Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sóhajtás Barnabás

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én ezt most csak simán megírom, úgy, ahogyan az történt. Szerdán egy új marhakereskedő látogatott el hozzánk. Mivel a férjem kint volt a munkásokkal a földön, így én találkoztam velük. Nem volt hosszas a látogatásuk. Megnézték az állatokat, az előrejelzést megerősítették. 15 Ft + áfa/ kg (nyilván…..
Mindig van eggyel lejjebb… Mesébe illő gyorsasággal ment el a városi ház, és lett helyette a tavi. Decemberben már a miénk volt az új ház. A kedves, idős házaspár, akitől vettük, egy új építésű társasházba szeretett volna befizetni abban az esetben, ha nekünk nem sürgős, hogy kiköltözzenek. Miután…..
Sóhajtás Barnabás 2018.06.03 09:56:55
Sajnállak, de szerintem most már nem ide kellene írogatnod, hanem egy ingatlanspecialista ügyvédhez kellene rohannod. (Nem olyanhoz, aki válóper és cégalapítás között készít ingatlan adásvételi szerződést, hanem specialistához. Mi anno a Tieteknél is bonyolultabb konstrukcióban vásároltuk az ingatlanunkat, és ismerős jogász javaslatára fordultunk ahhoz a specialistához, aki a szerződést készítette és nagyon sok másban is segített. Előre sokalltam, amit kért, de utólag azt mondom, amennyit foglalkozott az üggyel, egy fillért sem sajnálok tőle, sőt a helyében többért vállaltam volna. Mindent intézett, eljárt a hatóságoknál, egyeztetett az eladóval és az ügynökkel, Kormányhivatalnál, banknál stb. Nektek is olyan kell, aki nem azt csinálja, amit kértek (hiszen nem tudjátok, mit kérhettek), hanem az érdekeiteket képviseli.)
Gyűjtheted itt a tanácsokat, de mi többnyire laikusok vagyunk, Te viszont a szemétségnek olyan szintjével találkoztál, amit már komolyan kell venned, mert lehet, itt nem állnak meg. Ma konyhabútor, meg ingyen lakás, holnap ki tudja, mit találnak még ki - pl. díjat kérnek, mert egy évig vigyáztak a házra, vagy beperelnek, mert az elszállított konyhabútor miatt nem volt lefolyó és a víz leáztatta őket, megpenészedett az értékes faliképük stb.
A helyedben haladéktalanul lépnék, jogi támogatással, tanúkkal, azonnali felmérésekkel, minden megállapodás és részlet írásba foglalásával, dokumentálva, most milyen állapotban van a házrész, amit használnak, milyen mérőóraállások vannak, milyen kiadásokat kell nekik viselni, mit vállalnak stb., - akár hasonlóan negédes stílusban előadva, hogy nekik akartok jót, nehogy csalódás érje őket, és azért, hogy tudjanak tervezni ezekben a számukra nehéz napokban stb.
A mostani átépítés célja, hogy az általunk elsődlegesen más célra tervezett akkumulátor csomagokat hatékonyan tesztelni tudjuk. Nem szerettünk volna egy izgalmas, dinamikát sugárzó kasztniba egy unalmas hajtásrendszert pakolni, így a motor és a motorvezérlő teljesítménye összemérhető kell legyen az…..