Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trázsom

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Botka László szegedi városvezetését az elmúlt években hangos botrányok kísérték. A legutóbbi botrányt az okozta, hogy több, Botka Lászlóhoz köthető személyt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a Gyulai Járásbíróság a VIP-parkolóbotrány néven elhíresült ügyben. Solymos Lászlón kívül Mózes Ervin…..
trázsom 2018.11.13 23:50:58
trázsom 2018.11.14 00:11:52
@definitelymaybe: Citeh drukker létedre csak nem szegedi vagy? :)

Óra fronton Récsöl sem áll rosszul, Bencsik meg is mondta, hogy olcsó órát komoly ember nem vesz fel..... :D
"Társasházi kutyás illemszabályok" cikkünk olvasása után kért segítséget Aszterik, aki igazi Házmestermedvének való bajban van, mert a szomszédságában nem egy, hanem egyből két folyton ugató kutya is lakik. Nézzük, mit tehet, ha nem akar beleőrülni, de költözni sincs kedve!..
Amikor a MasterCard megnyitotta a reptéri burzsujváró kapuit a fapados horda előtt - vagyis nemcsak a prémiumkártyásokat, hanem a mezítlábas Wizz hitelkártyásokat is beengedték - várható volt, hogy nem kis számban tűnnek majd fel az ingyen kajára és vodkára éhező, szomjazó ócsójánosok.  Íme hogyan…..
Reklámok. Ha az ember nem hirdetésszervező vagy marketinges, akkor ez a szó leginkább negatív érzéseket ébreszt benne. A reklám az, amin túl kell esni, amit végig kell várni, át kell lapozni, tovább kell kattintani. A reklám elcsúfítja a várost, felhígítja a tévé- és rádióműsort, kitakarja a fél…..
trázsom 2018.02.26 19:06:34
www.youtube.com/watch?v=GI4Kr1PSwtQ

www.youtube.com/watch?v=eT0MHN827hs

kb. ezek igen, a posztban szereplők közül max a Pepsis
"Magyarország polgárai általában is ellenérzéseket táplálnak a románokkal szemben, a gyanúsított tettével kapcsolatban pedig "kifejezetten ellenséges" közhangulat alakult ki..." – ezt állította a bíróság előtt a nyíregyházi gyilkossággal vádolt román orvos ügyvédje. D.S. tettét nem tudjuk, nem…..