Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sagiandi

182 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sagiandi Retro kifli 2019.02.27 15:30:05
Nagymamám egyik specialitása volt a házilag készített kifli, amely most is garantáltan felidézi gyermekkorom legkedvesebb emlékeit, mindemellett rendkívül finom és hihetetlenül gyorsan elkészíthető. Hétvégente nemcsak a reggeli forró kakaó vagy kávé ideális kiegészítője, hanem ha vajjal vagy…..
sagiandi Vitaminbomba smoothie 2019.02.22 17:02:58
Tavasszal még inkább fontos az immunrendszert megerősíteni, hiszen egy hosszúra nyúlt tél után,  különösen fontos, hogy minél több vitamint juttassunk a szervezetünkbe. Természetes jelenség, hogy télen, amikor nem túl egészségesen táplálkozunk és kevesebb zöldséget és gyümölcsöt fogyasztunk, illetve…..
sagiandi Epertorta 2019.02.13 14:04:55
Hozzávalók a tésztához:4 tojás4 kanál porcukor4 kanál #nagyititka búza finomliszt Hozzávalók a krémhez:20 dkg #rama margarin15 dkg porcukor1 #droetker vaníliás cukor1 eper ízű pudingpor2 dl tej0,5 kg eper1 tasak #droetker tortazselé (opcionális) Elkészítés:TésztaA 4 tojás sárgáját habosra…..
Az érzékeny bőr esetében nagyon fontos szempont, hogy milyen típusú mosószereket és öblítőket használunk a ruhák mosásához. Egyre több ember életét nehezítik meg a bőr allergiás megbetegedései, vagy a fokozott érzékenység, melyeket legtöbb esetben a vegyi alapú mosó és öblítőszerek okoznak. A…..
sagiandi Viszlát hátfájás! 2019.02.08 13:03:39
Napjainkra felértékelődött az egészség megőrzésének szerepe, és egyre népszerűbbek azok a kiegészítők, melyek segítségével csökkenthetők a szervezetet érő káros hatások. A John Halfball Plus egyensúlypárna sokoldalúan felhasználható, hiszen nemcsak az ülőmunkát végzők számára nyújt segítséget hátuk…..
Lehorzsolt, berepedt, megégett, leforrázott, irritált bőr, ekcéma, viszketés, rovarcsípés, pattanások, visszérgyulladás, makacs hegek és nyílt sebek – néhány a legfontosabb bőrelváltozások és betegségek közül, melyekre a HERBioticum körömvirág krém segítséget nyújt. Az pedig külön grátisz, hogy a…..
sagiandi 2018.07.23 11:06:49
@Kissné Wéber Krisztina: Mi is nagyon szeretjük! Nagyon sokszor segített már különböző bőrproblémák megoldásában! :) Jó ha van itthon egy tégellyel! :)
sagiandi 2019.02.07 13:00:18
@Péter Éles: Nagyon örülök a jó tapasztalataidnak! :)
Hozzávalók a tésztához 55 dkg #nagyititka liszt 3 tojássárgája 3 dkg élesztő1,5 dl tej 0,5 dl rum 8 dkg cukor, csipet só Mákos töltelék 20 dkg mák 2 evőkanál méz 12 dkg cukor 1,5 dl tej 20 dkg datolya (turmixgépben pépesítve) 1 citrom reszelt héja Gesztenyés töltelék 25 dkg gesztenyemassza 2…..
sagiandi 2019.02.07 12:59:26
@László L Béla: én is :)
Az érzékeny bőr esetében nagyon fontos szempont, hogy milyen típusú mosószereket és öblítőket használunk a ruhák mosásához. Egyre több ember életét nehezítik meg a bőr allergiás megbetegedései, vagy a fokozott érzékenység, melyeket legtöbb esetben a vegyi alapú mosó és öblítőszerek okoznak. A…..
sagiandi 2019.02.07 12:57:15
@László L Béla: Majd várjuk a beszámolót a tapasztalatokról! :)
sagiandi 2019.02.07 12:57:47
@Pettra7: Örülök a jó tapasztalataidnak! Én is nagyon kedvelem a termékeket!
sagiandi Nutellás csiga 2019.02.05 16:45:33
  Hozzávalók60 dkg #nagyititka kelt tészta süteményliszt3 dl tej6 dkg olvasztott vaj3 evőkanál cukor2,5 dkg élesztő1 tojáscsipet só Töltelék: Nutella Elkészítés Langyosítsuk fel a tejet, adjunk hozzá egy teáskanál cukrot, majd keverjük hozzá az élesztőt. 10-15 perc alatt felfut. Miután szépen…..
Miért fogyasszunk zöldségeket? Azért, mert rostokban és vitaminokban gazdagok, s a zöldségeknek általában magas a víztartalma is. A legtöbb zöldségben sok a C-vitamin, de található sokukban valamilyen B-vitamin is, emellett általában káliumot, kalciumot, foszfort is…..
Ahogy a mesékben a főhős legyőzi a próbatételeket, úgy kell a gyerekeknek megküzdeni a nehezen viselhető viszketéssel és pirosodással járó atópiával, ekcémával. Végy tíz csepp harmatcseppet, egy kis nyaláb napsugarat és egy eperízű puszi illatát. S kész is az a varázskrém, ami a kisgyermekek atópiás…..
