Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orion128

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Smoking Barrels Skyline (2010) 2017.12.17 06:00:00
Alapvetően talán magam sem vettem volna elő a Strause-fivérek erősen B-kategóriás idegeninváziós filmjét, ha nincs az idén elkészült és jóval ígéretesebbnek tűnő folytatás, de kiváló alkalomnak látom ezt, hogy kicsit igazságot követeljek a Skyline-nak. Ugyanis bár tényleg…..
Az ezredforduló után a mainstream, amerikai horror egy komoly krízisen ment át: a műfaj jóformán a kiirthatatlan franchise-ok egyre gyengébb folytatásaira és rebootjaira redukálódott (egyedül a Fűrész törte meg ezt a törvényszerűséget, hogy 2-3 részen belül éppen saját maga váljon eklatáns…..
aeon flux szinkronhangok: gólyák 2016.09.20 22:27:00
Egy sor madaras szóviccet el tudnék most sütni, de inkább ne terelődjön a téma a lényegről: a Gólyák szinkronját illetően nem akadhat különösebben senki és semmi, aki vagy ami bárki csőrét is bökhetné, elvégre egyik résztvevőnek sincs már ott a tojáshéj a fenekén. A felvételek síppal, dobbal, nádi…..
aeon flux kritika: ben-hur (2016) 2016.08.18 15:26:49
- SPOILERMENTES - Nem vagyunk mi kérem hozzászokva, hogy már ilyenkor, augusztus közepén megkapjuk a Ben-Hurt. Mikor először meghallottam, hogy Judah, meg Messala, rögtön összefutott a nyál a számban, és a mozi sötétjében elkezdtem keresgélni a szentestéről megmaradt zserbót. Aztán rájöttem, hogy…..
Hogy is lehet ezt elkezdeni? A Star Wars-nál nincs nagyobb moziesemény. És itt az eseményen van a hangsúly; a felvezetés, a napok számlálása, a körítés, a publicitás: ezek már mind részei az "új Star Wars-filmnek". Az idézőjel nem véletlen, fogalommal van dolgunk. A fogalom 1999-ben véste magát…..
Tegnap volt egy UX vs UI vita a UX Budapest csoportban, Dávid vitatott blogposztja nyomán. Ez jó alkalom arra, hogy meséljünk picit arról hogy a UX miben különbözik a UI grafikától. Én ugyanis nem vagyok UI grafikus. Valamelyest talán értek hozzá - jobban mint a focihoz, de ebbe se lennék a nemzeti…..
orion128 2015.08.19 14:19:57
Az Éden Hotel harmadik évadának legnagyobb botrányában szenvedő alanyként megjelenő Stumpf Nóra a decemberben leforgatott események után először most szólalt meg a nagy nyilvánosság előtt. Aki az eheti Heti Válasznak adott interjútól azt várja, hogy kulisszatitkokat,…..
orion128 2015.07.16 12:06:44
@Zár Balta:
"Mondok nektek valamit : a fital (<40) férfiak kb. 60% idióta, vadparaszt, bakmajom szintjén áll!
A 35 alatti nőknek pedig közel 70% a kompletten hülye picsa körbe tartozik !"

35-40 felett, hogyan okosodnak ki? Vagy mitől múlik el a hülyepicsaság, vadparasztság???
orion128 2015.07.16 12:18:28
@Zár Balta: Akkor egyetértünk :)
Az Amerikai mesterlövész példátlan menetelése folytatódik: Clint Eastwood filmje 200 millió dolláron zárja a mai napot. Ezalatt a premierek közül csak A szomszéd fiút vették észre a nézők; Jennifer Lopez thrillere jó összeggel lépett második helyre, miközben Johnny Depp minden…..
orion128 2015.01.25 18:20:29
@Vektor-: Úgy legyen!
Az eredeti tervek szerint 2016 decemberében térhettünk vissza először Pandorára (hogy aztán 2017 és 2018 karácsonyán is meglátogathassuk azt), ám úgy tűnik, hogy James Cameron túlságosan ambiciózus tervet lőtt be magának ezzel (az egyébként néhány alkalommal már halasztott)…..
orion128 2015.01.14 17:08:49
@Bergyilkos Bohoc:
Sajnálom, hogy késik:(
Nekem inkább egy Avatar, mint egy StarWars vagy Avengers, abszolút nem tartom rosszabb filmnek, mint ezeket...
Öregember jó gépember! UPDATE: Az osztrák tölgy a Facebook-oldalán válaszol a kérdésekre. UPDATE2: Befutott egy, khm, formás teaser plakát is az elolvasom utánra, amin Clarke művésznő – a rossz nyelvek szerint egyetlen igazán – előnyös oldalát domborítja. ..
