Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vergilius1897

0 bejegyzést írt és 368 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péntek este az olasz válogatott Észak-Macedónia csapatával mérkőzött meg a római Olimpicóban, s a mérkőzés igazi gólzáport hozott, de a legfontosabb, hogy olasz győzelemmel zárult. A házigazdák elhúztak 3-0-ra Matteo Darmian fejesével és Federico Chiesa két találatával, majd a vendégek két góljára…..
Vergilius1897 2023.11.20 22:27:16
@természetes alapú logaritmus: Ritkán látni ilyen hozzászólást, köszönöm!
A Juventus fiatal tehetsége, Matías Soulé lett a hónap játékosa, s a Frosinone kötelékében tapasztalatot gyűjtő argentin futballista kiváló szezont fut, hiszen tíz bajnokin öt gólig s egy gólpasszig jutott, sikeres cselek tekintetében pedig kimagasló mutatóval rendelkezik a Serie A…..
Vergilius1897 2023.11.19 13:22:37
@Rikoo: Én is voltam u-válogatott, lehet, hogy rám gondoltál. Az egyik cikk alatt leírtam, hogy miért nem kommentelek. Előtted viszont le a kalappal, hogy állod a sarat és objektíven próbálod elmagyarázni az ok-okozatot. Én már feladtam. "és pont hogy egy Dybala féle nem képes összjátékra" már nem is lehet mit mondani erre és az ehhez hasonló gondolatokra.
A Hellas Verona elleni győzelemmel a Juventus előrelépett a bajnoki tabella második helyére, s amennyiben meg kívánja őrizni pozícióját, egy lényegesen nehezebb ellenfél ellen kell begyűjtenie a három pontot, mivel a zebramezesek vasárnap este a Fiorentina otthonába látogatnak. Az eddig lejátszott…..
Vergilius1897 2023.11.06 18:13:13
@venember83: Nem gondolnám, hogy kevesebb embert érdekelne a Juventus. Az oldal látogatottsága és a hozzászólások visszaesése szerintem csak részben a jelenlegi helyzetnek köszönhető. Korábban valószínűleg az emberek többsége a cím elolvasása és a cikkek átfutása után azonnal ugrott a kommentekhez megnézni, hogy kinek mi a véleménye és ne adj Isten még hozzá is szólt a beszélgetéshez. Mostanra viszont olyan méreteket öltött a toxikusság a hozzászólásokban, hogy nincs motiváció és kedv belefolyni. Nyilván emiatt az oldalt se fogják annyian látogatni. Az olvasók egy része primitív módon szidalmazza Allegrit, a másik fele elvakultan támogatja és van 2-3 realista ember, akik igyekeznek adatokkal, érvekkel alátámasztani az álláspontjukat. Továbbá az olyan provokátorok megtűrése, mint például a volt allegri-fan cseh sörkülönlegesség, különösen kontraproduktív - persze értem, hogy az oldal szerkesztőjeként bizonyos normákat be kell tartani és nem lehet szélsőségesen megnyilvánulni, de kvázi szócsőként használni az említett személyt (csökkentendő a saját frusztrációnkat) elég visszás lépés és rossz üzenetet hordoz a többi olvasó felé. Ezek együtt kifejezetten közösség romboló hatásúak.
Az Inter hazai pályán legyőzte a Juventust, és 2-1-es összesítéssel bejutott az Olasz Kupa döntőjébe. „Az első félidőben, s leginkább az első 15 percben az volt az érzésem, hogy mi alszunk. Ezt követően jobb volt, de nem lőttünk eleget kapura, és az Inter egy fizikailag erős csapat.” - értékelt a…..
Vergilius1897 2023.04.27 17:16:48
Vergilius1897 2023.04.27 17:26:17
@sleepy8: annak linkeltem aki nem látta
A Juventus 1:0-ás hazai győzelemmel zárta az Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzését, s így előnnyel várhatja a lisszaboni visszavágót a Sporting CP otthonában. Ezt megelőzően a zebramezesek azonban a Sassuolo otthonába látogatnak vasárnap este a három bajnoki pont…..
Vergilius1897 2023.04.15 18:50:18
@Thuglife!: Nagyvonalúan kihagysz laza 5 évet amikor először volt a csapat edzője
Továbbra is csak szenved a Juventus, de kedd este nincs lehetőség egy újabb hibára, mivel a zebramezes csapat sorsdöntő mérkőzésen lép pályára a Maccabi Haifa otthonában, s kizárólag egy győzelemmel tarthatja életben esélyeit arra, hogy a csoportkörből továbblépjen a Bajnokok Ligája egyenes kieséses…..
