Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ne várd a csordát!!

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Média1.hu-t Szalay Dániel működteti Gárdonyban, és a médiapiac fejleményeit gyűjti össze. Tegnap este 19.01-kor például közölte, hogy „a cenzúravád visszahullott Baranyi Krisztináról, Ferencváros új polgármesteréről”. Az újdonsült kerületvezető ugyanis kifejtette: nem az ő munkatársa kérte,…..
Ne várd a csordát!! 2019.11.04 19:04:16
@Manna5:
Nem tudom, mennyire legnehezebb terep a Ferencváros, de hogy Bácskait utálták, mint a sza.rt, az tény.
Voltam olyan koncerten ott, ahol beszédet mondott az a rohadék tolvaj, és a közönségből néhány kurv.aanyázás azért felcsendült. Nem is tartott hosszan a beszéde, valószínűleg nem erre számított. A Ferencváros nemcsak a pár ezer Fradi-drukkerből áll, a többség igen magasról sza.rik a Fradira, vagy egyenesen utálja, mint a Fidesz-tolvajlás megtestesülését, Kubatovval az élén.

"az ellenzéki összefogás pártjainak ez nem nagyon tetszik, mert az előválasztáson kiütötte az ő hivatalos jelöltjüket is"
Kicsit tévesek az információid, az összefogás egyik felének a jelöltjét ütötte ki az összefogás másik felének jelöltjeként.
Az önkormányzati lap szerkesztőjét ki kell rúgni a pi.csába, ahogy ők is megtették az előzővel, amikor Gegesyt leváltotta a fideszes garnitúra. Az ellenség (a Fidesz az, nem ellenfél) seg.gnyalóit nem szabad megtűrni.

"ha azt fel akarják bontani, akkor az akár több száz milliójába is kerülhet az önkormányzatnak"
Attól tartok, a számokkal nem vagy valami jó barátságban. Több százmillió egy országos napilapnál kerül szóba esetleg.

"mert még egyszer kellene születnem ahhoz, hogy úgy tudjak zsonglőrködni a szavakkal, mint ahogy te"
Ekkora seggnyalást egy nagy jóindulattal is közepes firkásznak, ezt nevezem!

@Minden ballib bérretteg:
Azt a gyújtogató, tetves csürhét, amelynek a tagjait Gyurcsány verette, nem veretni kellett volna, hanem élessel lövetni. Amíg csak egy is mozog közülük.
Ne várd a csordát!! 2019.11.04 21:51:23
@kiskutyauto:
Lektorálásnak a lefordított szöveg eredetivel való összevetését hívják.
Korrekciónak a hibajavítást.
Amire te gondolsz, az korrektúrázás lenne, de nem, az a helyesírási és stílushibák javítását jelenti.
Amiről írsz, az viszont cenzúra, de a cenzúra nem okvetlenül káros, még ha rossz is a szó alapkicsengése. Valóban, azt meg kell akadályozni, hogy olyan hazugságok jelenjenek meg az önkormányzati lapokban, mint eddig. A Ferencváros újság néhány példányát volt szerencsém látni a választások előtt a kerületben lakó ismerőseim révén, egy hányás volt, Bácskai se.ggének gusztustalan, elvtelen és gerinctelen nyalása, semmi egyéb, miközben a kerület gondjaival nem foglalkoztak, pedig van bőven, a Bácskai által bevezetett átgondolatlan parkolási rendszertől (aminek a bevételét a haverjai el is lopták az utolsó fillérig) a rozzant lakások fel nem újításáig. A Gegesy-korszakban azért ez nem így volt, akkor a kerülettel foglalkoztak inkább, és nem a polgármesterrel (régi barátaim laknak/laktak a kerületben többfelé, a József Attila-lakóteleptől a Ráday utcáig).

