Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Romit

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Csaba olvasónk küldte be a történetét. Ezen a szép tavaszi pénteken ezzel a poszttal búcsúznánk hétvégére. Enjoy! – angelday) Pár éve kezdtem el futni, alkalmanként, hobbi szerűen, de már régóta megvolt bennem az érzés, hogy egyszer majd szeretnék lefutni egy maratonit.…..
Ebben a sorozatban írtunk már Londonról, Lisszabonról, Dublinról és Amszerdamról, mindegyikben arra adtunk tippet, hogy miként lehet egy világvárost fillérekből, rövid idő alatt megismerni. Ez a rész azonban rendhagyó lesz, a szöveg most ugyanis csak kiegészítő, és inkább…..
Romit 2011.08.10 14:51:20
@clivis: mi múlt évben Eurolines-szal voltunk kint Oktoberfesten 13.900-ért, retúrban... a szállást meg ismerősöknél intéztük. Nem a legkényelmesebb a busz, de a különbözetet simán elittuk.
Nem tagadom, én kifejezetten rühellem Jimmy Jumpot. Legszívesebben Batmannek öltöznék, és akárhányszor le akarja varrni az asszonyt, beugranék az ablakán, és odapisálnék a hálószoba sarkába. Ebben ugyanis a világon semmi jó nincs senkinek. Nem vicces, nem érdekes, nem hasznos.…..
 A Flickr-en aki feltölt egy fotót megjelölheti, hogy pontosan hol lőtte a képet - szép szóval geotegelheti azt. Egy Eric Fisher nevű fószernek eszébe jutott, hogy városonként megnézi, hogy a helyiek (akiknek a a szülőhelye vagy a lakhelye az adott település) merre…..
Romit 2010.06.25 11:18:00
Nou San Trafford A ghánai rugó 2010.06.19 19:56:00
Megtetszett nekem ez a Ghána, afrikai válogatottól ritkán látni ilyen fegyelmezett és részleteiben is kidolgozott csapatjátékot. Sokan kárhoztatták őket, hogy nem tarolták le, szedték ízekre, koncolták fel az emberhátrányban játszó ausztrálokat, de én nem így érzem. Ghána…..
 Az internetes keresés nem egy önmagában élő műfaj. Nagyon ritka az az eset, amikor valaki különösebb cél nélkül csak azért ül le a gép elé, hogy mindegy mit, csak valamit keressen. Ebben az esetben nem számít az a három-négy kattintás, új oldalak megnyitása, ami elvezet…..
Az internet sebessége egy elvont, ráadásul nagyon relatív fogalom, amit megmutatni nemcsak unalmas, de szinte lehetetlen is. A UPC a két ezeröcsivel próbálta bemutatni, milyen gyorsan is töltődnek le a weboldalak, de a stopperrel mért 3,8 weblapos eredmény nem különösebben hozza…..
Romit 2010.05.08 11:49:03
@terasz9:
fél év hosszú idő: már nem a Chrome a leggyorsabb... (Opera10.5x)
Romit 2010.05.08 13:42:53
@zsoltikam:
továbbá 0:49nél az egér az előre ugrás gombon áll, azt nyomja meg az egér, így az oldal egyszer már be volt töltve...
Talán elsőre furcsán hangzik, hogy a még meg sem jelent 10.5-ös Mac-es Opera helyett mindjárt egy 10.52 előzetes érkezik, de várható volt, hogy a csúsztatott megjelenés ellenére az Opera igyekszik szinkronban tartani a verziószámozást. Sőt, nem csak azt! Az Operánál ugyanis…..
A Lágymányosi híd átadásával egyszerre kellett volna elkészülnie a budai oldali csatlakozó úthálózatnak is. A Hamzsabégi úton élők sikerrel akadályozták ezt meg, így alternatív útvonalként a Szerémi út – Andor utca – Egérút nyomvonal lett kijelölve. Ami az…..
Romit 2010.03.23 09:31:59
@Herr Bruder Netzwerk:
Ismét 100 ember tiltakozása miatt nem lehet fejleszteni a várost...
Mint az közismert, március 1-től kezdve az EU tagállamaiban a Microsoft bevezette a böngészőválasztó képernyőt. Ez annak a megegyezésnek a része volt, amivel az Európai Bizottság és az amerikai szoftvercég lezárta az évekkel ezelőtt az Opera panaszával kezdődött vizsgálatot…..
Romit 2010.03.20 19:21:15
@chris-v: a 300%-os növekedés 1 kohó esetén 3 új kohó, összesen 4!!! Bocs, ez zavata a szemem! :)
  A Szépművészeti Múzeum bővítésének Karácsony Tamás által készített terveit a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal tervzsűrije a közelmúltban jóváhagyta. Bár a tervek a pályázat eredményhirdetése óta ismertek, egy neves értelmiségiekből álló csoport megkésve…..
Tegnap délután végre sikerült tájékozódnom az új törvényekről, ugyanis jött az AXA, és előadást tartottak az új szabályozásokról, illetve arról, hogy ez a belga bank hogyan fog idomulni ezekhez.Szóval, tessék figyelni, a magyarországi jelzáloghitelezésnek ezek lesznek az új…..
Romit 2010.02.18 15:49:06
@Gyurma Pappa:
Hozzád sem mennék hitelt felvenni... Akár bedől hitel, akár nem te mindneképp lehúzol! Gratulálok! És ezt mindenképp a hitel költségei mellett kell kifizetni neked. Gratulálok!
Ha a banktól kapod a jutalékot, akkor igaz, hogy visszasztornózhatják tőled, de lagalább az ügyfél szemébe tudnál nézni, hogy a legjobb hitelt közvetíted neki, mivel neked is "pénzed van benne"...
Elképesztő düh dolgozik bennem, és bizony vissza kell fognom magam, amikor véleményt formálok. De muszáj megkérdeznem, hogy milyen befektető az, amely mindenféle garancia, pénz nélkül kirúgatta Mészöly Gézát? Kik ezek az emberek? És hogyan jönnek ehhez? És egyáltalán miként…..
"Először is üdv minden olvasónak, másodszor pedig szeretném leszögezni, hogy ez nem a klasszikus megszívtam a svájci frank hitelemet, vagy a mocskos hitelközvetítő átvágott típusú történet lesz - csak egy általános szépségre hívom fel a figyelmet, amiről tudtam eddig is,…..
Romit 2010.02.17 13:25:09
@hedgy:
"a futamidő alatt a törlesztőrészlet végig egyenlő összegű"

Ennek áthágására rég kitalálták a kamatperiódusokat...
Mindössze tíz centiméterrel egy modern gázcső alatt került elő az a jó állapotú, késő római sírépítmény, amely szeptember elején találtunk Pécs belvárosában, a Széchenyi téren. A területen végzett közműcserékhez (gáz, telefon és víz) a Janus Pannonius Múzeum…..
Isztambul hiába Európa legnépesebb városa, tömegközlekedése a város méretéhez képest fejletlen, a sűrűn beépített városrészekben a gyors közlekedést biztosító kötöttpályás közlekedés szinte teljesen hiányzik. Persze ez hamarosan változik, a török kötöttpályás…..
szily Bolgár úr kérem 2009.08.03 02:32:40
én nem véletlenül drukkolok az MTK-nak. Továbbmegyek, drága Bolgár úr: senki se véletlenül drukkol az MTK-nak, azt ugyanis idővel a legszórakozottabb professzor is észreveszi, hogy minden második hétvéégén több száz, szerencsés esetben több ezer fiatal férfi dalban…..
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..