Az Il Calcio che l’Italia si merita esemény keretében nyilatkozott nemrég Maurizio Arrivabene, a Juventus vezérigazgatója, s a szakember a megnyilatkozásában egyértelműen védte a külföldi klasszis futballisták bérköltségeit csökkentő adókedvezményt. “Egy világban, ami a gazdaságról és a pénzügyről…..
Vergilius1897 2022.05.20 15:57:59
@Mark Szabo: Morata a hatalmas benne: No shot on goal. Mister would be proud of us
A Juventus már bebiztosította negyedik helyét a bajnoki tabellán, így ott lehet a Bajnokok Ligája következő kiírásában is, szerda este pedig egy igazi rangadó, a jelenlegi szezon utolsó komoly tétmérkőzése vár a zebramezesekre, akik az Inter csapatával mérkőznek meg az Olasz Kupa…..
Parázs mérkőzésen mentett pontot a Juventus a Bologna ellen, a mérkőzés után pedig Massimiliano Allegri is értékelt. „Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a legjobb négy között végezzünk apró lépéseket kell tegyünk, mindig egyszerre csak egyet. Szerencsére sikerült egy pontot szereznünk egy…..
Vergilius1897 2022.04.17 23:08:48
Nem azért, hogy védjem Allegrit de én még a 4. helyen is csodalkozom, hogy megvan. Eleve ennek a szezonnak úgy kezdtünk neki, hogy a fél csapattal nem számoltunk csak nem lehet eladni/lecserélni mindenkit egy nyár alatt. Milyen csapatmorál és küzdőszellem lehet ezekben a játékosokban? Csak télen elküldtük Ramseyt, Kulusevskit, Bentancurt és még Arthur is közel került Morataval együtt a januári váltáshoz. Rabiot csak a fizuja miatt nem tudtuk még kiszórni. Dybala állandóan sérült volt vagy éppen a szerződésén ment a huzavona, Chiesa lesérült.

Én ezekután nem várok fejlődést vagy éppen látványos javulást. Egyszerűen nincs alap ahhoz, hogy építkezzünk.

A hétvégi kezdőből Morata sanszosan nem lesz megtartva, Dybala megy, Rabiot az első érdeklődőnek eladnánk, Chiellini valószínűleg befejezi, Pellegrini - DS jövője se tisztázott, De Ligtről meg ne is beszéljünk. De a csereként bejövők se sokkal jobbak: Berna kérdőjel, Sandro kérdőjel, Arthurt is odaadnánk lassan egy zsák labdáért bárkinek, Keant hagyjuk is. Illetve ott van még a sérült McKennie akit az első 40 milliós ajánlatért elengednénk.

Most itt kikre lehet taktikát, felállást, jövőt vagy bármit építeni?

Gyakorlatilag a Chiesa (sérült), Vlahovic, Cuadrado (34 év) Zakaria, Locatelli (sérült), Danilo, Szczesny 7 emberen kívül nincs olyan játékos akire kérdés nélkül rá lehet mondani, hogy augusztusban itt lesz...
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Vergilius1897 2020.10.03 11:49:41
@Andras74: 4-6 hónap biztos, esetleges újrafertőződésről nagyon csekély számban beszélhetünk, akkor se minden esetben 100%, hogy nem volt hibás a teszt, főleg a kezdet kezdetén elvégzettek. Lásd synlab 15-ből 12 pozitív teszt fals volt és nem győztek telefonálgatni, hogy elbaszták. Ez pedig csak a PCR teszt, amit piacra dobtak vércseppes vacak akkor se mutatott semmit nálam amikor már volt két pozitív tesztem és lázasan feküdtem. (ebben/ezzel dolgozom)
Massimiliano Allegri a Villarreal elleni súlyos vereség után arról beszélt, hogy srácai jól teljesítettek, nincs miért hibáztatni őket, és megközelítésén sem változtatna annak ellenére, hogy a Juventus a második félidőben veszélytelen volt az ellenfél kapujára, cserébe tizenként perc alatt három…..