@vajdasagi:
A Ferencváros újság mostani szerkesztőségét Bácskai ültette oda, ezt a gárdát ki kell vágni, mint macskát szaharni. Ezektől nem várható el semmi objektivitás, független újságírás pláne nem (az ma Magyarországon sehol nincs, Indexet, 444-et és hasonlókat beleértve sem), az meg azért nem a legjobb, hogy a kerület vezetését fikázza a kerület lap, mert fideszes fa.szkalapok ott a... hát, újságírók nem, mert nem az egyik sem, de őket engedik írni. Ne engedjék. Ők se nagyon kényeskedtek, amikor az előző gárda teljesen politikai alapú kivágásakor beültek azoknak a helyére, most kapják meg ők is ugyanazt.
Olyan szintű firkászt találni nem nehéz a másik oldalról sem, amilyenek a kerületi lapokat összehányják.
Ahogy az várható volt, élnek az ultrák a maguk teremtette lehetőséggel, újra keményen büntetik a túl nagy kézicsomaggal érkezőket a kapunál. Leginkább Budapesten és a Wizz Air. Írtunk eleget idén a két ultrafapados, de különösen a Wizz csomagszabályainak állandó változásáról, de utoljára azzal…..
Ne várd a csordát!! 2019.01.06 17:57:46
@Darth Revan:
Te vagy inkább buta segg, aki az alapfokot sem elérő angoltudásával idézget be olyan szöveget, aminek a tartalmát nem érti.

Máshoz is ennyire segghülye vagy, vagy csak az angolhoz?
Nem vagy te fideszes?
Ennyi ésszel más nem nagyon lehetsz.
Ne várd a csordát!! 2019.01.07 00:37:09
@Darth Revan:
Igazad van, tényleg nem volt nagy leleplezés, hogy segghülye vagy, ezért csak fideszes lehetsz.
Elég hozzá elolvasni, amiket írsz.

De kösz, hogy te is így gondolod.
Ne várd a csordát!! 2019.01.09 21:14:36
@Darth Revan:
Ahogy látom, öcsém, szopni jársz te ide.
A buziklubban már nem nyújtanak eleget?
Megint eltelt egy év, és újra eljött a visszatekintés pillanata. Nemcsak a blogon, hanem Facebookon is aktívak voltunk, igyekeztünk sok érdekes tartalmat megosztani veletek. Számos gondolatébresztő és ritkán látott fénykép került ki az idővonalra a 12 hónap alatt. idén már ez a negyedik szériája a…..
Ne várd a csordát!! 2019.01.05 16:15:48
@pitcairn2:
Az Esterházyaknak meg kastélya is volt Fertődön. Akkor Fertőd is Budapest előkelő városrésze volt?
Nem, ez bizony erősen külvárosnak számított, bármennyire jómódú polgári környék volt is, kb. mint ma Nagykovácsi, ott is tele van előkelő villákkal, amelyek az utóbbi 30 évben épültek.
És pont azért épültek ott a villák, mert ott volt olcsó a telek, azért, mert akkor az még bőven a külvárosban volt, viszont a kor akkori leggyorsabb közlekedési eszközével, hintóval viszonylag rövid idő alatt el lehetett érni a belvárost.

