Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kunlevi

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy év után újra a napelemes versenyhajóké a főszerep a monacoi Yacht Club kikötőjében.  2017. július 12- 15. között huszonkét csapat mutatja meg a tudását és felkészültségét a nyílt tengeren. Idén immár második alkalommal a BME Solar Boat Team egyedüliként képviselheti Magyarországot és az…..
Újabb mérföldkőhöz érkezett a Csapatunk, ugyanis 2017. május. 18-án megrendezésre került az első műhelyes tagtoborzó eseményünk. A tagtoborzás nem újkeletű a Solar Boat Team életében, azonban most először egy külön program keretében nem csak magunkat és Rosanát, de a műhelyünket is megmutattuk az…..
2014-ben nem csak megszületett, de a megvalósítás útján is elindult egy újabb álom. Három BME-s gépészmérnök hallgató életre hívott egy újabb versenycsapatot, mely az addigiaktól eltérően szakított az autó és motortervezési szokásokkal, és egy kizárólag napenergiával működő, ember által vezetett,…..
BME Solar Boat Team Hello Visegrád 2017.04.07 21:06:32
Rövid, de annál tartalmasabb pályafutása alatt újabb mérföldkőhöz érkezett a Csapatunk. Az elmúlt hétvégén ugyanis megrendezésre került az első BME Solar Boat Team csapatépítő hétvége. A számos elfoglaltság, illetve a tervezői- kivitelezői munkák miatt majd két évet kellett várni rá, de bátran…..
Ahogy az már számtalanszor elhangzott a Csapatunk kapcsán, 2 év kemény munkájának köszönhetően született meg a BME Solar Boat Team első saját tervezésű hajója, Rosana. A kizárólag hallgatók alkotta Csapatunk tervezői és kivitelezői munkájában elengedhetetlennek minősülnek a szakmai és eszközbeli…..
A BME Solar Boat Team leginkább szerteágazó tevékenységet végző csoportja a tervezőké, amelyben kilenc hallgató dolgozik napról napra saját feladatán. Nem csak a hajótervezői és mechanikai munka, de a műhely és gyártás koordinálása, valamint a következő szezonokra történő előfejlesztések is a…..
A Budapest Boat Show jóvoltából idén is a kiállítók között jelenhetett meg a BME Solar Boat Team. A 2017-ben, immár 26. alkalommal megrendezésre kerülő rendezvényen több mint 80 vitorlás, elektromos és motoros hajó mellett, helyet kapott csapatunk első napelemes hajója, Rosana is...