Vergilius1897 2022.03.17 13:32:46
@babo0410: "Nekik kellett volna menni, lerohanni őket" - amúgy ez taktikailag, hogy néz ki? A kapustól a csatárig mindenki odafut az ellenfél térfelére, ettől azok megzavarodnak és hagyják azonnal, hogy rúgjunk 2-3 gólt? Azt látom, hogy kb. általános iskola 5-6. osztálya felé lehetsz fejben de most tényleg érdekel, hogy szerinted ez a lerohanós dolog, hogy néz ki. Rabiot, De Sciglio, Arthur, Locatelli hirtelen cselezni fog, egyérintős összjátékokban résztvenni? Esetleg megverni egy védőt 1v1-ben? Ez csak egy döntés kérdése lenne és, ha meghozza a csapat/edző akkor azonnal megtanulnak labdát-levenni, átvenni, vezetni?
A mai napon Fabio Quagliarella beírta magát a történelemkönyvekbe, legalábbis ami az olasz futballt illeti, hiszen ő lett a nyolcadik olyan játékos a Serie A-ban, aki egymást követő 18 évben betalál. Az igencsak szűkkörű és jeles társaság tagjai: Altafini, G. Rivera, R. Mancini, R. Baggio, A. Del…..
Vergilius1897 2022.02.20 10:51:48
@Juventina7: Meg volt egy gyönyörű tekerése ami a felső lécet találta el.
A Juventus igazgatói úgy döntöttek, hogy nem szemlélik tovább tétlenül a zebramezes támadósor vergődését és gólínségét, ezért néhány nappal a téli átigazolási időszak lezárultát megelőzően a tettek mezejére léptek Dušan Vlahović ügyében.  A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus ma…..
A La Gazzetta dello Sport a Juventus középpályásainak a helyzetéről közölt nemrégiben egy cikket, s természetesen sajnos kevés pozitívumról számolt be a legnagyobb példányszámban eladott olasz sportnapilap. Adrien Rabiot és Rodrigo Bentancur helyzete a legaggasztóbb. A francia válogatott esetében…..
Vergilius1897 2021.11.25 19:36:36
@Rocky80: amikor ott játszott én is el voltam ájulva tőle. Emlékszem anyáztam is, hogy 30 millióért, hogy szerzett a Barca megint egy ilyen középpályást, aki ráadásul még csak 21 éves...
A rövid győzelmi sorozattal a Juventus megkezdte a felzárkózást a bajnoki tabellán, azonban a címvédő Inter elleni 1:1-es döntetlen, majd az azt követő hazai vereség a Sassuolo ellen megtörte a csapat lendületét, s a listavezető AC Milan-Napoli páros 13 pont távolságra került. Massimiliano Allegri…..
Vergilius1897 2021.10.30 23:30:50
@Pjanista: Pontosan ezen okok miatt nem látom már én se értelmét, hogy az ember hozzászólást írjon. Taszít, hogy egy Juventus szurkolói oldalon kb. annak örülnek és üzengetnek emberek, hogy nem megy a csapatnak és mi van most az Allegri fanokkal. Nem örültem Sarrinak de szurkoltam neki és a csapatnak, nem értettem egyet Pirlo kimevezésével de szurkoltam neki és a csapatomnak. Eszembe nem jutott annak kárörvendeni, hogy én megmondtam, hogy szarok lesznek és na lám tényleg azok.

Inkább reménykedjetek, hogy Allegri kitalál valamit, mert ha ő is megbukik akkor annak beláthatatlan következményei is lehetnek a klub számára.
Vergilius1897 2021.10.31 23:20:53
@Rocky80: "Együtt sírunk, együtt nevetünk, együtt dühöngünk, együtt reménykedünk, együtt vagyunk csalódottak. " Pont ez a bajom, hogy nem így van. Jelenleg az együtt sírás közepette vannak akik vigyorral az arcukon tekintenek a szurkolótársaikra, hogy "látjátok, mi mondtuk, hogy ez egy kókler" nagyobb örömet jelentene nekik Allegri menesztése, mint a scudetto. Ez pedig sokminden más mellett igenis intelligencia kérdése is. Járok olvasgatni a másik blogra is ahol aktívak azok akikkel anno komoly vitáim voltak, mert hasonlóan várták Allegri bukását (ha vertük a Barcat 3-0-ra eltűntek, viszont, ha a chievoval ikszeltünk azonnal jöttek károgni) mégha ez a csapat bukása is egyben. Kellemesen csalódtam bennük, hogy akik a legnagyobb utálói voltak Maxnak, most beálltak a sorba és abszolút objektíven és mindenfajta antipátiát félre téve szurkolnak a csapatnak és az általuk kóklernek tartott edzőnek, hogy előre jussunk. Mert ez a dolgunk, támogatni a társainkat nem még beléjük rúgni a bajban, hogy "lám lám, a fanok most mit szólnak". Ahogy mondtam se Sarrinak, se Pirlonak nem örültem de mellettük voltam, ahogy igazi keményvonalas Allegri-özvegyként most Maxi mellett vagyok (itt jegyzem meg, hogy nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet volt visszahozni)
A Juventus szerda esti mérkőzésén Dejan Kuluševski csereként lépett pályára a támadókban igencsak szűkölködő Öreg Hölgynél. A sokszor kritizált svéd futballista megszerezte élete első BL-gólját, s ezzel a találattal győzelemhez segítette csapatát egy pontos fejes nyomán, ami Mattia De Scigliótól…..
