Regisztráció Blogot indítok
Adatok
red ribbon

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van, hogy egy délután elég, hogy átértékeld az életed. Nekem sikerült. Elmesélem Neked is. Ez a történet egy nem mindennapi családról szól. Egy anyáról, aki nyolc év leforgása alatt harmadjára is erőn felül harcol a rákkal. Egy nőről, aki roppant szerény körülmények…..
Végtelenül kimerült vagyok. Nem fizikailag, hanem idegileg. Ezt abból tudom, mennyire legyűrhetetlen akadálynak látok minden apró, nem várt eseményt, változást, és a legkisebb dolog is kiborít. A két gyerek néhány hét óta konkrétan pokollá teszi az életem, de csak ha együtt…..
red ribbon 2014.12.19 18:22:19
@dívamacska: oooooo, nálam dettó ugyanez megy. egész nap. a nagy 3 éves, de mivel novemberi, még nuku ovi, mert év vesztes. csanában sincs hely. a kicsi 4 hónapos. annyit üvöltenek, hogy saját gondolataimat nem hallom. bónuszként éjjel sem alhatok, mert a kicsi még éjjel is zabál. számolom már a napokat jövő év szeptember 1-ig.
és igen. én is ki akarok szállni.
na jó, egy hétvégével is beérném.
Kedden nyílt napon voltunk az iskolában. Ez igazából egy fogadóóra, amikor az összes tanár bent van és lehet érdeklődni, hogy csemeténk hogyan halad az egyes tantárgyakból. Minket a kíváncsiság hajtott, hogy mit gondolnak a gyerekeinkről így másfél hét után, mik az első…..
Ha segíteni szeretnél bármilyen módon, kattints ide! Hamarosan útnak indulunk, folytatás itt! [2010. június 7., 9:32] Elképzelhető, hogy az adományok átvevőit csak nehezen, vagy csak munkaidő után fogjátok elérni, mert aki nem tudott szabadságot kivenni, annak muszáj dolgoznia. Én…..
red ribbon 2010.06.04 20:15:45