Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zamasu

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára sokunk kedvencei a kizárólag ismeretlen számról jelentkező üzletkötők, aki valami szuper biztosítási vagy egyéb ajánlat miatt keresnek, de mielőtt mesélni kezdenének nekünk a soha vissza nem térő lehetőségről, kérik, hogy azonosítsuk be magunkat. "Éééééén azonosítsam magam??? Dehát te…..
Zamasu 2017.07.20 10:38:46
@milyen nőazilyen:
nem rokikkal, hanem kopaszokkal. Azokhoz úgy is jár a nemzeti korrupciós ajándékcsomag 1-2 közbeszerzéssel.
Tavaly ősz egyik legnagyobb meglepetése a Keijo volt, amit mindenki baromságnak tippelt a premissza alapján, és a szezon botránysorozata helyett az egyik legjobb light szórakozása lett. Tegyük hozzá, a címben már két csúsztatás is van: az egyik, hogy nem Keijo! az anime címe, hanem Keijo!!!!!!!!, és…..
Zamasu 2017.07.20 10:43:42
A hazai gasztroforradalom részeként az utóbbi években egymást érik a különféle akciókkal megünnepelt vendéglátós napok. Torkos ez, Falánk az csábítja a kis- és nagyobb pénzűeket, nem beszélve a Kézműves Minden Dolgok napjairól. Ezen a héten a fagyinak volt ilyenje, ami nyilvánvalóan extra terhelést…..
Zamasu 2017.05.12 18:41:36
@Jessybátsi: Kész rablás annyiért, röhögve én is kértem volna a nyugtát :D vagy az ingyen fagyit, mert jó fej vagyok és nem hívom a NAV-ot.

@stakeholder Manyecs: nekem is ez jutott eszembe a pár napja látott poszt miatt :D
nem baj, nő a környezetszennyezés, aztán madarat is max mesekönyben fogunk látni legközelebb :D

@InTheGajd: ki az a Halász Júlia? tán valami rejtőzködő celeb, mint a hablaty árpi?

Amúgy mióta lehet jogi úton felvenni a kapcsolatot egy (kamu) fb profillal?
In medias res kezdünk, ahogy kell, ha Horatiusnak bejött ugye, akkor Pumped és b. nejjelöltje csak nem fog pampogni érte a Viacomnál. A helyszín a telepi keményemberek és enyhe lófejüket szilikoncsöccsel ellenpontozó macáik egyik természetes élőhelye, azaz egy kozmetikai szalon, ahol most…..
Az Egymás szemében nem volt a kedvenc műsorunk a TV2 kínálatából, de ami a nagyobb baj, mármint a csatorna számára, hogy a nézők sem szerették, így hiába terveztek eredetileg hét epizódot belőle, csak a leforgatott öt kerül adásba, azaz utoljára március 27-én lesz látható. Ez azt jelenti, hogy a…..
Legalábbis ezt ígérte az egyik celebpár profi fele, ha minden igaz, Vastag Csaba (de lehet nem jól emlékszem, összefolytak az arcok egy idő után - Update: Simon Kornél mondta, elnézést) a TV2 mai sajtóeseményén, ahol bemutatták a tavalyi év legnézettebb tévéműsorának bizonyuló Nagy Duett új évadában…..
Zamasu 2017.03.16 14:50:50
@netrion: Amennyit olvastam a nézettségéről bejött a mikulás tévéjének ez a formátum. Mondjuk engem nem érdekel, csak pár részletet láttam belőle korábban, bőven elég volt.
2-3 órát amiből kb a fele reklám már csak az elvakultak szenvednek végig.
Mondjuk ebben legalább nem nevelnek ki évi szinten 50 kiscsillagot meg 100 szarfaktoros nyomorékot. Meg ez inkább tartozik a szórakoztatás katba, mint a mindenkit-szétbaszó-drogos-piás énb sorozat.
Hujber Ferenc újabb ámokot futott a Mokkában, viszont a ma reggeliről már világosan kiderült, hogy csak egy szopatás az egész, összefüggéstelenül beszélt mindenről, ami eszébe jutott, vallás, Orbán a magyarok királya, a fehér király, a fekete király, mittudomén, aztán jött egy vízió is, Eurovízió,…..
A kormány és pártjainak fenekében mélyen elmerült újságot a B1 blog információi szerint a Táfelspicc nevű gasztrorovat hagyta ott kollektíven...
A posztba betettem szegény Homár-olvasónk levelét is, de valójában teljesen elég lett volna a fenti kép a webshopon még csodálatos és meggyőző Slimming belt fogyasztó öv helyett a korcs kis szürke gumiszorítót postázó XLO.hu oldalának linkjével. Kedves Homár! Őszintén megmondom, nem tudom hova…..
Egy exkluzív, azóta az egész online sajtóban átvett infóval és apróbb bakikkal indult a Heti Napló Sváby Andrással, amin látszik, hogy rutinos gárda rakta össze, és az is, hogy kell egy ilyen műsor a tévébe, de nagyon, viszont az is, hogy rájuk férne pár szerkesztő még. Az exkluzív infó Tarlós…..
Néhány évvel ezelőtt még eseményszámba ment, ha elkészült egy magyar sorozat, ami nem szappanopera, hanem rendes dráma, vagy sitcom, ahogyan azt a nagyok is csinálják. Most meg ott tartunk, hogy néhány hazai portéka szinte mindig műsoron van, és arra is nyugodtan lehet számítani, hogy újabbak…..
Zamasu 2017.03.11 13:50:00
@igazi hős: én se hallottam egy beharangozót se a soriról, itt olvastam először róla és a mediaklikken megnéztem, jól tettem.

