Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ne várd a csordát!

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rockzene egyik kedvenc témája magának a rock'n rollnak a megéneklése. Általában két szempontból írnak ilyesfajta dalokat az együttesek: vagy magának a rocknak, az életérzésnek szóló szerelmes dalok formájában vagy pedig egyfajta fejlődéstörténetként arról, hogy miként válhatsz kezdőből magad is…..
Sok szó esett már a kultúrsokkról (oda is, meg vissza is), ám még ebben is mindig lehet újat találni. A mai poszt alap kiindulóhelyzete a következő: ott ülsz a szaunában meztelenül, közvetlenül a főnököd mellett. Furcsa? Nem kicsit. Zavaró? Naná. Meg lehet szokni? Biztosan… „Tíz ok, amiért szeretek…..
Ne várd a csordát! 2017.11.15 19:49:45
@Pink Petsch:
Nem, a kislányos alkat és a csupasz punci nem vonz. Csak a kis mell. Egyébként a nőies, nem borotvált puncijú nőket szeretem, én még azon szocializálódtam. Tizenéves csajom talán egy volt, 30 éves korom táján egy 19 éves, de egyébként tizenévesen nálam idősebbekkel kavartam.
Szóval nem kell aggódnod. :-)
Ne várd a csordát! 2017.11.15 19:49:49
@Alick:
Majd némelyikbe belecsöppenek. :-)
Ne várd a csordát! 2017.11.15 23:55:03
@Bredpitt Monika:
A 42 fokos víz még szauna után is forrónak tűnik. :-)
(Merthogy nem azonos a 42 fokos levegőével a hőelvezetés benne.)
A fehér aranyból készült csodaszép remekművek a világ arisztokratáinak, előkelőinek és hírességeinek kedvelt tárgyai lettek. Arról, hogy ez így lesz, Stingl Vince kőedény fabrikáns küzdelmes életében még csak álmodni sem mert.  A soproni születésű mester kis herendi kőedénykészítő műhelye idővel…..
Nagy port kavart, óriási felháborodást keltett és sokakat foglalkoztatott az eset, ami október 15 -én, vasárnap este történt egy fővárosi KFC gyorsétteremben, amikor egy biztonsági őr brutálisan megvert egy újságírót, amiért az akadékoskodni merészelt (jogosan) a kiszolgálással kapcsolatban és a…..
Ne várd a csordát! 2017.10.19 16:35:43
@CoolKoon:
Pl. ilyesmire gondolsz:
pestisracok.hu/szabo-z-reszegen-tantorgott-kfc-majd-kotekedni-kezdett-allitjak-az-ultrak/

"Mint tudjátok nagy balhé alakult ki a napokban a Király utcai KFC-ben. Mivel belsős vagyok leírnám a dolgozók álláspontját is. Zoli leszámolás idején, részegen tántorgott be a Király utcai étterembe. Már a sorbanállás alatt is kötekedett a többi vásárlóval. Mikor sorra került közölték vele, hogy most csak elvitelre tudják kiszolgálni. Mivel feltartotta a sort ezért megkérték, hogy amennyiben nem vásárol haladjon tovább. A vásárlók könyvét kérte, de a hosszú sor miatt ez egy másik vendégnél volt, és nem volt hajlandó leülni és megvárni, ezért az üzletvezető hozott neki egy A4-es papírt, amit ugyan úgy hivatalosan lepecsételtek, és aláírtak volna. Ez sem volt neki elfogadható, és tovább folytatta a kötekedést, ezért kivezette a biztonsági őr, és mikor vissza akart menni megütötte. A slusszpoén az, hogy tegnap már újra a KFC-ből rendelt álnéven"

Ja, bocs, nem mert ezek hazudnak, nem úgy, mint a szentéletű indexes mikropöcs.
Értem én.
Ne várd a csordát! 2017.10.19 16:38:35
@Chris Kyle:
185 centihez a 120 kilóddal erősen hájas vagy, nem sportos.
Erről meg ennyit.
Ne várd a csordát! 2017.10.19 16:43:15
@Chris Kyle:
"Olyan megesett veled, hogy rád lőttek fényes nappal az utcán?"
Az ugye megvan, hogy a példád nem kicsit sántít, hanem féllábú?

A lövöldözés ellen nem tehetsz semmit, de hogy egy szórakozóhelyen vagy étteremben ne baszakodjon veled a szekus, az ellen tehetsz.
Javaslom, hogy gyúrjál agyra is legalább 5 évet, a küzdősportnak láthatóan nem volt haszna e téren.

(Mondjuk 5 év küzdősport a vicc kategória, tisztességesebb sportokban kb. a tanulószint (kiuk) feléig ha eljutsz ennyi idő alatt, azaz 10-ból mondjuk 5 kiuig, jó esetben talán 4-ig. És oda még nagyon messze van a legelső dan, ami Furkó Kálmán szerint még mindig nem elég semmire egy utcai harcban vagy kocsmai verekedésben.
Az öreg pedig egykori deszantosként (lehúzott ott vagy 25-30 évet) meg 7 (vagy talán már 8) danos kiokusin mesterként biztos tudja, mit beszél.
A Világegyetemben Mindenkinek Utat Mutató Hírműsor, a Valaha Készített, Legmodernebb és Legjobb Híradó, azaz a TV2 Tények című műsorára ha minden igaz, 340 millió forintot költött a tévé, de tegyék, ha fussa, én a helyükben a kihasználatlan stúdióterületre kiszórnék pár gyémántot is, vagy kiraknám a…..
Ne várd a csordát! 2017.03.02 00:31:29
@sixx:
""egyszer életedben" mind a 22000 posztomat és cikkemet olvastad? és mindegyikben volt hiba?"

Az tuti, hogy mindegyikben volt, bár szerintem mindegyiket még te magad sem olvastad el.
Az meg az Index szégyene, hogy téged ezzel az írástudással újságíróként foglalkoztatnak.

Viszont remélhetőleg ez után a megnyilvánulásod után a magyar zenészek többé szóba nem állnak veled:
"Nem tudok szánalmasabb gyökeret elképzelni a Magyar Rockzenésznél"

Én mindenesetre terjeszteni fogom a köreikben, hogy mi róluk a véleményed.
Még az is lehet, hogy lesz, aki erre kissé mérges lesz, és nem szóban fejezi ki a véleményét.
Ilyenek is vannak köztük. Tudok néhányról, aki tettlegesen fejezte ki nemtetszését újságíróknak, ennél kisebb fikázás után.
És még azt sem lehet mondani, hogy a kritikát nem bírják, mert ez nem kritika, hanem gyalázkodás.
Ne várd a csordát! 2017.03.02 00:19:42
"A Világegyetemben Mindenkinek Utat Mutató Hírműsor, a Valaha Készített, Legmodernebb és Legjobb Híradó, azaz a TV2 Tények című műsorára ha minden igaz,"

Ez biztosan értelmes így magyarul?

@sixx:
"szerinted 11 év és 18k+ poszt alatt nem szoktam hozzá?"
Szerintem nem.
Különben nem lennél káromkodó idegbeteg minden téged bíráló hozzászólástól.