Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trmno

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
napszemüveg Italia Independent 2012.06.21 14:59:00
  055 Orange LED, 157 euro Lapo Elkannról szóló posztunk - hogy úgy mondjam - féltéglát dobott a napszemüveg-világsajtó állóvizébe. Olvasóink lelkesen mondtak véleményt az olasz-amerikai (saját bevallása szerint zsidó) playboyról, és emaileket is kaptam, melyek szerint…..
  Vicces kis sztoriba keveredtek a Másnaposok film készítői a második résszel. Egy bizonyos jelenetben ugyanis az egyik hős azt mondja a másiknak: vigyázz a táskámra, az egy Louis Vuitton! (Alan Stu-nak) Csak közben hamisítvány az, amit mutat a kamera. Az LV ezért…..
trmno 2011.12.25 19:03:10
@roli101: roppant értelmes hozzászólás, és hasznos is

Képletesen, érted, képletesen..
Mondhatta volna, hogy Székesfehéváron az xy utcában, vagy a saját gardróbjában, szóval teljesen mindegy, mivel ez csak egy példa volt.
Végre valami tényleg történik a jobb sorsra érdemes Váci1 projekttel. A Vörösmarty téren valóban Budapest legszebb áruháza várjavárná a vásárlókat, igaz, egyelőre bérlő/üzlet nem igazán van, így a nyitás is csúszik. A külső üzletek esetében szerencsére nem kell már…..
Karl Lagerfeld-et a minap kapták lencsevégre Párizsban, amint egy, a paparazzók számára is eddig ismeretlen férfival járta a várost. Úgy látszik az egykori "toyboy", Baptiste Giabiconi már a múlté és Lagerfeld új kiszemeltet talált magának.A divattervező amúgy igen…..
Csak elsőre káosz, valójában nagyon alaposan megkomponált enteriőr Valentinoról két dolog ugrik be azonnal: gyönyörű, vörös szőnyegen vonuló filmszínésznők félelmetesen elegáns estélyi ruháiban, és az, hogy jónéhány méregdrága cuccát Borsod megyében gyártják szorgos…..
Egy Andrássy úti üzletbe kis túlzással még egy virágot sem rakhatnak ki az asztalra a tulajdonosok a luxusmárkákkal való előzetes egyeztetés nélkül. Még a franchise üzletek esetében sem. A divatmárkák arculata ugyanis a legapróbb részletekig kitalált, amibe a boltok…..
2011 húsvétja nem csak az új alkotmány miatt különleges, hanem mert ezen a napon zárult le az Index történetének leghosszabb projektje. Omarával, a világhírű cigány festőnővel 2010 március 18-án kezdtünk forgatni, és több mint egy év kellett, míg a kedves nézők elé…..
trmno 2011.04.28 20:53:04
Semmi sem változott a fura formájú, kristályokkal kirakott Judith Leiber táskákspan stílusában: 2011 őszére ismét apró, giccses ékszertáskákat álmodott a New York-i felső tízezret megcélozva. Az ominózus Szex és New York epizód óta (Carrie kapott egy ilyen táskát Bigtől,…..
 A New York Times után, most a Wall Street Journal fejtegetni, mi lesz vajon a haute couture sorsa? Az amerikai és európai negatív eladási rekordok után, a divatházak most Ázsia és Oroszország felé fordulnak, és mindenki pontosan tudja, ez az utolsó reményük.   Vannak…..
Kevés ennél menőbb lakcímet tudnék elképzelni: „Róma, Spanyol lépcső tér 1.” Na jó, persze fogalmam sincs, hogy mi az eladó ingatlan pontos címe, de valami ilyesmi, az biztos. A ház ugyanis az Örök Város lüktető központjában, közvetlenül a turisták kedvenc…..
A közvélekedés szerint Svájc nem tartozik a legizgalmasabb országok közé. Annyira pláne nem, hogy az ember egy hónap alatt háromszor is felkeresse - már ha nem bankigazgató, esetleg használtautó-nepper. Márciusban mégis vészesen közeledem a harmadik svájci határátlépésem…..
Szeretem a Centrál éttermet, mert sok pénz öltek bele, itt találkoztam először azzal a budapesti polgári miliővel, amiről korábban csak könyvekben olvastam, amit mostanában már csak fotókon ér felidézni. Az ételek kevésbé nyűgöztek le, közepes, vagy annál valamivel jobb…..
Modorosblog A dohányos 2010.12.02 09:23:00
-Na, ez szimpatikusnak tűnik. Csapolt Engelfelder Indian Pale Ale meg Rotburger. Korsó 350, Maß 500 - a hülyének is megéri, hát még nekünk! Jó napot,  kezicsókolom, helló, sziasztok. Mi? Várj csak, Lackó. Nemdohányzó? Bocs, ne haragudjatok, az egész üzlet nemdohányzó?…..
trmno 2010.12.02 21:13:27
@Frengi: Én otthon a saját lakásomban sem dohányzom,
ez télen úgy néz ki, hogy van külön erre a célra rendszeresített ócska bunda, kucsma, sál, kínai hótaposó (zokni nélkül is könnyű beleugrani,)

Roppant hangulatos lehet, de legalább hülyén nézel ki.

Lehetne még erre a célra rendszeresített ócska disznóól, ahová be tudsz állni.
Sziasztok :)))Biztosan sokan vagytok, akik már várják december első hetét, amikor kiderül, ki Magyarország 50 legcoolabb embere! Nektek már nem kell tovább várnotok, hiszen tavalyhoz (és persze 2007-hez!) hasonlóan most is elindul végre a visszaszámlálás, péntekig egyesével…..