Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mertcsak

0 bejegyzést írt és 811 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Axente Vanessáról a models.com közölte le az alábbi fotósorozatot egy interjú keretében, amelyből többek között kiderül, hogyan indult a karrierje, miért kezdett el modellkedni és milyen Steven Meisellel dolgozni. Itt a models.com Vanessáról szóló oldala, ahol a fotókon túl egy…..
      Azt mindig is tudtuk és bőszen hangoztattuk, hogy a kávé mennyire is jó és mennyi mindenben segít. Társ az olimpiai karikás szemek reggelein, serényen támogat a munka során, és stresszhelyzetben is kiválóan remekel. Amellett, hogy a koffein növeli a…..
Mertcsak 2015.03.25 14:20:40
Tavaly még mindenki az évek óta menetrendszerűen feltűnő blöffnek hitte, először Varga Miska is csak röhögött rajta, aztán holnap mégis csak bevezetik a vasárnapi zárva tartás nevezetű orbitális baromságot. Ahogy ettől a kormánytól megszokhattuk, folyamatos bénázások,…..
1893. A 23 hónapos Francois Bertillon rendőrségi fotója. Bűne, hogy néhány körtét emelt el...
Az első Arany Pedál Hat héten keresztül 8 sofőr küzdött egymással az ISDC (I-Cell Safe Drivers’ Competition) keretein belül az Arany Pedál-díjért. Nem kitalált szereplők, hanem valódi sofőrök, a legismertebb autós szakmák képviselői vettek részt, méghozzá saját…..
Mertcsak 2015.01.29 19:26:34
@zsukara:

A Waberer's soförjei nem biztos, hogy mindíg ugyanazokat az útvonalakat járják. Mennek, ahova küldik őket. Nagyvárosokba is.

"Legalább egy szimulátorban ki kéne próbálja minden autós, hogy milyen terelgetni egy 40 tonnás monstrumot, mielőtt véleményt alkot róluk."

Teljesen egyetértek!
Amíg megy a huza-vona arról, hogy pontosan melyik útszakaszok lettek fizetősek, újra ingyenesek esetleg többször fizetősek, körbenéztünk, hogy melyik ország hogy intézi hasonló ügyeit a környéken. Elöljáróban annyit, hogy ha svájciak lennénk, az éves autópályamatrica 1200…..
Mertcsak 2015.01.28 17:38:45
@csak egy néző:

Mondom, hogy lemaradt egy 0. A posztoló 1196 Ft-ot írt.
Mertcsak 2015.01.28 17:46:06
@csak egy néző:

Ááá...Bocs! Én is eltévedtem!
Mea culpa!:)
Mertcsak 2015.01.08 19:16:29
@Sam. Joe:

Sajtreszelő kell hozzá?:)
KRESZ meg rendőr ügyben nem igazán illetékes a Homár, de ezzel is mindenki úgy van, mint a focival meg a pörköltfőzéssel, úgyhogy kivételesen hajrá. A segítségeteket szeretném kérni, kissé lemaradtam az egyedfejlődésben, ami a törvénykezést illeti. Én még ott tartok, hogy…..
A sorozat folytatódik: 1900. Jakutföld. Mamut-agyarak kereskedelme...
Mertcsak 2014.12.16 19:56:38
@Harrison Bergeron:

Arra én rögvest benevezek!
Kérlek értesíts ha demizsonban lesz az első eresztés!:)

Remek összeállítás, mint mindíg!
Magyarországon 2014-ben kimondva-kimondatlanul is, a markánsan kormányközeli CBA-üzletlánc malmára kíván a kormány minden létező vizet hajtani. Beszélgetőpartnerem nem kívánta feladni anonimitását, de jelen politikai helyzetben ez érthető is. Nem állítjuk, hogy az elhangzottak…..
Mertcsak 2014.12.10 19:05:01
@vaitouda:

"Nem vásárolok többé CBA-ban"

Én már több mint 8 éve nem teszem be a lábam azokba a koszfészkekbe.
Politikától függetlenül.
Hányinger ez is, az is.
káma-túra Autócsodák 2014.11.22 09:11:44
Mára egy kis képes albumot állítottam össze különböző speciális járművek fotóiból, amelyeket az elmúlt évek során készítettem. Volt már egyszer egy poszt az orosz autókról, de ez most egy kicsit másmilyen lesz, ugyanis lesz itt minden, a tűzoltóautótól kezdve a darus…..
Mertcsak 2014.11.30 15:55:24
Valahogy semmi kedvem nem volt a KDNP-vel foglalkozni mostanában, pedig hiszem és vallom, hogy a boltok vasárnapi kötelezően választható zárva tartása sokkal brutálisabb és aljasabb húzás, mint az internetadó. Viszont miután a nemzetgazdasági miniszter is megszólalt az ügyben, és…..
Figyelem! A következő képek a nyugalom megzavarására alkalmasak! :)  Az egész leginkább időigényes része az összeállítás. Héjában megfőzzük a krumplit, felszeleteljük és egy kiolajozott tepsiben lerakjuk, majd sózzuk. Közben 3 nagy fej (de tényleg nagy fej) hagymát laskára…..
Mertcsak 2014.11.02 18:45:16
Mertcsak 2014.10.28 10:49:33
@Disznó Úr:

Nekem is a piros szíjas volt.
Hogy én mekkorákat estem vele.:)
Államfőhöz méltatlanul viselkedett a kétharmados hatalom köztársasági elnöke vasárnap, miután leadta szavazatát az önkormányzati választásokon.A Hírtévé nem sokkal 11 óra után, adását megszakítva kapcsolta élőben azt a zugligeti szavazókört, ahol - mint bekonferálták -…..
Mertcsak 2014.10.12 21:31:11
@Kara kán: @Krisz11:

Legalább olvassatok utána, mit is jelent a liberalizmus...bár igazából felesleges, mert nem tudnátok felfogni!

Mondom ezt nem balos szavazóként!

Áder elvtársat a cimboráival együtt kéne szívlapáttal tarkón bazkodni, miután Gyurcsánékat elástuk a kertvégibe...
"Ma ismét D.David beküldött posztját láthatjátok, amely újra a filmforgatások világába kalauzol minket néhány remek kép erejéig." -Jtom Claudine Auger és Sean Connery (1965) Tűzgolyó..
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Véletlenül se higgye, hogy maga miatt jöttem el. Kevés maga ahhoz. A jelenség miatt jöttem el, amellyel ön súlyosan visszaél. S hogy miért tartom mégis fontosnak mindezeket "Tisztelt Miniszterelnök Úr!" megszólítással leírni? Így talán jobban…..
Mertcsak 2014.09.15 22:55:41
@$$$=$$$:

Nem vagyok sem fideszes, sem ballib, mégis fizetek adót...igaz hamarosan már nem ebben az országban, ami akkor is a hazám marad!
A műsorvezető élete csupa púder és csillogás, szavait milliók lesik, élete stresszes, de irigyelt – legalábbis a filmek szerint. A valóság persze a szakma döntő többsége számára teljesen más, ám akadnak kivételek, például azok az amerikai sztárműsorvezetők, akik esetében…..
Mertcsak 2014.09.14 23:09:11
Mármint amikor négy keréken teszik ezt, azaz megmutatjuk, milyen autóval járnak a techvilág legnagyobb sztárjai az Oracle első emberétől Bill Gatesen át egészen a Google társalapítójáig. Larry Ellison – Oracle vezérigazgató (autó: Lexus LFA, értéke: 375 000 dollár) A…..
Mertcsak 2014.09.08 19:42:02
@amsz:

Miért ne engedhetné meg?
Az IKEA alapítója megengedheti magának a közel 20 éves Volvót?

Nálam ez inkább pozitívum.
Ha rockdiszkók vannak, akkor vannak rockslágerek is. Mi a sláger a rockzenében? Hát olyan dal, ami elsőre a fejben ragad, melyet együtt énekelsz, üvöltesz a kedvenc zenekarod énekesével vagy csak simán szétléggitározod az agyadat egy bazi nagy riff, vagy groove hallatán. Na, ilyen…..
Csaba ventillátort rendelt, ami mondjuk úgy: meg is érkezett hozzá, meg nem is. Még szerencse, hogy nem volt szüksége rá. Az eset kiborította, ezért ostorcsapás-szerű tőmondatokkal levelet írt nekünk. Tisztelt Blog, vagy Homár stb stb stb! Egy apró szösszenetet szeretnék…..
Dúlnak a viták a fórumokon az egyik nagyszerű színészünk váratlan halálának okán. A távozása mindannyiunkat megdöbbentett, de sajnos ez az élet rendje: amikor itt az idő, le kell lépni a színpadról. A felzúdulás oka nem a döbbenet szárnyain bontakozott ki, hanem a megemlékezésen. Azon a tényen, ami…..
Tisztelt Terror blog!   Választ szeretnék kapni az engem és kollégáimat érintő kérdésre, ami az utóbbi időszakban kezdett érinteni minket. A cégnél, ahol dolgozunk megtiltották, hogy mobiltelefont használjunk. Ez egyik napról a másikra történt, nem indokolták meg, miért.…..
Mertcsak 2014.07.09 19:10:32
@Labasmaz:

Akkor szerinted a munkavállalóval mindent meg lehet tenni?!

Szerintem meg nem!
Igenis harcoljon, jelentse fel ha kell, álljon már ki magáért a sok lenézett melós!