Valentin napja a szerelmesek napja. Ilyenkor a párok megajándékozzák egymást, együtt töltik a napot, és ünneplik a szerelmüket. Hazánkban is széles körben elterjedt, azonban mindenki másképp ünnepli, de talán a legfontosabb üzenete ennek a napnak az együtt töltött idő, amire a rohanó hétköznapokban…..
A farsangi időszaknak napjainkban is a legismertebb és a legkedveltebb étele a fánk. Ezt a finomságot sokféleképpen hívják és talán még több receptje van: erdélyi neve pánkó, a Felvidéken siskának, a palócok pampuskának nevezik. Általában könnyű tojásos tésztából készül, de sok más variációja is…..
Hozzávalók a hús pácolásához és elkészítéséhez2 darab sertésszűzmangalica zsírmustártarkaborsrózsaborzssóElkészítésA húst egy éjszakára bepácolom. Frissen darált tarkaborsot és rózsaborsot, sót kevertem össze mustárral. Ezzel a páccal bekenem a húsokat és a hűtőbe tettem.A mangalica zsírt egy (25-30…..
sagiandi Gyömbéres-mézes keksz 2019.01.12 12:52:35
Hozzávalók1 tojás5 dkg Rama margarin3 kanál tej2 kanál méz15 dkg porcukor40 dkg liszt1 teáskanál gyömbér1 kávéskanál szódabikarbónaElkészítésGőz felett kikeverjük az 1 tojást, margarint, a tejet, a mézet és a cukrot.  Hozzágyúrjuk utána a 40 dkg lisztet, melybe előzőleg belekevertük a gyömbért és a…..
sagiandi Gesztenyés mézes krémes 2019.01.01 09:00:00
A tészta hozzávalói 40 dkg #nagyititka liszt 15 dkg porcukor 5 dkg vaj 2 db tojás 1 púpos evőkanál holland kakaópor 2 evőkanál méz 1 csapott mokkáskanál #droetker sütőpor 2 csapott mokkáskanál szódabirkabóna A tészta elkészítése A lisztbe keverjük el a sütőport és a…..
sagiandi Karácsonyi kókusztorta 2018.12.24 13:57:37
A puha piskóta remek alapja egy könnyed és mennyei kókusztortának. Ezzel a kényeztető desszerttel nemcsak az ünnepi alkalmakkor, hanem baráti összejöveteleken is garantáltan learathatod a babérokat. Az elkészítése nagyon egyszerű, a krémet pedig most laktózmentes változatban készítettem el.…..
A téli hónapokban nagyon fontos, hogy az immunrendszerünk ellenálló legyen, így szükség van az alapvető vitaminok pótlására. Természetesen évszaktól függetlenül is fontos, hogy megfelelő mennyiségű vitaminhoz juttassuk a szervezetünket, hogy az immunrendszerünk tökéletesen működjön. Télen azonban a…..
Napjainkban egyre nagyobb hatalma van a gyógynövényeknek és varázslatos hatásuk ezerféle probléma megelőzősére vagy kezelésére nyújt biztonságos megoldást. Egyre több ember törekszik az egészségtudatos életmódra és száműzi "házipatikájából" a kemikáliákat. A HERBioticum gyógynövényes krémei…..
A Lush Cosmetics az idei karácsonyra is gyönyörű és illatos ajándékcsomagokkal készült, s ezekben a dobozkákban olyan termékek lapulnak, amelyek garantáltan elvarázsolják minden hölgy szívét. A Lush kézzel készült kozmetikumai  csábító illatokkal és kiváló hatóanyagokkal kényeztetik a testünket és a…..
A sült alma a téli időszak egyik legkedveltebb desszertje, hiszen a forró és illatos finomság nemcsak felmelegíti a testet és a lelket, hanem feltölt bennünket energiával is egy fárasztó nap után. Ami pedig plusz pont: pár perc alatt elkészíthető! Ebben a változatban aztán minden finomság benne van,…..
A karácsonyi ünnepet mesebeli csillogásba öltözteti az IsaDora Galactic Holiday make-up 2018-as kollekciója, melyben limitált kiadású, arany csomagolású kedvencekkel és számos újdonsággal is találkozhatunk! Új smink-összeállítással a végletekig tágíthatjuk a határokat: szikrázóan fényes anyagok és a…..
A karácsonyi gyümölcskenyér minden bizonnyal az egyik legnépszerűbb édesség az ünnepi asztalon.  Nagyon egyszerű összeállítani, hiszen nem kell vele sokat bíbelődni. Én azért is kedvelem, mert rengeteg variációban elkészíthető, tényleg csak a fantáziánk szab határt, hogy milyen gyümölcsökkel és…..
Ebben a cikkemben egyszerű, otthon végezhető alakformáló tornagyakorlatokat mutatok be nektek. Nem kell beleugrani gyors fogyással kecsegtető diétába, inkább kis lépésekben kell haladni! Ha csak napi 20 percet tornáztok, és következetesen be is tartjátok, akkor pár hét múlva az eredmény mindenkinek…..
Ha hiszel a gyógynövények erejében, ha fontos Neked és szeretteidnek is az erőszakmentes kozmetikumok használata, ha támogatod a szintetikus szín- és illatanyagmentes, parabén és kőolajszármazékmentes termékeket, akkor válassz  a HERBioticum karácsonyi ajándékcsomagjai közül! ESSENCE CSOMAG Ez az…..