Az AC Milan elleni 1:1-es döntetlennel tovább folytatódott a Juventus nyeretlenségi sorozata a bajnokság idei szezonjában, így a zebramezesek két szerzett pontjukkal a tabella tizennyolcadik helyén állva várják a folytatást. A torinóiak szerda este a Spezia otthonába látogatnak az első győzelem és a…..
A középpálya huzamosabb ideje a Juventus problémáinak legfőbb forrása, s a klub már a nyári átigazolási időszak alatt szerette volna átalakítani a csapatrészt, azonban végül nem tudott túladni Aaron Ramsey és Weston McKennie játékjogán, s így az új igazolások sem jöhettek létre. A Calciomercato…..
Federico Chiesa örömmel tekint a Spanyolország elleni elődöntőre, amelynek a mutatott forma alapján Olaszország akár egyértelmű esélyesének is tekinthető. „Nagyon nehéz meccsünk lesz a spanyol válogatott ellen.” - mondta Federico Chiesa a Sky Sport Italia műsorában. „Sokat birtokolják a labdát, s…..
Romeo Agresti nemrégiben friss információkkal szolgált a Juventus mercatóját illetően. „Értesüléseim szerint jövő héten ismét találkozó lesz a Juventus és a Sassuolo között Manuel Locatelli ügyében. Az átigazolás rendben halad, de meg kell határozni még a játékosok árát, illetve kérdéses, hogy a…..
Vergilius1897 2021.06.26 13:38:09
@Panther77: Lehet, hogy csak Borkaiztak egy jót és majd ezután jönnek a már beolajozott pénzügyi tárgyalások
A Juventus a már bajnok Inter csapatát fogadja, s nem óvatoskodhat, mert csak és kizárólag a győzelemmel és a három pont begyűjtésével maradhat esélye arra, hogy a legjobb négy csapat között zárja a bajnokságot, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában. A Sassuolo elleni…..
A Manchester City hivatalosan is bejelentette, hogy Sergio Agüero nyáron elhagyja a klubot, s a pletykák szerint a Juventus készen áll arra, hogy ajánlatot tegyen az argentin támadónak. A 32 esztendős játékos szerződése júniusban jár le az angoloknál. "A Manchester City szerető és érzelmes búcsút…..
A Tuttosport állítása szerint a Bayern München érdeklődik a Juventus középpályása, Rodrigo Bentancur iránt, s cserébe Leon Goretzka érkezhet a torinói klubhoz. A torinói székhelyű hírforrás szerint a bajor klub szemet vetett a Juventus középpályására, aki a szezon során nem mutat jó formát, s…..
Az Il Giornale beszámolója szerint kellemetlen napnak néz elébe Claudio Lotito és a Lazio vezetősége, mivel ma lesz az első napja feltehetően egy tárgyalássorozatnak, amely a klub szerepét vizsgálja a koronavírus-teszteredmények kezelésében. Ez akár 6-10 egységnyi pontlevonást eredményezhet a Lazio…..
Vergilius1897 2021.03.26 11:32:27
@Marvin88: sajnos jelenleg nem sok játékosunk kellene nekik
Paul Pogba neve számtalanszor felmerült az elmúlt néhány átigazolási időszakban, egyes források szerint a Juventus komoly ajánlatot is tett volna a játékosért az elmúlt mercatóban, ha nincs a koronavírus-fertőzés okozta jelentős pénzügyi visszaesés. Ami bizonyos, hogy a Juventus mindenképpen…..
Vergilius1897 2021.03.14 14:39:38
@Haraszti Gyula: www.youtube.com/watch?v=XJiEBz8N-Tc nem valóban nem tud vezér lenni...