A Hermina út egyébként a vasút ugyanazon oldalán van, mint a Liget. Egészen konkrétan a Liget szélén fut. De nem, nem az volt, hanem csak sokadik a sorban.
Ne várd a csordát!! 2019.01.05 21:09:01
@pitcairn2:
Azt ugye tudod, hogy 1935 ELŐTTről beszélünk (JA 1937. december 3-án meghalt)?
Meg hát lehetett jó környék, Nagykovácsi is az, csak épp külváros volt, nyaralókkal (lásd még mondjuk Leányfalu), mint az általad idézett szövegben is áll. Ennek megfelelően alacsonyabb árakkal mind lakásbérlet, mind telek tekintetében, mint a belváros lehet, hogy nem annyira előkelő negyedei, bár talán nézz utána, hogy melyik részt nevezték Villanegyednek akkoriban. Annyit elárulok: NEM Zuglót.
Ne várd a csordát!! 2019.01.06 18:00:31
@pitcairn2:
Ismerős vagyok a környéken. Még az is lehet, hogy nálad jobban.
Meg hát a városrész történetében is láthatóan jártasabb, mint te.
A KFC-ügy bőven túlmutatva önmagán többek közt az ország lelkiállapotáról is erős tükröt tartott elénk. Bea ennek és nemrégen szerzett távolsági buszos élményének kapcsán elmélkedett egy sort az egymásra figyelés, a türelem és az emberi hangnem használatának fontosságáról. Ezzel maximálisan egyet is…..
Ne várd a csordát!! 2017.10.20 10:51:17
@Terézágyú:
Én a boltban is tahónak tartom azt a sok faszt, aki akkor kezdi elővenni a pénztárcáját (a bevásárlószatyorban tartott nagy táskájában lévő kis táskájából), amikor a kasszás már közölte vele a végösszeget.
Nem tudta, hogy fizetni kell?
Vagy gondolta, hogy ő lesz az 1 milliomodik vevő aznap, és ajándékba kapja a cuccot?
A csúcs még az benne, amikor az ilyen elkezdi a 19 985 Ft-ot is 15 filléresekből kiszámolni ahelyett, hogy adna egy 20 ezrest.
Ne várd a csordát!! 2017.10.20 13:10:44
@GallaiG:
Hát nem tudom, én az új budapesti buszokon mindig látom, hogy használják.
Ne várd a csordát!! 2017.10.20 13:12:20
@NastroAzzurro:
Na, pont a hozzád hasonló "nekem jogom van" típusú agyatlan faszokkal van a baj.
Coach-Co Halj meg máskor! 2017.10.19 20:34:01
Lehet, hogy sokan képzelik magukat James Bond-nak (a fenti címet ő ihlette), gondolják, mindent túlélnek, rájuk nem hatnak a fizikai és pszichikai terhek. Figyelmeztetem őket: a temetők tele vannak velük! A minap arról a témáról készítettünk egy mini, nem reprezentatív felmérést, hogy milyen módon…..
Nagy port kavart, óriási felháborodást keltett és sokakat foglalkoztatott az eset, ami október 15 -én, vasárnap este történt egy fővárosi KFC gyorsétteremben, amikor egy biztonsági őr brutálisan megvert egy újságírót, amiért az akadékoskodni merészelt (jogosan) a kiszolgálással kapcsolatban és a…..
Ne várd a csordát!! 2017.10.20 10:17:56
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Mondjuk ezzel a helyesírással más magyartudását inkább ne fikázd. :-)

"én vívtam meccset a Furkóval fullkontakt (nem kyo) szabályok szerint"
Jaja, én meg egyszerre vertem Bruce Lee-t meg Chuck Norrist.
Nyilván te is győztél persze.
(Más kérdés, hogy Furkó utoljára kb. 1984-ben vívott meccset bárkivel bármilyen szabályok szerint, utána már nem versenyzett, csak edzősködött, és tanítványai, Borza Józsi, Tóth Csaba, Pékó Gabi, Karmazsin stb. versenyeztek már. Merthogy én meg jártam a 80-as években ilyen versenyekre.)

Eltévesztetted az ajtót, koma, a nagyotmondóverseny döntője a másik terem.

"- Nocsak, másnak sem tetszett a kiszolgálás? Biztos libsi volt. "
Az ugye megvan, hogy ezt nem én írtam, hanem egy másik blogból idéztem?

@Aldou Raine:
Ja.
De mi van, ha nem ez volt.
Te is előítéletes vagy, csak a másik oldal irányába.
Ne várd a csordát!! 2017.10.20 10:32:06
@Chris Kyle:
Jaja, minden nick mögött én vagyok. A tied mögött is, most hiába tagadod.

@Morpheus.:
Én mondjuk a csajomnál kellettem. Tudod, van, akinek nem pixeles van. És nemcsak a drágább videokártya miatt.

"És meghallgattam a másik oldalt is, elolvasva a KFC bocsámatkérő nyilatkozatát."
Magyarul kamuzol. Nem voltál bent az étteremben, és nem beszégettél ott senkivel a történtekről, nem nézted meg a videót, semmi...

@Etniez:
Látom, neked is magas, hogy ami idézőjelek közt van, az azért van ott, mert azt nem én írtam. Idéztem. Lapozd fel a szót a szótárban (ja, idéz formában találod meg, az utána lévő rész a múlt idő jele meg a személyrag).

@Aldou Raine:
Az ugye megvan, hogy bárkit öngyilkosságra biztatni, akár egy blog hozzászólásaiban is, bűncselekmény a magyar jogrend szerint?

"a KFC hirtelen előjön azzal, hogy"
Nem a KFC jött elő vele, de ne hagyd, hogy a tények megzavarják az (elő)ítélőképességedet.
Ne várd a csordát!! 2017.10.20 10:32:57
@Aldou Raine:
"fingod nincs a joghoz"
De neked se.
Különben nem biztatnál itt másokat öngyilkosságra.