@lazyripley: a fapad nekem is bejött, magyar sorik közül a jobbak közé sorolnám, de mindenkinek más poén jön be, ott Anger Zsóóóóti volt a legnagyobb húzóerő, itt meg Mucsi
Az énekesnő a Facebookon jelentette be, hogy az idei évadban már nem ő lesz a zsűri női tagja.  Utódjáról egyelőre nem tudunk semmit, kommentekben tessék segíteni az RTL-nek. Búcsúzzunk Tóth Gabitól egy gif-összeállítással!..
A metapoénokat mindig nagyra értékelő rajongók a tegnap esti Odaát-epizód (leánykori nevén Supernatural) láttán nagyon tapsikolhattak, mert rögvest az elején bejön a két főhős a képbe, és leteszik az asztalra Lucille-t, a The Walking Dead Neganjének baseballütőjét, afféle…..
"Hagyjál már a hülyeségeddel!" - állítása szerint ezzel a felkiáltással nem engedték levélírónkat a hátsó ajtón felszállni, hiába volt gyerekkocsival. Ha ez tényleg így történt, über gáz. Rákérdezünk a BKV-nál. Sziasztok! Tegnap az FKU-928 rendszámú 12.15-kor a Liszt F. reptérről induló 200E…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt M.T.! Szeretném megosztani Önökkel az én történetem.Egy multi-üzlethálózatnál dolgozom mint árufeltöltő-pénztáros.Nálunk az üzletvezető és két műszakvezető a mobberek.Több mint egy éve dolgozom a cégnél.Ez idő…..
Az Origo teljesen kurucinfósodott: mindent megpróbálnak, hogy megfeleljenek a kormányzat elvárásainak. Az ötvenes években, Rákosi alatt jelentek meg ilyen címlapok a nép ellenségeiről. (A kiemeléseket Hont Andrásnak, a HVG munkatársának köszönhetjük.)..
Amikor az ember azt hallja Magyarországon, hogy békítő-show, akkor felüvölt, hogy Maunika bazdmeg, és eszébe jut az egymás kurvaanyázó, kevés fogú nő meg a pasija párosa, akiket a falu kurvája akar szétszakítani és megfosztani a minden bizonnyal örök boldogságtól. Felsejlik előtte az olcsó…..
Zamasu 2017.03.07 16:06:46
@sixx: Tudtommal az ázsia expressz arról fog szólni, hogy közepesen ismert, műmájer celebpárok seggét elviszi a mikulás tévéje közpénzből Ázsiába üdülni és A pontból kell eljutniuk B-be napi 1 dollárnyi pénzzel és lesznek majd gecinagy balhézások...

az én verzióban kibasznám az összeset az Alföldre adnék a kezükbe egy (már bevont) 1 ft-ost oszt "éljél belőle 1 hónapig, geci" oszt kalap. A fideszes verzióban 47 ezer a startkapitál.

Bár nem lenne hosszú műsor, mert a 4. napi adás után már vért hánynának és saját anyjukat eladnák egy mekis burgerért.
Olvasónkat rossz tapasztalatai és jó szíve ihlette az alábbi levél megírására. Idősebb rokonainknak olvassuk fel a Vigyázzunk a nagyikra! mozgalom nevében. Kedves Szerkesztő! A közelmúltban több ismerősömet is átverték csalók, akik különböző indokokkal telefonon felhívták őket, hogy „kódokat”…..
Pofám leszakad, szavam bennszakad attól, amit a Karc FM, pontosabban a március 3-án adásba került Paláver című műsoruk, és annak házigazdája, a klasszikus magyar televíziózás egyik ikonikus arca, a bajszáról (is) ismert Papp Endre produkált egy betelefonáló hathatós közreműködésével. Egy olvasónk…..
Az RTL Spike második saját gyártású műsora (az első a Playback Párbaj volt) egy Győzike Show-ra hajazó reality lesz, amiben a Balaton Soundon eljárt idióta tánca óta Közepesen Híres Köcsögnek számító Pumped Gabó és barátnője lesz a főszereplő, és pont úgy az életükbe pillanthatunk be, mint az RTL…..
Ötödik epizódjához érkezett A mi ki falunk, ami tartja remek nézettségét. A tovább mögött spoileresen keressük az elveszett poénokat...
Fotó: Beliczay László / MTI Már Héder Barna vezetésével forgatják a Duna Tévé vetélkedőjének új részeit, írta a Bors, majd péntek délután az MTVA sajtóosztálya hivatalosan is megerősítette az információt. A lap úgy tudja, Kovács Kokó Istvánt is kipróbálták, de a köztévé végül mégsem őt…..