Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ballib cenzúrázók réme 25

0 bejegyzést írt és 2052 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az az államtitkár, aki egyszer egy őszinte pillanatában beismerte, hogy mindenki életét meg akarják lopni...
Ballib cenzúrázók réme 25 2017.12.13 08:47:12
@1ghost:

Már boccs, de miért kéne elszámolnia bárkinek is egy Bangóné nevű elkúró tolvaj brancsbeli kérésére ?

Ki a faszom az a Bangóné ?

Valami hatóság ?
Kicsit nem nézünk oda, és mi történik. ..
Ballib cenzúrázók réme 25 2017.12.12 14:09:29
@gyurmicsek:

A ballib tolvajok pofátlan több száz milliós végkielégítése kapcsán hozták a 98%-os különadót, ami egyébként 2 millió feletti részre vonatkozott (azaz itt csak 200 ezer ft-ot érintene), és amit egyébként Brüsszel az utolsó fillérig visszavizetette az adófieztőkkel, a ballib tolvajoknak, és eltöröltettte a törvényt.
Ballib cenzúrázók réme 25 2017.12.12 14:16:58
@Szelid sunmalac:

Ne viccelj már.. A komcsik alatt megírtál napi két jeletést, és oda pakoltak ahová az MSZMP KB-nél éppen felnyaltad magad.
Pár éve, amikor Rogán meg Habony elkezdték a letelepedési kötvények árusítását (hehe, haza árulók lettek) szóval már akkor többen szóltunk, hogy ez azért igencsak furcsa. Egyrészt mert az akkor még felfutóban lévő hivatalos, kormányzatiálláspontos bevándorlásos mizériához képest is értelmezhetetlen…..
Ballib cenzúrázók réme 25 2017.12.12 14:13:34
Pharaonról kérdezett az MSZP-sből lett LMP-s bige ugyi ?

Nézzük mit ír a pártsajtó erről az ügyről:

444.hu/2016/11/24/orbanek-amerikai-csapdaba-setalhattak-bele-amikor-beengedtek-pharaont-magyarorszagra
Orbánék amerikai csapdába sétálhattak bele, amikor beengedték Pharaont Magyarországra

A BCCI-botrány idején 1991-ben és 1992-ben a társaság legtöbb vezetője és strómanjaik ellen elfogatóparancsot adtak ki az amerikai hatóságok. Nem volt ez alól kivétel Pharaon sem, aki ellen 1991. november 15-én emelt vádat az amerikai szövetségi bíróság. Az elfogatóparancsot is még aznap kiadták rá, és ez a budapesti amerikai nagykövetség szerint a mai napig érvényben van.

Pharaont azonban soha nem kapták el, és kifejezetten furcsán állnak hozzá az amerikai hatóságok: ahogyan több ország (köztük Magyarország) titkosszolgálatai is észrevették, az amerikai hatóságok annyira passzívak az ügyben, hogy

valószínűleg ténylegesen nem is akarják elfogni Ghaith Pharaont.
Az amerikai hatóságok egyetlen igazi próbálkozása az volt, amikor 2006-ban Szicíliában az FBI és az olasz rendőrség lerohanta bankár jachtját, de Pharaon épp akkor nem volt a fedélzeten. Furcsa, hogy a rajtaütést épp akkorra időzítették, amikor Pharaon nem volt a hajón, hiszen a korábbi megfigyelések szerint Pharaon ekkoriban éveken át szinte folyamatosan a jachtján lakott.

Ha az elfogására nem is tettek komoly kísérleteket, azért tárgyaltak vele. A BCCI összedőlése utáni kártérítési eljárásban felmerült, hogy Pharaon megtarthatott több százmillió dollárnyit a bank vagyonából, azért érdemes lenne Pharaon vagyonát is zárolni, majd bevonni a kártérítésbe. A bank felszámolói azonban úgy ítélték meg, hogy ez nagyon időigényes és drága lenne, Pharaon ugyanis a legtöbb cégét és ingatlanját bonyolult strómanrendszeren keresztül birtokolja, ezt visszafejteni pedig nagyon nagy munka
Két összeesküvés-elmélet bukkant fel szinte egy időben Simicska Lajosról és a Jobbikról...
Ezúttal Tuzson Bence szája volt az ügyeletes kormányzati kloáka, amelyen a világba áradhatott a propaganda-fekália. Gagyog, s ragyog - pedig papírja van arról, hogy hazudtak a konzultációnak csúfolt kérdésekbe burkolt állításaikban...
Ballib cenzúrázók réme 25 2017.12.11 15:09:51
@indekssz ISIS AlQaida mind CIA projekt:

Pontosan erről van szó... Az a 3 millió 364 ezer ember itt él, aki bement szavazn, és nemet mondott a Soros-Tervre..

