Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomi918

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rövid idő alatt kétszer is megszívatta az utasokat a Ryanair, akik Gran Canariára repültek Budapestről. Először állítólag a csomagszállító berendezés romlott el, és hagyta itt a csomagok javát a gép, másodszor bizonyosan túlsúly miatt pakolták le a bőröndök egy részét. A történtek után sok téves hír…..
tomi918 2018.07.25 15:41:23
@savrola: A búvárok nem erről számoltak be, többezer Ft-os "várakozás" az emeltdíjas telefonszámon, stb. Nekem anno maléven késett csomagom - egyedül a csomagkiadóablaknál beszéltem egy hölggyel és másnap futár csengetett az ajtóban a sértetlen csomagjaimmal.
tomi918 2018.07.25 18:42:55
@Barkalot: Ja, "minden szarért" pluszt számolnak fel, csak a repjegyért semmit. Te elhiszed, hogy 30EUR elröptetni egy panelprolit Portugáliába?

Az éttermes témához: értem, tehát 2 hétre akarsz kivinni fagyasztott rántotthúst? Egyébként semmi baj a spanyol-görög-horvát éttermi árakkal, alkalmasint olcsóbban kijössz, mint a Balatonon...
tomi918 2018.07.25 18:54:01
@Válasszunk: " akkor a Ryanair vezért ordítva közölné, hogy a cabin crew nem dolgozik eléggé, és a most bevezetett premium fedélzeti pizza miatti plusz munkát nyeljék le és kész."

Ha nem szarrágásra rendezkedtek volna be a legelső pillanattól kezdve, még meg is érteném a szituációt, viszont ilyen háttérrel esélytelen. Mint fentebb leírtam ingyenebéd nincs - ergo a pizza vagy a személyzetnek kerül extrasok erőfeszítésébe (és nekiállnak sztrájkolni, mint most), vagy az utasnak annyi pénzébe, amennyiért egy tisztább, komfortosabb, de még fapad pl Easyjet gépen is utazhat. Látják ők ezt, számukra az egyedüli út a végnélküli spórolás, "felfelé" nagyon gyorsan találkoznak a versenytársakkal.
A főszezonban talán már nem variálnak többet a szabályokkal a fapados szolgáltatók, nem árt összefoglalni, kinél mi az ábra. Az utasoknak leghúsbavágóbb szabályokat szedtük össze, ezeket ajánlott ismerni repülőre szállónak, sőt, foglalás előtt is jó velük megismerkedni, a nekünk legjobb szolgáltató…..
tomi918 2018.07.25 12:42:41
@levendulalány: Ryanairnél még a kézipoggyász is macerás lehet (sőt a mostani sztrájkok fényében maga az utazás is...). Egyébként igen, kézipoggyászba sűríteni a cuccot (gyekeknek ugye jár saját kézipoggyász), azt elviszik. Muszáj lesz szelektálni...
Egyre valószínűbb, hogy a Ryanairnél túlfeszítették a húrt, addig szívatták saját dolgozóikat, hogy már lehetetlennek tűnik a szellemet visszatuszkolni a palackba. A cég történetének legnagyobb sztrájkja jön a jövő héten, eddig 600 járat törlését jelentették be, köztük egy Budapest-Barcelona és két…..
tomi918 2018.07.25 11:26:16
@xlngx: "amikor egy SIN - SYD, vagy egy DXB - BUD jegyet veszel egy negy fos csaladnak akkor mar mindjart te is elgondolkoznal a fapadoson."

Eszem ágában sem lenne, még ha összességében egy 1000EUR-s összeget is rá kéne dobni. Kezdve azzal, hogy ugye nem Szingapúrban élek, azaz légitársaságot kell váltani Európából indulva - és persze ha bármi gebasz van, akkor a különböző társaságok egymásra mutogatnak, az utas meg szív - ezesetben 4fős családjával egyetemben. Nekem egy ilyen út úgyis életemben max 2-3x fordulna elő, eszem ágában se lenne a szarrágással kockáztatni. Ausztráliába bizony csomagot is vinnék, törékeny kézipoggyászt (fotósfelszerelés) - ami nem díjazná, ha a fapados utaskísérő bevágná a csomagtérbe, stb-stb - ergo ha minden ilyen szolgáltatásért fizetek és ugye a Bp-Szingapúr vonalon fapad hiányában normál légitársasággal megyek, nem lenne olcsóbb, mint egy sima Emirates/Katar/Quantas jegy.

@xlngx: mióta kerül 1000EUR/fő-be egy BUD-DXB Emirates jegy??? Még az extrém frekventált karácsony-szilveszter környékére is 500EUR-t ír. És emberhez méltó körülmények között utazol, nem mint egy vágómarha.
Mostanában gyakran jut eszembe az az időszak, amikor Bauer Edit EP-képviselő vendége voltam Brüsszelben, illetve Strasbourgban, ahol a képviselő asszony azt panaszolta, hogy mennyi energiájába kerül elmagyarázni a nyugat-európai képviselőtársainak, hogy az őshonos kisebbségek messzemenően nem…..
Vasárnap éjjel történt az eset, amikor Adriane és Marku horogjára egy hatalmas rája felesett.   Az aprócska tengeri teremtmény 4 méter hosszú és több mint 2 méter széles.   A mérlegeléssel már problémák adódtak, ugyanis a mérleg összeroppant a hatalmas súly alatt. Elviekben 200 kilós a…..
Kedves Olvasóink, áll a bál Horvátországban! Most éppen nem az a baj, hogy hogyan buktassák meg a pár hónapja megválasztott kormányt, most az újonnan megválasztott amerikai elnök, Donald Trump személye jelenti a problémát. Ha nem is mindent teljesen pontosan, de próbáljuk hitelesen visszaadni ezt a…..
Jelentjük Trogirban megállt az élet, hiszen Bernie Ecclestone Petara nevű hajócskája megérkezett és kibérelte – kifeküdte – az egész trogiri kikötőt! A házi kedvenc 60 méter hosszú. Bernie két lányának Petra és Tamara neveiből keletkezett a Petara név. 2005-ben készült el. Hivatalos vételára…..