Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WSTR

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Tehát a Pekingben töltött 36 órás átszállás után landolt is a gépünk Phuketen. Hajnal volt, 1 óra körül már a bőröndjeinkkel ballagtunk ki a reptér ajtaján, de még ilyen korán is izzasztó meleg volt. Nagyon örültünk neki, mivel a kínai márciusi idő eléggé átfagyasztott minket. A reptér előtt már…..
   Mostanra mind tudjátok már, hogy imádunk utazni, de amit annál is jobban szeretünk, az a kihívás, bele férni egy adott összegbe. Ez alkalommal nagy fába vágtuk a fejszénket, Horvátország áráért Arubán nyaralni? Azonnal kiderül...    Aruba egy kb. 36 km hosszú és 11 km széles sziget a…..
        Számunkra, mint sok más utazó számára is minden kirándulás megszervezésekor az egyik legfontosabb tényező a szállás. Személy szerint én imádom a hotelek kínálatát bújni és napokon keresztül keresgélni a tökéletes szállást. Rengeteg tényezőt veszek ilyenkor figyelembe, ám sokszor nagy…..
Már nyáron eldöntöttük, hogy a karácsonyi hajsza és a sok munka nyűgét márciusban egy különleges kirándulás keretében szeretnénk kipihenni. Mivel március szülötte vagyok, ezért "két legyet üthettünk egy csapásra".    Ősszel neki is kezdtünk a tervezgetésnek és a repjegy keresgélésének. A keresőbe…..
Eredetileg Svájcba szerettünk volna utazni hogy ott töltsük az idei Bálint-napot. Ezen a tervünkön azonban változtattunk (illetve elhalasztottuk) miután nemrégiben egy kedves barátunk elköltözött Angliából Tenerifére. Mivel mi is Angliában tartózkodunk átmenetileg, ezért a kirándulást is innen…..