Az a 200 ezer is, aki bement és érvénytelenül szavazott, csakhát az arányok ugye... :)
Hollik-Soproni-vita a Mathias Corvinus Kollégiumban. Értelmiségi környezetben veselkedett neki a mintegy 90 perces beszélgetésnek a két politikus. Már az első néhány percből leszűrhető volt: a teremben zajló pártpreferenciák fényévekre vannak az országosan mérttől; ha a mintegy 150-200 hallgató…..
Ballib cenzúrázók réme 25 2017.12.11 12:20:36
A Momentum több bétrtapsolót ültetett be, mint a Fidesz.

De ez a valóságon mit sem változtat:
index.hu/belfold/2017/12/11/republikon_kozvelemeny-kutatas/
Republikon: A Fidesz megdöntötte saját rekordját, 57 százalékon áll.

----
Hollik állandóan oda tért vissza: senki nem tudja megmondani, mi a gond a civil törvénnyel, hiszen – ellentétben Putyin Oroszországával – itt senki nem akarja betiltani őket, a pénzükkel pedig számoljanak el. A válasz nem maradt el, bár sok új elemet sem tartalmazott. Ez feltehetően csak egy lépés az orbáni úton (erdoganizálódás vagy putyinizálódás), egyesek inkább nem fogadnak el külföldi pénzt és lehet, hogy hivatalosan a kormány nem becsmérli a civileket, de a másodvonalban szereplők (gondolhat itt Soproni Echo TV-s beszélgetésekre, Karc FM-Paláveres betelefonálókra) már külföldi – az országból kitiltandó, lecsukandó – ügynökként beszélnek a civilekről.

----

Tény hogy Holliknak van igaza. Nincs tiltás csak átláthatóság. Minden más bérrettegést szolgáló fikció.
Tekintve hogy másodvonalbeli ballibek Orbánék akasztását vízionálják, azt hiszem a másodvonal beli hírekre való hivatkozás az ami demagóg.
Aki a jövő évi országgyűlési választást szabadnak és demokratikusnak gondolja, az vélhetően a Kádár-rendszer látszatvoksolásait is annak érezte. Hiszen több jelöltből választhatta ki a polgár azt az egyet, akinek győznie kellett. Az nem demokrácia, amikor a hatalom dönti el, kire lehet szavazni...
Ballib cenzúrázók réme 25 2017.12.11 11:45:15
@monddazigazatmar:

Nem maradt szerencsétlen Gyurcsány csicskáknak más, csak a személyeskedés...

Tulajdonképpen én szánom őket.

Hülyét csinálnak magukból még itt a saját blogjukban is rendszeresen, és egyre kevesebb a szavazójuk.
Ballib cenzúrázók réme 25 2017.12.11 12:14:31
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

:DDDDDD
"Soros György, a magyar tudomány és demokrácia legelkötelezettebb támogatója"
:DDDDD
Ezen nagyon sokat röhögtem.
Kösz.

A vén spekuláns amint érdek nélkül támogat bárkit, miután Ukrajnát lánga borította, és haverjaival lenyúlta a gáz üzletágat... :DDDD
A magyar ellenzék csak akkor rúghat labdába, ha közös jelölteket indít. Az új lengyel és cseh miniszterelnök Orbán Viktor helyett is szkanderozik Brüsszellel. Úgy tűnik, Kelet-Európa Jeruzsálem ügyében is megtöri az EU egységét...
Ballib cenzúrázók réme 25 2017.12.11 12:07:12
@de let e ...:

2010-ben és elötte, hála a szociknak nem volt ilyen törvény.
Úgyhogy marhaság amit mondassz.

