Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horváth Carmen

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves VENdettacsapat ! Várunk titeket szeretettel március 27-én 21 órakor a Gesztenyés sörkertbe, egy kis baráti találkozóra  :D Gyertek és VENgedjük el a valóságot !! :D..
Kedves VENtarktisz csapat !Még egyszer köszönjük, hogy részt vehettünk az Alkoholimpián !Mi is várunk titeket szeretettel március 27-én 21 órakor a Gesztenyés sörkertbe, egy kis baráti találkozóra :DGyertek és VENgedjük el a valóságot !! :D..
VENderland Diary KaraVEN meghívás 2017.03.22 14:27:11
Kedves Gé fáraó és Egyiptom büszke népe !Köszönjük a meghívást a csapatbulitokra!Mi is várunk titeket szeretettel március 27-én 21 órakor a Gesztenyés sörkertbe, egy kis baráti találkozóra :DGyertek és VENgedjük el a valóságot !! :D..
Tegnap és tegnapelőtt szakesteken jártunk, amiről már láthattatok képet. Most kicsit az előkészületekbe avatunk be titeket. Mindegyik szaknak próbáltunk kicsit személyes „ajándékot” vinni, és mivel a legjobb ajándék egy egyetemistának az italon kívül az étel, ezért a süteményekre esett a választás.…..
VENderland Diary Szakestek 2017.03.11 11:17:06
VENderland kis csapata az elmúlt két napon szakesteken járt. Erről később olvashattok, addig is ezzel a képpel be kell érnetek. Szép szombatot mindenkinek, pihenjétek ki a péntek estét ;)..
VENderland Diary Az első VEN-em 2017.03.06 17:39:21
…hol volt, hol nem volt… Így is kezdődhetne a történetem, de ehelyett csak annyit: a várban történt, karácsony előtt. Egyenesen Alice keresett meg Csodaországból, hogy tartsak vele. Már akkor tudtam, hogy életem egyik legnagyobb élménye lesz ez. Sokat hallottam már a VEN-ről, a hatalmas bulikról,…..