaptuk meg egy névtelen emailben, most, hogy elindult rovatunk, megpróbáljuk kissé kétkedve megmutatni. Az…..
HanG99 2017.12.11 13:14:39
@Ballib cenzúrázók réme 25: kedves lófasz!
végigolvastad a cikket? - segítek, az a sok betű a hozzászólásod felett.
csak ennyit értettél meg belőle, amennyit hozzászólásod jelez? - ne félj, van már segítség, írni olvasni megtanulhatsz munka mellett is. értő olvasáshoz kicsivel több időre van szükség.

Van egy hangfelvétel, amin állítólag két megnevezett ember hangja hallható.
Te végighallgattad a felvételt?
Te ismered bármelyiket a kettő közül?
A hangjuk alapján be tudtad azonosítani?
Te bármit elhiszel, csak azért mert a ProstiSrácok lehozza? Ők ellenőrizték a hangokat?

Magadat komolyan vehetőnek tartod? Mennyiért vettek meg Téged?
       Az egykori marxista szerkesztő, mai orbánista ideológus Lánczi András letiltotta a Corvinus egyetemen Szél Bernadett LMP-képviselő előadását.      Ezzel mintegy párhuzamosan konferenciát rendeztek a Corvinuson a 1917-2017 Kommunizmus és a mai Európa címmel. A Nemzeti Emlékezet Bizottsága…..
HanG99 2017.11.12 16:27:13
@Helga Beauty Salon: a "Pszichopatológiailag" az copx/paste-el sikerült, mert hogy egyébként nem értetted a cikket, az lejön.
A hazai iskolarendszer kevés döntést ad a szülők kezébe a hiányzások esetére. Korábban is nehezményeztük, hogy a jogszabály szabad kezet ad az iskolai házirendek szabályozásához, így teljesen önkényes, hogy melyik az iskola mit és hányszor fogad el igazolásnak. A gyerekorvosok most nyilvánosságra…..
A napokban a 21. század egyik legfontosabb külpolitikai mozzanatát láthattuk, vagy legalábbis a rá fordított energiából arra lehet következtetni. Franciaországban leszednek egy keresztet, amelyre válaszul (monjuk nem kérdezte senki) miniszteri szinten igényt nyújtott be Magyarország a keresztre.…..
HanG99 2017.11.06 08:10:32
@Ad Dio: és a kereszt közterületen nem lábbal tiprása a :
- ateisták érzéseinek
- valamint a francia törvényeknek

eddig még nem hallottam volna, hogy felháborodott (francia) tömegek követelték volna a kereszt maradását. legalábbis a nemzetközi sajtóban (biztosan Soros miatt) hallgatnak erről az esetről.
Ezek a keresztény antropológia, a liberális demokrácia politikai rendszere és a piacgazdaság. A kereszténység szabadságban gyökerező és az önfejlesztésben aktualizálódó emberképe, amely közben lehetővé teszi a bűnt -- azaz a moralitást -- és szükségessé a megváltást, már nem comme il faut a nyugati…..
Automatizálással Magyarországon a munkahelyek 12 százaléka – ami több mint félmillió foglalkoztatottat érint – lehet kiváltható. Korábban a Magyar Szakszervezeti Szövetség nőtagozata tartott tanácskozást erről, s a negyedik ipari forradalom jelentette kihívásokról november elején a közlekedési…..