2013-ban született, a kampányfinanszírozás átláthatóságát illetően törvény:
mkogy.jogtar.hu/?page=show&docid=a1300087.TV

Aminek mellesleg már épp ideje volt, hisz minden párt milliárdokkal túl költekezett elötte.
Nehéz követni mindazt, ami az MSZP-ben zajlik. Molnár Gyula pártelnök december 1-jén bejelentette, hogy a kampányban Kunhalmi Ágnes lesz a szocialisták "arca", tegnap meg már azt javasolta, fogadják el Karácsony Gergely ajánlkozását a miniszterelnök-jelölti posztra. Az MSZP olyanra készül, amire…..
Lapunkhoz is befutott az a névtelen hangfelvétel, amelyet pl. a kormánypropaganda csont nélkül kitett „exkluzív” anyagként pár hete. Mi is nem sokkal utána, a PestiSrácok linkjével együtt kaptuk meg egy névtelen emailben, most, hogy elindult rovatunk, megpróbáljuk kissé kétkedve megmutatni. Az…..
1998 zaklatott évem volt. Egyfelől elértem egyfajta szakmai csúcsra: megjelent régóta dédelgetett könyvtervem a 68-as évekről (© GNL) Karel barátom azóta is felülmúlhatatlan grafikusi-képszerkesztői közreműködésével (Hatvannyolc! – Mozaikok egy igazi forradalomról),…..
Pár hónapja még azt mondta az ÁSZ, hogy ők nem vizsgálódhatnak, nem ellenőrizhetik az adatokat. Pedig a  törvény szerint a 2014-es kampányra már kellene. ..
Ballib cenzúrázók réme 25 2017.12.08 09:54:11
@blah:
Szerintem az összes balob szavazó egy kalap fos, és mind megér egy elmeorvosi kivizsgálást egytől egyig.

Szerinted meg a Fidesz szavazók azok.

Eddig X.

Viszont a te véleményédete kevesebben osztják, mint az enyámet. Cirka ötödannyian.
Úgyhogy bekapahtaod a napi bérrettegésed, és a személyeskedésedet is feldughatod magadnak.
Ballib cenzúrázók réme 25 2017.12.08 10:29:51
@1ghost:

24.hu/belfold/2017/08/08/bukna-a-fidesz-az-iskolai-cenzussal/

Fidesznél a legmagasabb (6 százalék) az alacsonyan iskolázott szavazók aránya a teljes népességhez viszonyítva.

---

Azaz a Fidesz akkor is nyerne, ha az a 6%-nyi szavazó nem lenne.
Tehát hazudsz.
Neked megvan a 8 általános egyébként ?
Ballib cenzúrázók réme 25 2017.12.08 10:32:21
@1ghost:

Egyébként én a helyetekben azon gondolkoznák, hogy hoygan és miként lehetséges, hogy a munkások között, az alacsony végzettségűeknél, a Fidesz a legnépszerűbb.

Nem ciki ez a tény egy magát baloldali-nak valló körúton belüli értelmiséginek ?
Bástya elvtársat már észre sem veszik. ..
Ballib cenzúrázók réme 25 2017.12.08 09:36:44
@Womb Raider:

:)

Óvatosan ezekkel a jóslatokkal. Ki tudja Vona és Simicska mit alkotnak majd a következő Pridon, mint aranyfokozatú támogatók.. :DDD
Elképzelhető, hogy soha nem fogjuk megtudni, milyen paktumot kötött még 2010-es újbóli hatalomra kerülése előtt Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin, ám az biztos, hogy hosszútávon kényszerpályára állította a magyar diplomáciát. Mivel az oroszokhoz egyre erősebben kötődünk gazdaságilag és politikailag,…..
Megérkezett Sződligetre is a Mikulás! Hozott zsákjában minden jót. Ki is osztotta mindenkinek érdeme szerint.                     Majd mellékelt hozzá két szemétdíjas számlát is… … illetve, mit is beszélek össze: a szemetes számlákat nem a Mikulás, hanem a Fidesz-KDNP által kreált…..
érdes lepényhal Wonder Woman, LMP 2017.12.07 08:46:26
Végre lefújták a Soros György-féle konzultációkampányt, és most hogy lefújták, jól érezhetően légüres térbe keveredett a kormányzati kommunikáció. Lesz még egy-két konzultációs eredményismertető, amik már csak enervált afterpartik lesznek az elmúlt év xenofób hajcihőjéhez képest. Megtudjuk, hogy…..
Úgy tűnik, eljöttek azok a napok, amikor a Magyar Idők visszasírja „a régi” LMP-t, hiszen a névtelen szerző szerint Kecskeméten új irányt vett a párt, az eddig jellemző mértéktartásnak és értékalapú politizálásának pedig örökre vége, „…az LMP egyre inkább eltávolodik a Schiffer alatt képviselt, a…..
Atyavilág, Soros-bérenc lett a menekültek ellen hergelő „belbiztonsági tanácsadóból”?!..
Ballib cenzúrázók réme 25 2017.12.05 13:49:49
@Magyarulaszlo:

Vannak akik a muszlimoktól akarják megvédeni az országot, és vannak akik a határontúli magyar honfitársainktól.

Az indokok és gyűlölet kampány is szinte ugyanaz betűre, ami az egzisztencia, szolidaritás és egyéb fenyegetettségekkel operál.
Ballib cenzúrázók réme 25 2017.12.05 13:53:10
@$pi$:

Na ja..

2015 október: Soros megírja a Tervét.
Kvóta népszavazás elött: 2016 - Senki nem akar kvótát bevezetni ! Nincs Soros Terv!
Kvóta népszavazás utám 2017: Van kvóta, de csak 1294 ember.
Korlátlan kvóta megszavazása után az EP-ben: Aki nem hajlandó az EU nehézségeiben osztozni, az ne kapjon támogatást.
Ballib cenzúrázók réme 25 2017.12.05 14:03:47
@sinus67:

Most hogy kiderült a migránsseggnyalás nem kifizetődő, és 3 millió kétszázezer ember egyértelműen kifejzet óhaját, miszerint nem kell kvóta, az ember azt hinné, befejezetik ezt az átlátszó hazudozást.

Persze van még lejebb a ballibek népszerűségben, így szerintem ne hagyd abba !
Esze ágában sincs bármit is tenni a kormánynak az Állami Egészségügyi Ellátó Központtal – noha a szervezet sorra bukik le a megbundázott közbeszerzésekkel. Következmény természetesen nincs, csak kioktatás, ha valaki szóvá meri tenni a nyilvánvalót...
A magyar és a lengyel kormány lábbal tapod az európai normákon, mégis kétvállra fektetheti a többieket a menekültek ügyében. Az EP a boszorkányüldözés és az egykori kirakatperek keverékét készíti elő Szíjjártó számára - mondja Kovács Zoltán. Timothy Garton Ash szerint Merkelnek el kell felejtenie…..
Munkavállalók százezrei, ha nem milliói fülének kedves hírtől hangos a hazai média az év vége felé: a jövő évben átlagosan (további) közel 10%-os bérnövekedésre számíthatnak a versenyszférában dolgozók. Igaz ugyan, hogy ez nem feltétlenül az év első napján, automatikusan következhet be, hiszen az…..
Jönnek a pofonok, a kokik és a sallerok. Orbánt a saját példaképe képzelte fel a hét elején. De Lech Walesa bírálata nem volt elég, most a budapesti szlovák nagykövet gyalázta az unió elleni kampányolást és a gyűlöletkeltést. Orbán már Visegrádon is magányos. Nem ezt hívják Magyarország…..
Ballib cenzúrázók réme 25 2017.12.04 21:00:35
@Budapest a kutyaszar városa:

Azért annyit csendben megjegyeznék, hogy uygan az utólagos törvénymódosítások megtörténtek, így többek között a ballib tolvajok milliárdos végkielégítéseire kiadott 98%-os különadó is életbe lépett, de brüsszel azt mind egy szálig visszafizettete a mocskos tetves ballib tolvaj bagázsnak.
Ballib cenzúrázók réme 25 2017.12.05 10:52:40
@1ghost:

Azon gondolkodom, hogy te tényleg elhiszed-e hogy olyan rohadt sok a miránseggnyaló az országba, hogy labdába rugnak a kedvenc elkúróid, avagy csak áltatod magad 2018 kapcsán, hogy ne kelljen szembesülnöd a valósággal ?