Egy újabb nagyszabású, történelmi produkció előkészületi munkálatai kaptak zöld utat tegnap: az HBO égisze alatt készülhet el a nagy spanyol hódító, Hernán (vagy Fernando) Cortés története, és vele együtt a nagy Azték birodalom bukását bemutató tévésorozat, melynek a…..
Az úgy volt, hogy egy túl szépnek nem nevezhető őszi napon leültem megnézni A remény rabjait, tudjátok, "minden idők legjobb filmjét". Részben azért, mert vacak idő volt odakinn, és a férfiembernek ilyenkor kell egy kis lélekemelő eledel, hogy helyrerakja azt, amit a természet elszabott, másrészt ez…..
A szuperrossz szeptember után van miért örvendezni a 10. hónap startján: két film is vaskos nyitánnyal rugaszkodott neki, így az általában leglagymatagabb hónapok további potenciális blockbusterekkel gyarapodtak. A Holtodiglan végül beelőzte az Annabelle-t, noha a babás horror…..
orion128 2014.10.05 22:14:05
@Csaba Turbucz: respect bro, én is így vagyok kb
A Comic-Con apropóján a Warner végre az arcunkba robbantotta az első mozgóképes anyagot George Miller évek óta készülő Mad Max filmjéből. Mivel gyakorlatilag forgatókönyvük sem volt, mindössze sztoriboardok alapján kezdték el a filmet, így az előzetest sem a csavaros…..
Bár nem különösebb odafigyeléssel követem nyomon Zac Efron karrierjét, olybá tűnik, mintha az elmúlt pár évben ő is ugyanannyit szedett volna magára, mint Seth Rogen. Csak ő izomból. Aktuális bájaikból mindketten bőséges mintát szolgáltatnak Nick Stoller legújabb…..
orion128 2014.05.09 23:01:00
@Jester.: vedd alapul a legnagyobb tirpákságot, amit mozgóképen láttál, és szorozd meg minimum öttel,megkapod Az egyszer fent... inkább lent sorit.
Nálam fekszenek az ilyesmik, így csak ajánlani tudom, nagyon nagy sorozat, nagyon nagy főszereplővel!
A filmre, mint művészetre tekintő alkotók szégyenkezve foghatják a fejüket az Álomgyárban az elmúlt néhány esztendőben lezajló folyamatok láttán. Túl a régen minden jobb volt gondolat mentén született károgásokon tisztán kirajzolódik egy új, tisztán anyagiakra épített…..
London nincs túl jó bőrben az Idétlen időkig idegenekkel felturbózott változatában: ugyanez nem mondható el Tom Cruise-ról, aki 50 éves elmúlt, de simán elparádézik ezekben a 35 kilós exo-suitokban. ..
aeon flux oscar 2013 2014.03.02 20:12:00
Elérkezett az idő, végre pont kerül egy végtelenül csapongó díjszezon végére. Akik követtek minket, azok tudják hogy senkinek (na jó, Cate Blanchett kivételével) nem volt egy fáklyásmenet. Már a kritikusok sem tudtak dűlőre jutni, aztán a szakmai díjak sem emeltek ki egy nagy favoritot. Persze azért…..
orion128 2014.03.03 00:55:51
Jupiter Jonesról (Mila Kunis), az egyszerű földi halandóról* kiderül, hogy egy intergalaktikus hercegnő, ezért ellenfelei elrendelik a kivégzését: még szerencse, hogy segítségére siet Caine (Channing Tatum), a genetikailag módosított tünde embervadász, és ezzel egy bolygóközi…..
orion128 2014.02.28 13:42:48
A lehető legjobban alakult a februári naptár a moziknak és forgalmazóknak: a pénteki premiernap egybeesett a Valentin-nappal, ráadásul ez a President's Day hétvégéjének részét képezte, ami egy plusz hétfővel jár. A kínálat természetesen a szerelmesekre fókuszált, s a…..
A bűn éjszakájával sok gond volt, de ezek közül talán az volt a legidegesítőbb, hogy nem mutatta be, milyen is egy ilyen éves megtisztulás valójában - társadalmi szinten, makro méretben, mondjuk egy nagyváros közepén. No, a folytatás (igen, már el is készült) remélhetőleg ez…..
Hiába is vártad azt, hogy a 2016 májusában érkező Batman Vs. Superman kapcsán megszellőztetett Lex Luthor bőrébe egy olyan meglett férfi bújjon, mint teszem azt Bryan Cranston, ezek a filmek ugyanis annak a kornak szólnak, melyben a szuperbűnözők és/vagy - gazdagok már tejfeles…..